Adnan Köşker Kimdir? Adnan Köşker Ne Yaptı

Adnan Köşker Hayatı. Twitter'da gündem olan Adnan Köşker kimdir? Ne Yaptı. Tüm sorularınızın cevabını haber sitemizden bulabilirsiniz

Adnan Köşker Kimdir? Adnan Köşker Ne Yaptı

Aslen Nevşehirli olan Adnan Köşker, 1962 yılında Ankara'da doğdu. İlk ve Orta öğrenimini Ankara'da tamamlayan Köşker, lise tahsilini Yalova Lisesi'nde yaptı. Genç yaşlarda kendi işini kuran Köşker, 1978 yılında İstanbul'un ticaret merkezi olan Karaköy'de ticari faaliyetlerine başladı.
 
Köşker, bu yıllarda ithalat ve ihracatla da uğraşarak ticari bilgisini geliştirdi. Köşker, 1981 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi(İTU) Sakarya Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği bölümünü kazanarak hem ticari hayatını hem de üniversite hayatını birlikte yürüttü. 1985 yılında İTÜ'den mezun olan Köşker, daha sonra iş hayatındaki başarı ivmesini yükseltti.
 
Çelik halat sektöründe imalata giren Köşker, yönetimkurulu başkanlığını yaptığı Köşkerler Çelik Halat ve Makine Sanayi Ticaret limitet şirketini Türkiye'nin alanında dört büyük firmasından biri yaptı.
 
1995 yılında yurt dışında da firma kuran Köşker, uluslar arası ticari faaliyetlerini sürdürmeye devam ediyor. Gebze'deki sanayi dünyasının tanıdık simalarından olan Köşker, 10 yıldır Gebze Sanayici İş Adamları Derneği'nde(GESİAD) yönetim kurulu üyeliği yaparak sanayinin ve Gebze'nin sorunlarına çözüm aramaktadır.
 
Köşker, GESİAD çalışmalarında aktif rol alarak üyelere her ay düzenli olarak eğitim verilmesi çalışmalarına katılıyor. Yurt içi ve yurt dışı ticari bağlantılarına üyelerini yönlendiren, uluslar arası arenada üyelerine ticari bağ sağlayan GESİAD'ın yöneticisi Adnan Köşker, sivil toplumdaki görevleri gereği toplumun tüm bireyleri ile diyalog halindedir. Gebze'de AK Parti'nin kurucuları arasında yer alan ve ilçe teşkilatının ilk kurulduğunda AK Parti Ekonomik İşlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Adnan Köşker, 2002 seçimlerinde milletvekili aday adayı oldu.
 
Siyasi hayatına AK Parti'de başlayan Adnan Köşker, daha sonra il yönetiminde görev aldı. 28 Mart 2004 yerel seçimlerinde Gebze Belediye Başkan aday adayı olan Köşker, daha sonra Gebze ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi meclis üyesi olarak görevine devam etti. 29 mart 2009 Mahalli seçimlerinde AK PARTİ'den GEBZE Belediye başkanı olan,Adnan Köşker İngilizce bilmekte olup evli ve iki çocuk babasıdır.

ADNAN KÖŞKER KİMDİR?
AK Parti'nin kuruluşundan bu güne kadar geçen süreci dikkatle takip edip analiz ettiğimizde Adnan KÖŞKER 'in GESİAD ile başladığı siyasi hayatında aynı noktada olduğunu anlıyoruz.
-Adnan KÖŞKER, 2002 yılında CEMAAT'in TUSKON’dan sonra Türkiye'deki en büyük iş adamı örgütü olan GESİAD’da yönetim kurulu üyesi olarak görev yapıyor.
Gebze Belediye Başkanlığı Aday Adaylık döneminde kendi oluşturduğu kişisel bilgi formlarında GESİAD'da yönetim kurulu üyeliğini ve GESİAD'da aktif olarak görev yaptığını, uluslararası çalışmalarda üyeleri yönlendirdiğini üstüne basa basa vurguluyor.
GESİAD şuanda FETÖ soruşturmasından kapalı ve birçok üyesi tutuklu.
-AK Parti'nin kuruluşunda CEMAAT'in Gebze Mütevelli heyetinin başındaki Lokman DEMİR tavsiyesi ve CEMAAT'in isteği ile AK Parti Gebze ilçe kurucu yönetiminde yer alıyor.
-2004 teki Yerel Seçimlerde CEMAAT'in GEBZE İMAMI ErzurumIu Bülent GÖKDADAŞ adlı sözde HOCA'nın tavsiyesi ile GESİAD'ı temsilen Gebze Belediye meclis listesinin 1. sırasına yazılıyor. İSTANBUL / Kadıköy'de oturan, Gebze'de tek oy potansiyeli olmayan, kimse tarafından tanınmayan Adnan KÖŞKER'i CEMAAT liste başı yazdırıyor.
-Meclis üyeliği döneminde mecliste tek bir önerge dahi vermeyen hiçbir konuda konuşmayan Adnan KÖŞKER, birçok kişiden CEMAAT için KURBAN, BURS, HİMMET, ZAMAN GAZETESİ ÜYELİĞİ toplama faaliyetleri ile FETÖ Terör Örgütü’ne açık açık maddi gelir sağlamıştır,
-CEMAAT'in ‘cumartesi kahvaltılarına’ katılarak hatta kendisi kahvaltı vererek AK Parti Meclis Üyeleri başta olmak üzere insanları bu kahvaltılara götürerek FETÖ Terör Örgütü’ne sempati toplamaya çalışmıştır.
-2009 Yerel Seçimlerinde, Adnan KÖŞKER'i kimsenin tanımamasına rağmen ve aday gösterilmesi ihtimali yokken buna rağmen CEMAAT içinde aktif rol alıyor olmasından dolayı Gebze Belediye başkanı olabilmesi için CEMAAT'in GEBZE İMAMI Bülent GÖKDADAŞ başta olmak üzere, CEMAAT'in Gebze Mütevelli Heyeti ve GESİAD üyesi işadamları AK Parti üst yönetimlerinde yoğun çaba göstererek aday olmasını sağladılar.
-2009 Yerel Seçimlerinde Adaylığı açıklanır açıklanmaz ilk işi CEMAAT'in üyesi Murat DAĞDEVİREN'i basın danışmanı olarak yanına aldı.
Şuanda FETÖ soruşturmasından tutuklu bulunan Murat DAĞDEVİREN'in GEBZE MEDYA İMAMLIĞI burada başlamış oldu.
Seçim çalışması dönemindeki programlarını CEMAAT'in GEBZE İMAMI Bülent GÖKDADAŞ ve MEDYA İMAMI Murat DAĞDEVİREN birlikte yaptı.
-2009 Yerel Seçimlerinde Gebze Belediye Başkanı seçilen Adnan KÖŞKER, henüz koltuğuna ısınmadan CEMAAT'e rant sağlamak için ilk iş olarak CEMAAT üyesi olan ÜTOPYA MİMARLIK sahibi Mimar Serhan SARIPINAR ile anlaşarak, Gebze bölgesindeki ruhsatsız, usulsüz ve pürüzlü büyük projeleri bu şahıs üzerinden çözerek gerek kendilerine gerekse FETO Terör örgütüne yüklü miktarlarda kazanç sağlamıştır.
Bu PARALEL YAPI'nın işlemesi için Gebze Belediyesi'nde bir ekip kurulması gerekiyordu.
Bunun için Mimar Serhan SARIPINAR'ın daha önceden CEMAAT toplantılarına birlikte katıldığı 28 Şubat Yaş Kararlarında Deniz Kuvvetleri Kurmay Binbaşı görevinden atılan, Fatih Belediye Başkanı Mustafa DEMİR tarafından da Fatih Belediyesi'ndeki görevinden tokatlanarak kovulan GEBZE ORDU İMAMI Orhan SİPAHİOĞLU'nu bütün AK Parti Teşkilatının istememesine rağmen imardan sorumlu Gebze Belediye başkan yardımcılığına getirdi.
ORDU İMAMI Orhan SİPAHİOĞLU'nun da rahat çalışması için Oğuzhan MODEREN ve Adem ATASEVER adlı şahısları Gebze İmar Müdürlüğü’ne aldı.
Görevinde dürüst çalışan FETO örgütüne hizmet etmeyen başkan yardımcılarını ve birim müdürlerini gerekçe göstermeksizin görevden aldı.
-Adnan KÖŞKER'in Gebze Belediyesi'ndeki oluşturmuş olduğu PARALEL YAPI sayesinde FİYAPI, MARMARA METAL, KASTAMONU ENTEGRE, EKOL LOJİSTİK, KOCA BETON, BEYTEPE KONUTLARI, POLİ SPOTÇULAR gibi ve daha bir çok sorunlu büyük projeleri rant karşılığında çözerek hem kendilerine hem de FETO Terör örgütüne çok yüklü miktarlarda milyonlarca liralık kazançlar sağlamıştır.
-Adnan KÖŞKER'in sahibi olduğu KÖŞKERLER ÇELİK HALAT firması küçük bir atölye iken 2009 Yerel Seçimleri’nde Gebze Belediye Başkanı olmasından 1 yıl sonra DİLOVASI İMES O.S.B.'sinde 24.000 m2 arsayı, YOLSUZLUKLARLA kazandığı paralar sayesinde 7.000.000,00 TL (Yedi milyon TL) gibi bir rakama almıştır.
Tapu kayıtlarında FETO üyesi olan D.Ö. ve arsa sahibi ile anlaşarak 2.000.000,00TL (İki milyon TL) olarak ayarlamıştır.
Adnan KÖŞKER ile D.Ö. arasında geçen konuşmada arsa bedelini 4.500.000,00 TL (Dört milyon beş yüz bin TL) olarak ayarlamaları gerektiği çünkü BANK ASYA'dan çekecekleri kredi tutarı 4.500.000,00 TL (Dört milyon beş yüz bin TL)'dir.
Dolayısıyla arsa gerçek bedeli 7.000.000,00 TL (Yedi milyon TL), BANK ASYA'dan çekecekleri kredi için 4.500.000,00 TL(Dört milyon beş yüz bin TL) ama tapu kayıtlarında 2.000.000,00 TL(İki milyon TL)'dir.
Arsa almakla kalmayıp ÜTOPYA MİMARLIK sahibi Mimar Serhan SARIPINAR sayesinde 24.000 m2 arsa üzerine idari alan 2.000 mi imalat alanı 13.000 m2 olmak kaydıyla toplamda 15.000 m2 kapalı alan!' devasa fabrika yaptırıyor.
Eski fabrikasında çalışan makinaları yeni fabrikasına taşıdığında fabrika bomboş kalıyor ve ilk etapta Çin'den toplamda 24 adet olmak üzere adet fiyatı ortalaması yaklaşık 250.000,00 TL (İki yüz elli bin TL) değerlerinde makineler alıyor.
Makineler fabrikasına kurulduktan sonra daha büyük halatlar yapmak için büyük makineler almaya devam ediyor.
KÖŞKERLER ÇELİK HALAT yönetiminde abisi Sami KÖŞKER'den, oğlu Mustafa KÖŞKER'den, Eşi Ragibe KÖŞKER'den oluşan FETÖ örgüt mensubu kişileri görevlendiriyor.
KÖŞKERLER ÇELİK HALAT Mali Müşavirliği’ne şuan FETÖ soruşturmasından tutuklu bulunan VERGİ DAİRESİ imamı Mustafa YAKIN'ı görevlendiriyor.
KÖŞKERLER ÇELİK HALAT resmi internet sitesini, matbaa ve reklam işlerini şu an tutuklu bulunan MEDYA İMAMI Murat DAĞDEVİREN’e yaptırıyor.
Çalışan idari personelini Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Nilay AYRAN’ın eşi Mehmet AYRAN ve abisinin oğlu Fatih KÖŞKER’den seçiyor.
Dolayısıyla KÖŞKERLER ÇELİK HALAT şirketi tamamen FETÖ'nündür.
2009 Yerel Seçimlerinde Gebze Belediye Başkanı seçilmesi ile gücüne güç katan CEMAAT üyesi Adnan KÖŞKER, Gebze Medyasında kendisi ve CEMAAT için olumsuz haberlerin önüne geçmek için adaylık döneminde yanına aldığı MEDYA İMAMI Murat DAĞDEVİREN üzerinden DEMOKRAT GEBZE Gazetesi’ni ve DAĞDEVİREN MEDYA'yı kuruyor.
GEBZE İMAMI Bülent GÖKDADAŞ'ın şahsına ait odasının da bulunduğu DEMOKRAT GEBZE gazetesi ile diğer medya kuruluşlarını gerek silah zoruyla tehdit ederek, gerek döverek gerekse de Gebze Belediyesi'nden alacakları reklam ve haber paralarının önünü keserek CEMAAT ve Adnan KÖŞKER hakkında olumsuz haberleri engelliyor. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN'ın CEMAAT'e açmış olduğu savaş Adnan KÖŞKER'in zoruna gitmiş olmalı ki DEMOKRAT GEBZE Gazetesi’nde Adnan KÖŞKER ve CEMAAT için olumsuz hiçbir habere yer verilmezken, hükümetimiz ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN hakkında eleştirir ve olumsuz haberler yaptırıyor. Aynı zamanda DEMOKRAT GEBZE Gazetesi ile birlikte dağıtılan ZAMAN GAZETESİ'ne göz yumuyor. Abone olan şahıslardan Adnan KÖŞKER'in gücünü kullanarak HİMMET ve KURBAN adı altında FETÖ Terör Örgütü’ne maddi çıkar sağlıyor.
İZAYDAŞ ile ilgili KORKUNÇ İDDİA..!
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin bir yan kuruluşu olan İZAYDAŞ ile ilgili bu güne kadar pek çok önemli iddia ortaya atıldı.
Ama her zaman yapıldığı gibi bu iddiaların üzerine gidilmediği gibi hemen yaşanan olaylar kapatılıp kamuoyuna da yalanlama yoluna gidildi.
Şimdi ise bir ciddi iddia daha geldi İZAYDAŞ’tan.
Hatta buna ciddi demek yanlış KORKUNÇ bir İDDİA bana göre.
Bakalım İZAYDAŞ yöneticileri ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bu iddialar karşısında her zaman yaptıkları gibi yine olayı kapatma ve yalanlama yoluna gidecekler mi?
İşte İZAYDAŞ ile ilgili korkunç İDDİA:
Güngör Bey  gazetenizin kapanmasının yokluğunu bu kent çok hissetti.  Mevcut gazetelerin haberlerini izlemez olduk.  Şehrimizdeki olayları halkımızla korkmadan ve sansürlenmeden paylaşabileceğimiz başka gazete yok.
 Ben  bir nakliye firması yöneticisiyim.
Türkiye’nin her yerinden birçok firmaya ve İzaydaş’a  atık taşıyoruz. 
Bizim işlerde şoförlerimizin bildiklerini ne devlet bilir nede firmalar.
Çünkü atığı görüp taşıyıp boşaltan onlar. İşin her aşamasındadır şoförler
Geçenlerde kulağımıza gelen bir bilgiyi bir kaç yerden doğrulattıktan sonra sizin gazeteniz aracılığıyla kamuoyuna sunmak istiyoruz.
Aslında konuyu en son biz duymuşuz.
Tüm nakliyeciler biliyor.
Başka şeylerde duyuyoruz ama emin olmadığım için onlardan bahsetmeyeceğim.
Asıl konu şu. Birkaç hafta önce Gebze’de bulunan GSK adlı bir firmanın diş macunu vb atıkları İzaydaş’ın sözleşmeli nakliyecisi Çalık  firması tarafından taşınarak İzaydaş’a getirilmiş.
Bunda bir sıkıntı yok tabii.
Sorun şu ki imha edilmek üzere getirilen süresi geçmiş diş macunları  ve diğer ağız bakım ürünleri atıklarından  50 koli kadarı İzaydaş’ın pazarlama ve atık kabul şefliğinin bilgisi dahilinde, mesai saati dışında akşam 9-10 civarı ortalıkta kimse yokken  atık taşıyan şoförlerin araç koltuk arkalarına saklanarak dışarı çıkarılmış ve bazı mahallelerde küçük büfe dükkanlarda satılmakta olduğu duyumunu aldık. 
Yine aynı firma mı bilmiyorum bir nakliye firmasının  bir iki ay önce İzaydaş’a  taşıdığı ilaç atıklarının bir kısmı  otobanda yola dökülmüş ve  İzaydaş ancak iki saat sonra haberdar olup yoldan bir kısmını toplayabilmişlerdir.
Bu arada kaybolan yada başkaları tarafından yoldan alınanların akibetini kimse bilemez maalesef.
GSK firmasının atıklarını getiren araçlar İzaydaş’tan gece 9 gibi çıkarken  İzaydaş vardiya amiri durumu tespit edip  şoförleri kapıda yakalıyor ve tutanak tutuyor. Ancak pazarlamada bu işi organize eden çakallar tarafından araçların atıklarla birlikte çıkışı sağlanıyor.
Sonrasında İzaydaş yönetimin olayı yakalayan vardiya amirine tutanağını değiştirmesi ve hiçbir sorun olmadığına dair yeni bir tutanak düzenlemesi için baskı yapıyor.
Tutanağın değişip değişmediğini bilmiyoruz.
Muhtemelen değiştirilmiştir.
Bir şekilde atığın sahibi GSK firmasının gelişmelerden haberi olmuş gelip İzaydaş’tan izahat istemiş.
Ancak onlarda konunun büyümesinin firma imajlarına vereceği zararı düşünerek detaylı soruşturmadan vazgeçmişler…
Yıllarca güvenilir diye neredeyse tüm rakiplerinden pahalıya atık alan İzaydaş’ın yöneticilerinin olayın ört bas edilmesi için içeride neredeyse terör estirildiğini geliyor kulağımıza.
Ama herkes her şeyi biliyor.
Şimdi tüm nakliyeciler belki bazı ürünleri alabiliriz diye İzaydaş’a değerli ürün taşımak için can atıyor.
Zaman zaman bu tür olaylar İzaydaş’ta olabiliyor.
Bunlar bilinenlerse bilinmeyen neler vardır acaba diye düşünmeden edemiyor insan.
İzaydaş yönetiminin buradaki örtbas tavrı bir kamu şirketi için utanç vericidir.
 Birkaç kanı bozuğun küçük hesaplarına boyun eğmesi ve yetkililerinin konuyu kapatabileceklerini sanmaları ne kadar yönetici olduklarını göstermektedir.
Bu anlatılanlar tamamen doğrudur. İsterseniz İzaydaş’a sorun. 
GSK firmasının atıkları ile ilgili nakliyeciler dışarıya atık çıkardı mı ve tutulan tutanağın içeriği nedir diye,
 Sorularım
İmha edilmesi gereken bu ürünleri alıp kullanan masum vatandaşın sağlığını kim düşünecektir
İzaydaş konu hakkında etkin soruşturma açacak ve sorumluları cezalandıracak mıdır?
Nakliyecisine ve şoförlerine yaptırımı ne olacaktır
Kamuoyundan özür dileyecek midir?
Saygılarımla...
Siyasiler neden yoktu?
Önceki akşam Yahya Kaptan Mahallesi’nde bulunan Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda ilimizde ilk kez yapılan bir etkinlik vardı.
Akmis Seyahat’in sahiplerinden Ruhi Karaalp’in geliri şehit ailelerine bağışlanmak üzere düzenlediği bu etkinliğe bende katıldım.
Etkinliğin biletleri Biletix’te satılıyordu. Ben davetliydim ve böyle bir etkinliği ilk kez seyredeceğim için biraz da meraktan gittim.
Etkinlikte yeni jenarasyon gençlerin sevdiği Murat Dalkılıç konseri vardı. Daha sonra ise Alman sporcularla Türk sporcularının yarıştığı Kick Boks şöleni vardı.
Adı üstünde gerçekten bir şov ve şölendi.
Sonuna kadar izledim.
Hatta biraz da keyif aldım bile diyebilirim.
Bir daha gider miyim böyle bir şölene evet diyemem.
Benim asıl burada kafama takılan bir şey var.
Ruhi Karaalp ilginç bir işadamı. Amcası rahmetli Nail Karaalp çok sevdiğim saygı duyduğum ve abi dediğim bir insandı.
İzmit Seyahat’in kurucusu olan Nail Karaalp bir denge insanı ve adam gibi adamdı. Ruhi Karaalp’lerin bir başka büyüğü olan ve lakabı Çerkez olan İlhan ise babamın arkadaşıydı ve çok yakındık birbirimize.
Ruhi Karaalp bu kentte kendi geçmişine ciddi emek ve para harcayan, onların sorunlarını ve sesini duyuran İbrahim Aracı’nın dışında ikinci kişidir.
İbrahim Aracı Tatarların, Ruhi Karaalp ise Abazaların sesini duyurmak onları gündemde tutmaka için hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyorlar.
Ruhi Karaalp’in etkinliğinde gözüm protokol tribünlerine takıldı.
Hiçbir siyasetçi hiçbir belediye başkanı yoktu bu etkinlikte.
Oysa her şeyi hazırlamış her şeyi düşünmüş Ruhi Karaalp.
Hiçbir masraftan da kaçınmamış.
Şehit ailelerine bağışlanmak üzere çok önemli bir etkinlik yapıyor ama ortada ne bir siyasetçi ne bir belediye başkanı ve bürokrat var.
Neden?
Nedenini ben bulamadım.
Ruhi Karaalp muhalif birisi değil.
İktidara karşı ya da iktidarı eleştiren birisi değil.
Ne belediyelerden bir şey istemiş ne de siyasetçilerden.
Her şey
Kendisi yapmış.
Buna rağmen hiç birisi bu etkinliğe gelmedi.
Bana çok ama çok ilginç geldi bu durum.

 

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Son Haberler
Tarım Kredi Marketleri’nde haftalık indirim başladı: Fiyatları gören marketin yolunu tuttu…
Tarım Kredi Marketleri’nde haftalık indirim başladı: Fiyatları gören marketin yolunu tuttu…
İkinci el oto piyasasında adeta yaprak kıpırdamıyor: Galeri dükkanları, sinek avlıyor…
İkinci el oto piyasasında adeta yaprak kıpırdamıyor: Galeri dükkanları, sinek avlıyor…
Bakan Bayraktar tarih vererek duyurdu! Karadeniz'de Petrol müjdesi: 'Birkaç ay içinde kazacağız'
Bakan Bayraktar tarih vererek duyurdu! Karadeniz'de Petrol müjdesi: 'Birkaç ay içinde kazacağız'
Altını kimse tutamıyor: Rekor üstüne rekor kırarken, yatırımcı yeni alım için doğru sinyali bekliyor…
Altını kimse tutamıyor: Rekor üstüne rekor kırarken, yatırımcı yeni alım için doğru sinyali bekliyor…
Çok Okunanlar
Tarım Kredi Marketleri’nde haftalık indirim başladı: Fiyatları gören marketin yolunu tuttu…
Tarım Kredi Marketleri’nde haftalık indirim başladı: Fiyatları gören marketin yolunu tuttu…
Bakan Bayraktar tarih vererek duyurdu! Karadeniz'de Petrol müjdesi: 'Birkaç ay içinde kazacağız'
Bakan Bayraktar tarih vererek duyurdu! Karadeniz'de Petrol müjdesi: 'Birkaç ay içinde kazacağız'
Tokat depreminde hasar tepsitleri açıklandı: 5 bina yıkıldı, 15 bina ağır hasar aldı
Tokat depreminde hasar tepsitleri açıklandı: 5 bina yıkıldı, 15 bina ağır hasar aldı
Meteoroloji uyardı! Sağnak yağmur geliyor! Hangi illerimizde yağmur var? Cuma günü hava nasıl olacak? Bugün hava nasıl?
Meteoroloji uyardı! Sağnak yağmur geliyor! Hangi illerimizde yağmur var? Cuma günü hava nasıl olacak? Bugün hava nasıl?
Yorumlananlar
Emekli maaşına iki yeni düzenleme geliyor! Hem zam gelecek, hem de taban aylıkları artacak, refah payı da masada
Emekli maaşına iki yeni düzenleme geliyor! Hem zam gelecek, hem de taban aylıkları artacak, refah payı da masada
Bakan Tunç duyurdu! Teleferik faciasında yeni gelişme! CHP'li başkan ve 5 kişi tutuklandı
Bakan Tunç duyurdu! Teleferik faciasında yeni gelişme! CHP'li başkan ve 5 kişi tutuklandı
Sıcak Haber: İran’dan İsrail’e misillime! Drone ve seyir füzeleri ile saldırıyor…
Sıcak Haber: İran’dan İsrail’e misillime! Drone ve seyir füzeleri ile saldırıyor…