Akıllara durgunluk veren olay! Çalınır diye korktuğu atı asansöre bindirmeye çalıştı

İsrail'de yaşanan olay ağızları açıkta bıraktı. Arkadaşını ziyaret etmek isteyen kişi atı da asansöre bindirmeye çalıştı. Apartmanın güvenlik kameralarına yansıyan olayda at sahibi gözaltına alınırken, kendini ilginç sözlerle savundu.

Akıllara durgunluk veren olay! Çalınır diye korktuğu atı asansöre bindirmeye çalıştı

İsrail  Tel Aviv'de yaşanan ilginç olayda arkadaşını ziyaret eden şahıs atını da yanında götürmek istedi. Apartmanın güvenlik kameralarına yansıyan olayda, atı asansöre bindirmeye çalışan kişi gözaltına alındı. At sahibi "Onu dışarıda bırakamazdım. Çok pahalı bir at. Çalınmasından korktuğum için yanımdan ayırmak istemedim" sözleri ile kendini savundu. 

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde iki kişinin atı asansöre binmeye çalıştığı görülüyor. Yerel basında yer alan habere göre apartman sakinleri kamera kayıtlarını fark ettikten sonra durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay sonrasında iki kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

"ATI BİNAYA GETİRMENİN SORUN OLACAĞINI DÜŞÜNMEDİM"

At sahibi arkadaşını ziyaret etmek istediğini ifade ederek, yaptığının suç olduğunu bilmediğini dile getirdi. Kişi polis ifadesinde "Bir arkadaşımı ziyarete geldim. Binaya at getirmenin sorun olacağını düşünmedim. At getirmenin yasak olduğu hiçbir yerde yazılmamıştı. Atı dışarıda bırakamazdım, pahalı bir at. Dışarıda bıraksaydım çalınabilirdi diye korktum." ifadelerine yer verdi.

Tel Aviv Belediyesi veteriner hekimleri atın sağlık durumununu incelediği belirtildi.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡