AK Parti Salıpazarı Belediye başkan adayı Halil Akgül Kimdir?

AK Parti Salıpazarı belediye başkan adayı 2019 listesi açıklandı mı, AK Parti Salıpazarı Belediye başkan adayı ne zaman açıklanacak? AK Parti Salıpazarı belediye başkan adayı kim oldu? Soruları araştırılıyor. Haberimizden bu soruların yanıtına ulaşabilirsiniz.

AK Parti Salıpazarı Belediye başkan adayı Halil Akgül Kimdir?

AK Parti Salıpazarı Belediye başkan adayı Halil Akgül Kimdir? sorusu araştırılıyor. 31 Mart 2019 seçimleri için AK Parti aday belirleme noktasında aylardır yoğun bir mesai harcıyor. Bu bağlamda Cumhurbaşkanı Erdoğan Salıpazarı belediye başkan adayını bugün açıkladı.Cumhurbaşkanı Erdoğani 31 Mart 2019 yerel seçimlerine az bir süre kala Samsun ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı.

AK Parti Salıpazarı Belediye başkan adayı kim oldu? 

AK Parti'nin 31 Mart seçimlerinde İzmir Salıpazarı Belediye Başkanı Adayı Halil Akgül oldu.

halil-akgul_8061_b.jpg

Halil Akgül Kimdir?

Halil Akgül, 1964 yılında Salıpazarı'nda doğdu. 

İlk ve orta öğrenimimi Gökçeli İlköğretim okulunda tamamladı.1980 yılında Samsun Ticaret Lisesinden mezun oldu.1999 yılından itibaren Salıpazarı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı görevini yürütmekte olan Belediye Başkanı Halil AKGÜL 2004 Yılı Mahalli İdareler Seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisinden İl Genel Meclis Üyesi Seçildi.İl Genel Meclisinde Denetim Komisyon Başkanlığı,Ticaret ve Sanayi Komisyonu Başkanlığı ile İl Daimi Encümenliği görevlerinde bulundu. 

Evli ve 3 çocuk babası.


 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡