Adanaspor - Bandırmaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

TFF 1. Lig'de 8. hafta karşılaşmaları ile heyecan sürüyor. Bu kapsamda Adanaspor ile Bandırmaspor karşı karşıya gelecek. Bu maçı izlemek isteyen futbolseverler ise internette Adanaspor - Bandırmaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Sorularını araştırıyor. Cevaplar haberimizde...

Adanaspor - Bandırmaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

TFF 1. Lig'de futbol heyecanı sürüyor. Bu kapsamda 8. hafta karşılaşmasına Adanaspornbsp;ile Bandırmaspornbsp;kozlarını paylaşacak. İki takımın da galibiyet hedefiyle sahaya çıkacağı bu zorlu karşılaşmayı izlemek isteyen futbolseverler ise internet arama motorlarında Adanaspornbsp;- Bandırmaspornbsp;maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Sorularına yanıt arıyor. İşte cevaplar...

ADANASPOR- BANDIRMASPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Adanaspornbsp;- Bandırmaspornbsp;maçı 2 Ekim 2021 Cumartesi günü oynanacak. Karşılaşma saat 19.00'da başlayacak. Bu zorlu karşılaşma Adana'da, Yeni Adana Stadyumu'nda oynanacak.

ADANASPOR- BANDIRMASPOR MAÇI HANGİ KANALDA?

Adanaspornbsp;- Bandırmaspornbsp;maçı TRT Avaz kanalından naklen yayınlanacak. Futbolseverler bu müsabakayı şifresiz olarak izleyebilecek.

TRT Avaz, Digiturk 57, D Smart 284, Kablo TV 99, Tivibu 47, TurkcellTV+ 179, Fil Box 154 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir.

Bu maçı hakem Davut Dakul Çelik yönetecek. Çelik'in yardımcılıklarını Bersan Duran ve Hasan Hüseyin Tetik yapacak. Mücadelenin 4. hakemi ise Mehmet Çağatay Lakot olacak.

Adanaspor - Bandırmaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

11
0
10
0
0
9
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡