Ak Kan Bezi Yangısı ne demek, TDK'ya göre Ak Kan Bezi Yangısı kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

İnsanlar kendi aralarındaki konuşmaları esnasında bazen hiç duymadığımız kelimeleri telaffuz ederler Ak Kan Bezi Yangısı nadiren de olsa karşımıza çıkan kelimelerdendir. Ak Kan Bezi Yangısı ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre anlamı nedir? Ak Kan Bezi Yangısı kelimesinin anlamını en doğru şekilde öğrenebilmeniz için bu açıklayıcı makaleyi sizler için toparladık.

Ak Kan Bezi Yangısı ne demek, TDK'ya göre Ak Kan Bezi Yangısı kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Gündelik hayatımızda Türkçe'de olan bazı kelimeleri ilk kez duyarız ve anlamını çok merak ederiz. Ak Kan Bezi Yangısı ne demek? Ak Kan Bezi Yangısı TDK'ye göre sözlük anlamı nedir? Detayları sizin için araştırdık..

Günlük yaşantımızda bazen hiç duymadığımız, bilmediğimiz kelimelerle karşılaşabiliyoruz. Bu durumda internette kısa bir araştırma yaparak bu kelimelerle ilgili fikir ve bilgi sahibi oluyoruz. İşte o kelimelerden bir tanesi ak kan bezi yangısı kelimesi. Peki ak kan bezi yangısı ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre ak kan bezi yangısı nedir, ak kan bezi yangısı kelimesinin kaç anlamı var? İşte bu sorularınızı bu içerikte bulabilirsiniz.

ne demek

AK KAN BEZİ YANGISI NE DEMEK, TDK'YE GÖRE ANLAMI NEDİR?

Ak kan bezi yangısı kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir.

TDK'ya göre ak kan bezi yangısı kelimesi anlamı şu şekildedir:

- Lenf düğümleri iltihabı, adenit

Türk Dil kurumu anlamı kelime anlamıTDK anlamı nedir?

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡