Akbaşoğlu'ndan asgari ücret açıklaması: "Asgari ücretli kardeşlerimize çok iyi dokunuş yaparak onların alım gücünü artıracağız"

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu asgari ücrete zam yapılacağının müjdesini verirken, "PKK büyük Ermenistan ve Kürdistan geçiş devleti, Nil'den Fırat'a büyük İsrail'in tetikçisi ve maşasıdır. İşte Kılıçdaroğlu da onların sözcülüğünü yapmaktadır" diye konuştu.

Akbaşoğlu'ndan asgari ücret açıklaması: "Asgari ücretli kardeşlerimize çok iyi dokunuş yaparak onların alım gücünü artıracağız"

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, partisinin Yapraklı İlçe Danışma Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, CHP yönetiminin yaklaşımlarının milli güvenlik sorunu olarak karşılarına çıktığını söyledi. CHP yönetiminin partiyi Atatürk'ün CHP'si olmaktan çıkardığını, PKK'nın sözcülüğünü üstlenmiş bir vaziyette yol almaya çalıştıklarını belirten Akbaşoğlu, şunları söyledi:

Akbaşoğlu'ndan asgari ücret açıklaması: Asgari ücretli kardeşlerimize çok iyi dokunuş yaparak onların alım gücünü artıracağız

"GAZETECİ DEĞİL PKK'NIN MENSUBU"

"Mersin'deki terör saldırısını yapan teröristin kimliği ortada. Bütün bunlara rağmen teröristle ilgili daha önce bunlar, 'Gazetecidir, haksız yere tutuklanmıştır, dünyanın en büyük hapishanesi Türkiye'dir.' diye bir rapor hazırladı ancak olaylar gösterdi ki o zaman da herkes tarafından biliniyordu ki bu teröristtir, gazeteci değil PKK'nın mensubu. Bununla beraber gazetecilik kılıfı altında terörle irtibatını, iltisağını ve üyeliğini devam ettirerek milletimizin, devletimizin, vatanımızın aleyhine bir faaliyet içerisinde. Ceza Kanunu bakımından suç teşkil eden eylemler içinde olduğu için de PKK hükümlüsü olarak hapishanede. Bununla beraber CHP yönetimi bunların terörist değil gazeteci olduğu iddiasıyla Türkiye'de, Türkiye'nin artık gazeteci açık hava hapishanesi haline geldiğini vurgulamak suretiyle devletimizi ve milletimizi dışarıya gammazlayan, iftirayla milletimizi, devletimizi suçlayan tutum ve davranış içerisindeydi."

Akbaşoğlu'ndan asgari ücret açıklaması: Asgari ücretli kardeşlerimize çok iyi dokunuş yaparak onların alım gücünü artıracağız

"İŞÇİMİZİN DE İŞVERENİMİZİN DE YANINDAYIZ"

Asgari ücretle ilgili açıklamalar yapan Akbaşoğlu, "Asgari ücretli kardeşlerimize çok iyi dokunuş yaparak onların alım gücünü artıracağız. Aynı şekilde işverenlerimizi de destekleyeceğiz. Onları da mağdur etmeyeceğiz. Devlet olarak işçimizin de işverenimizin de yanındayız. Hep beraber çiftçimizin, esnafımızın, memurumuzun, emeklimizin, sanayicimizin yanındayız. 1 Ocak itibarıyla memur ve emeklilerle ilgili hem işçi hem memur emeklileriyle ilgili çok güzel dokunuşlarda bulunarak bütün toplum kesimlerinin alım gücünü artırarak, enflasyonu aşağı indirerek daha müreffeh bir dönemi hep beraber yaşayacağız" ifadelerini kullandı.

0
2
0
1
1
1
2
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN