Adana'da bir vatandaşın ilginç maske inadı

Adana polisi virüsle mücadele kapsamında sık sık park ve caddelerde denetimler yaptı. Maskesiz sokağa çıkmayın uyarıları yapan polis, maskesi olmayanlara da maske dağıttı. Ancak bir şahsın maske takmamaktaki ısrarı şaşırttı. Şahıs, ''Ben gencim virüs bana bir şey yapmaz'' diyerek maske takmak istemedi.

Adana'da bir vatandaşın ilginç maske inadı

Ölümcül koronavirüs nedeniyle Türkiye'de her geçen gün ölüm sayısı artarken ülke genelinde salgına karşı alınan tedbirler devam ediyor. Yetkililer de sık sık maskesiz sokağa çıkılmaması ve sosyal mesafe kuralına uyulması konusunda uyarılarda bulunuyor. 

Bu kapsamda Adana polisi cadde,sokak, park gibi yerlerde halkın bu tedbirlere riayet edip etmediğini kontrol etmek amaçlı denetimler yaptı.

Polis, parkta oturan gençleri uyarıp evlerine gönderirken, kaldırımda maske olmadan yoluna devam edenleri de durdurup maske verdi.

''BEN GENCİM, VİRÜS BANA BİR ŞEY YAPMAZ''

Ancak bir vatandaş, genç olduğunu söyleyip virüsün kendisine bir şey yapmayacağını savunarak maske almak istemedi.

 Maske takmamakta direten vatandaş; "Devletin kullanmış olduğu tedbirlere uyarız ama bu virüsün bir siyonist oyunu olduğuna inanıyorum ben. Bunlar boş şeyler. Bu milleti böyle şeylerle uğraştırmayın" diyerek maske zorunluluğuna tepki gösterdi.

Ancak polis, şahsa yine de maske verdi. Yunus ekipleri, daha sonra dolmuşları da durdurarak yolcularda maske olup olmadığını, sosyal mesafeye uygun oturup oturmadıklarını kontrol etti. Polis araçlarından da sürekli yasaklarla ilgili anonslar yapıldı.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡