Ak Yem ne demek, TDK'ya göre Ak Yem kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Geçmiş olay gelişmelerden esinlenerek adlandırılmış bazı kelimeler vardır. Ak Yem karşımıza sıkça çıkan bu kelimelerdendir. Ak Yem ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre anlamı nedir? Ak Yem kelimesinin anlamını en doğru şekilde öğrenebilmeniz için bu bilgilendirici makaleyi sizler için toparladık.

Ak Yem ne demek, TDK'ya göre Ak Yem kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Türkçe zengin dil çeşitliliğine sahip olmasından dolayı günlük hayatta anlamını bilmediğimiz kelimeleri sık sık cümle içinde kullanırız. Kullandığı kelimelerin anlamlarını merak edenler meraklarını gidermek için araştırma yapıyor. Ak Yem ne demek? Ak Yem TDK sözlük anlamı ne demektir? sizler için araştırdık….

Günlük yaşantımızda bazen hiç duymadığımız, bilmediğimiz kelimelerle karşılaşabiliyoruz. Bu durumda internette kısa bir araştırma yaparak bu kelimelerle ilgili fikir ve bilgi sahibi oluyoruz. İşte o kelimelerden bir tanesi ak yem kelimesi. Peki ak yem ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre ak yem nedir, ak yem kelimesinin kaç anlamı var? İşte bu sorularınızı bu içerikte bulabilirsiniz.

ne demek

AK YEM NE DEMEK, TDK'YE GÖRE ANLAMI NEDİR?

Ak yem kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir.

TDK'ya göre ak yem kelimesi anlamı şu şekildedir:

- İzmarit, istavrit, uskumru vb. balıkların beyaz etinden yapılan ve oltada kullanılan yem

Türk Dil kurumu anlamı kelime anlamıTDK anlamı nedir?

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡