AK Parti Sözcüsü Çelik: Olmayan bir hastaneyi varmış gibi gösteriyorlar

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP'nin Adana'da sahra hastanesi kurduğu söylemlerine ilişkin olarak,"Olmayan bir hastaneyi varmış gibi gösteriyorlar. Olmayan bir şeyi siyaset için yalanla ortaya atıyorlar." dedi. Ayrıca,sözde sahra hastanesi için mühürlenme kararı alındığı belirtildi.

AK Parti Sözcüsü Çelik: Olmayan bir hastaneyi varmış gibi gösteriyorlar

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, A Haber canlı yayınında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Çelik'in açıklamalarından satır başları şu şekilde:

Halka yalan söylemeyin. Bizi dünyaya rezil etmeyin. Sahra Hastanesi yaptık diyorlar. Orası fuar alanı. Kendi sözcüleri, Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nu yalanlıyor. Olmayan bir hastaneyi varmış gibi gösteriyorlar. Olmayan bir şeyi siyaset için yalanla ortaya atıyorlar. Adana'daki hastane sayısı zaten salgın için yeterli.

ADANA'NIN KAYNAKLARINI İSRAF EDİYORLAR

Kamu kaynaklarını israf ettiler. Orada bir hastane olmadığı ortaya çıkınca, 1 haftada yatak taşımaya çalıştılar. Adana'nın kaynaklarını israf ediyorlar. Oradaki israf edilen kaynaklar CHP'li vatandaşların vergilerinden de gidiyor.

TÜRKİYE'NİN YAPTIĞI YARDIMLAR

İtalya'ya, İspanya'ya, İngiltere'ye, Sırbistan'a yardım gönderdik. Başka bir ülke oldu mu yardım eden? Bakın, Çekoslovakya bölgesinde birbirlerinin maskelerini çaldılar. Rusya askeri araçları yardım getirdi diye Avrupa sokaklarında gezdi. Avrupa ülkeleri vatandaşlarını parası ile bile geri almak istemedi. Biz her yerdeki vatandaşımızın yardımına koştuk. Türkiye Cumhuriyeti Devleti, kudretini göstermiştir."

SAHRA HASTANESİ DENİLEN YER MÜHÜRLENECEK

Öte yandan CHP'nin hastane dediği yer için Sağlık Müdürlüğü'nün harekete geçtiği öğrenildi. Gelen habere göre "sahra hastanesi" denilen fuar alanı mühürlenecek.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡