Alanyaspor Salih Uçan sakatlandı mı? Salih Uçan sağlık durumu nasıl? | Salih Uçan elmacık kemiği mi kırıldı?

Alanyaspor'un Kasımpaşa ile oynadığı maçta yüzüne darbe alan Salih Uçan sakatlık yaşadı. Oyuncunun son durumunu merak edenler ise Alanyaspor Salih Uçan sakatlandı mı? Salih Uçan sağlık durumu nasıl? | Salih Uçan elmacık kemiği mi kırıldı? sorularının yanıtlarını araştırıyorlar.

Alanyaspor Salih Uçan sakatlandı mı? Salih Uçan sağlık durumu nasıl? | Salih Uçan elmacık kemiği mi kırıldı?

Süper Ligin 39.haftasında Kasımpaşa, Recep Tayyip Erdoğan Stadyumunda saat 16.00'de başlayan mücadelede Alanyaspor ile karşı karşıya geldi. Mücadelenin 5.dakikasında sakatlanan yıldız orta saha oyuncusu Salih Uçan'ın sağlık durumu merak konusu oldu.

ALANYASPOR SALİH UÇAN SAKATLANDI MI?

Alanyasporlu Salih Uçan mücadelenin ilk dakikasında  Hajradinovic ile girdiği ikili mücadele sonucu sakatlandı ve oyundan çıkmak zorunda kaldı. 

SALİH UÇAN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Salih Uçan'ın  elmacık kemiğinde kırık şüphesi ile ambulansla hastaneye götürüldüğü kaydedildi.

Öte yandan Alanyaspor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, pozisyon sonrası dördöncü hakem Emre Kargın'a 'Elmacık kemiği kırılıyor, hiçbir şey yok!' diyerek tepkisini dile getirdi. 

Alanyaspor Salih Uçan sakatlandı mı? Salih Uçan sağlık durumu nasıl? | Salih Uçan elmacık kemiği mi kırıldı?

SALİH UÇAN ELMACIK KEMİĞİ Mİ KIRILDI?

Kasımpaşa maçının henüz birinci dakikasında yaşadığı sakatlık nedeniyle oyundan alınarak hastaneye kaldırılan Aytemiz Alanyasporlu futbolcu Salih Uçan'ın elmacık kemiğinde kırık tespit edildiği öğrenildi.

Süper Lig'in 39. haftasında Kasımpaşa'nın Aytemiz Alanyaspor'u 3-0 yendiği maçın 1'inci dakikasında Hajradinovic ile girdiği mücadelede yüzüne darbe alan Salih Uçan, oyuna devam edemedi.

Ambulansla hastaneye götürülen futbolcunun yapılan tetkikler sonrası elmacık kemiğinde bir kırık oluştuğu bildirildi.

Alanyasporlu futbolcunun sağlık durumunda korkulacak bir şey olmadığı, gözünün altında küçük bir kırık tespit edildiği belirtildi.

Salih Uçan'ın bu geceyi hastanede geçireceği ve yarınki kontrollerden sonra operasyon geçirip geçirmeyeceğine karar verileceği öğrenildi.

Ligin bitimine 3 maç kalırken Salih bu talihsizlik sonucu sezonu kapamış oldu.


 

1
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡