Akit muhabiri hakkında soruşturma başlatıldı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı: "19.03.2019 tarihinde bazı basın yayın organlarında yer alan Akit TV adlı televizyon kanalı muhabirinin;"Türk kamuoyu Kılıçdaroğlu gibi bazı isimlerin idam edilmesini bekliyor" demesinin üzerine soruşturma başlatıldı

Akit muhabiri hakkında soruşturma başlatıldı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı: "19.03.2019 tarihinde bazı basın yayın organlarında  yer alan Akit TV adlı televizyon kanalı muhabirinin; "Türk kamuoyu Kılıçdaroğlu gibi bazı isimlerin idam edilmesini bekliyor" şekindeki sözleri üzerine, hakkında TCK 106/1 maddesi uyarınca tehdit suçundan soruşturma başlatıldı."

NELER OLMUŞTU?

Müzeye dönüştürülen Ulucanlar Cezaevi'nden yayın yapan Akit TV, cezaevindeki darağacını gösterip, toplumun CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun idamını istediğini öne sürerek, Kemal Kılıçdaroğlu'nun hedef gösterdi.

AKİT TV MUHABİRİ MEHMET ÖZMEN KILIÇDAROĞLU HAKKINDA NE DEDİ?

Ulucanlar Cezaevi'nden gerçekleştirdiği yayında cezaevinin bahçesinde bulunan darağacını işaret eden Akit TV muhabiri Mehmet Özmen, "Türk kamuoyunun idam edilmesini istediği kişiler var" diyerek, Abdullah Öcalan ve Fethullah Gülen'in yanında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da ismini verdi.

 

Akit TV muhabiri Mehmet Özmen kimdir? Kılıçdaroğlu hakkında ne söyledi?

Kamuoyunun Abdullah Öcalan ve Fethullah Gülen'in idamını beklediğini belirten Özmen, sözlerine şöyle devam etti:

"Türk kamuoyu, PKK terör örgütüne, FETÖ terör örgütüne de yandaşlık yapan, kol kanat geren, bağrında besleyen örneğin Kemal Kılıçdaroğlu gibi bazı isimlerin de işte bu darağacında asılmasını, idam edilmesini bekliyor diye düşünüyorum. Bu bizim fikrimiz tabii ki, taktir yine kamuoyunun. Sonuçta PKK törer örgütüne, Fethullahçı terör örgütüne kol kanat geren, bu topraklara ihanet eden her bir vatandaşın işte bu darağacında idam edilmesi gereken isimler bugün bile. Ama maalesef 2004 tarihinde idam Türkiye'de kaldırıldı."

Akit TV muhabiri Mehmet Özmen kimdir? Kılıçdaroğlu hakkında ne söyledi?

AKİT TV MUHABİRİ MEHMET ÖZMEN KİMDİR?

Mehmet Özmen Ankara  Akit TV haber müdürüdür.

MEHMET ÖZMEN'İN SİCİLİ KABARIK

Mehmet Özmen, daha önce MHP Genel Merkezi’nde Devlet Bahçeli’nin gözleri önünde dayak yediğini öne sürmüştü.

‘Bahçeli’nin gözleri önünde dövdüler’

Siyaset ve Liderlik Okulu’nun 11. dönem sertifika töreninde MHP lideri Devlet Bahçeli’ye “Geçenlerde Fatih ilçe örgütünüz bir gazeteye giderek taşlı saldırıda bulundu. Bunu nasıl değerlendiriyorsunuz?” diye soran Özmen, ardından 5-6 kişinin kendisini bir odaya kapattığını ve Bahçeli’nin gözleri önünde dövdüğünü öne sürdü. Özmen iddialarına şöyle devam etti:

“Daha sonra bizi otoparka götürerek orada dövmeye devam ettiler. Otoparkta sivil güvenlik görevlisi olduğunu söyleyen biri geldi ve o da bize ana avrat küfretti. Daha sonra bizi siyah bir minibüse bindirdiler. ‘Yolda giderken sizi öldüreceğiz’ diye tehdit ettiler. Eskişehir yolundaki köprünün altında bizi bıraktılar. Tekme ve yumruklarla dövdüler. Baldırıma ve hayalarıma vurdular.”
Reklam

Foto Muhabiri Sinan Kaya’yla birlikte Eskişehir Yolu üzerinde bulunan bir köprü altına atıldıklarını söyleyen Özmen’in TOBB Üniversitesi Hastanesi Acil Servisi’ne müşahede altına alındığı belirtildi.

Divan Otel’de ‘linç’ iddası, TÜYAP’ta ‘paralel eylem’

Öte yandan Mehmet Özmen daha önce de benzer darp iddialarıyla gündeme gelmişti. Gezi eylemleri sırasında Divan Otel’de linç edildiğini öne süren Özmen’in bu iddiasının yalan olduğu ortaya çıkmıştı.

Ayrıca İstanbul Barosu Olağanüstü Genel Kurulu’nda sahneden inmek istemeyerek görevlilerle tartışan Mehmet Özmen, 2014 Kasım ayında da parelel örgütün sözcülüğünü yapan Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı’nın Tüyap Kitap Fuarı’nda okurlarının kitaplarını imzaladığı esnada “İşte burası paralel örgüt! Paralel örgüt İstanbul’un merkezinde TÜYAP’ta!” diye bağırıp arbedeye neden olmuştu.

İşte O anların görüntüsü;

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡