Ahmet Nur Çebi'den flaş açıklama: Oyuncularımız karantina altında

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, canlı yayınlanan bir televizyon programına telefonla bağlanarak koronavirüs gündemine dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Çebi, açıklamasında "Bütün oyuncularımız şu anda karantina altında." ifadesini kullandı.

Ahmet Nur Çebi'den flaş açıklama: Oyuncularımız karantina altında

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, canlı yayınlanan bir televizyon programına telefonla bağlandı. Çebi burada yeni tip koronavirüs (Kovid-19) gündemine ilgili açıklamalarda bulundu.

Ahmet Nur Çebi'nin açıklamalarından satır başları:

"Liglerin oynanmaması bir temennidir. Nisan olur mayıs olur ligler yeniden başlar veya iptal edilebilir. Bunlar tartışmaya açık. Spor eğlence ama ülke sağlığını devam ettirmek daha önemli. Şu anda benim için spor 2. planda kalıyor."

"İnsan sağlığından daha önemli bir şey yok. Bütün kulüplerde, virüslerden evvel geçmiş yönetimler kulüpleri öyle zararlara soktular ki, bir kerede virüsten zarar ederiz, sorun değil. Futbolcuların kontratları var ve ülkeden çıkmaları uygun değil."

"Şu an olağanüstü bir durum yaşanıyor. Yabancı futbolcuların ülke dışına çıkmasına izin vermiyoruz. Karantina onlar için de geçerli. Bazılarının çocukları yurt dışında ama şu an yanlarına gitmelerinin risk olacağını anlattık."

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡