Adliyeye sevki esnasında ilk kez konuştu: "Ben kendimce haklıyım"

Gaziosmanpaşa'da kadını sokak ortasında döven kişi, adliyeye sevk edilirken kameralara ilk kez konuştu. Faik M. adliyeye sevk edildiği esnada, "Ben davamda haklıyım, bir problem yok" açıklamalarında bulundu. Şahsın kan donduran bu ifadeleri ise, kısa sürede gündem noktası oldu.

Adliyeye sevki esnasında ilk kez konuştu: "Ben kendimce haklıyım"

Olay Gaziosmanpaşa Küçükköy'de 3 Ocak'ta meydana geldi. Çevredekiler tarafından cep telefonu ile görüntülenen şahıs, elindeki sopa ile kadına defalarca vurdu. Asıl garip olan ise, çevredeki kimsenin o an dayak yiyen kadına yardım etme tenezzülünde bulunmamaları durumuydu. İnternette yayınlanan video ise sosyal medyada yayınlanarak, şahsın kısa sürede yakalanmasına doğrudan etki etti.

 

 

SOSYAL MEDYADA YAYINLANAN GÖRÜNTÜLERİ POLİS İZLEDİ

Saldırıya uğrayan kadının şikayeti üzerine Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri sopayla kadına saldıran kişinin F.M. (50) olduğunu tespit etti. Sosyal medyada paylaşılan görüntüleri inceleyen ekipler Faik M.'yi gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Faik M. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Faik M., savcılık talimatı ile yeniden gözaltına alındı. 

bolge gundem haber

KENDİNİ SAVUNMA ŞEKLİ TEPKİ TOPLADI

Faik M. adliyeye sevki sırasında, "Ben olayımda haklıyım. Hanımefendi bana saldırdı. Kafama bıçakla vurdu. Ben davamda haklıyım, ben suçsuzum. Ben hakkımı aradım. Gelip benim kapımda öyle bağırıp çağıramaz" dedi. 

bolge gundem

İFADESİNDE UYUŞTURUCU BAĞIMLISI OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Öte yandan saldırıya uğrayan kadın emniyetteki ifadesinde F.M'nin uyuşturucu bağımlısı olduğunu ve oğluyla arkadaşlık etmemesi için yanına gittiği sırada F.M'nin sopalı saldırısına uğradığını söylediği öğrenildi.

bolge gundem haber

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡