Adem Ljajic'den protestolu gol sevinci!

Beşiktaş'ın son dönemde hedef tahtasında bulunan ve en çok eleştirilen isimlerden biri olan Adem Ljajic, Süper Lig'in 25. haftasındaki Ankaragücü maçında oyuna girdikten kısa bir süre sonra farkı 2'ye çıkaran golü attı. Ardından ise taraftara yaptığı protestolu gol sevinci olay oldu. Yapılan bu hareket ise çok tartışıldı.

Adem Ljajic'den protestolu gol sevinci!

Beşiktaş Süper Lig'in 25. haftasında Ankaragücü'nü 2-1 mağlup ederek üst üste ikinci galibiyetini aldı ve Sergen Yalçın'ın gelmesinin ardından çıkışını sürdürdü. Akabinde çok konuşulan olaylardan biri ise, Adem Ljajic, 88. dakikada farkı 2'ye çıkaran golü atmasının ardından taraftarlara yaptığı protesto içeren hareket oldu. 

88. dakikada oynanırken topla cezasahası dışında bulunan yıldız futbolcu topu düzelttikten sonra sol ayağıyla şık bir vuruş yaparak farkı 2'ye çıkardı. Bir süredir sert eleştirilerin odağı olan Ljajic, golden sonra kulaklarını kapatarak olay yaratan bir sevinç yaşadı. Spor kamuoyu bu sevincin, Beşiktaştaraftarına yönelik bir protesto olduğunu düşünsede teknik direktör Sergen Yalçın olaya açıklık getirdi.

Sergen Yalçın'ın açıklamalarından önemli satırbaşları:

"Ben görmedim. Herhalde bir şeyler anlatmak istemiştir. Size mi taraftara mı bilemiyorum. Bir şey anlattı. Sorayım bir dahaki basın toplantısında yanıt vereyim. Adem hastaydı. Güzel gol attı. Kendi tarzında sitemde bulunmuş olabilir. Çok takılmamak lazım." yorumunu yaptı.

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡