Albayrak: Performans ödemelerini 3 ay tavandan yapacağız

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Üniversite hastanelerinde de performans ödemelerini 3 ay tavandan yapacağız. Bu kapsamda 1,2 milyar liralık bir ek destek sağlayacağız." dedi.

Albayrak: Performans ödemelerini 3 ay tavandan yapacağız

Twitter hesabından konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, şu ifadeleri kullandı:

  "Koronavirüs ile mücadelemizde kahramanlarımız, sağlık çalışanlarımızın talepleri önceliğimiz olacak. Üniversite hastanelerimizdeki çalışanlarımıza da performans ödemelerini 3 ay tavandan yapacağız. Bu kapsamda 1,2 milyar TL’lik bir ek destek sağlayacağız. " 

 

 

 

BAKAN KOCA MÜJDEYİ VERMİŞTİ

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da dün yaptığı açıklamada "Bu dönemde sağlık personelinin ek ödemelerini iyileştirme çabası içindeyiz. Neredeyse bir güvence değerinde kadromuza 32 bin personel dahil ediyoruz. Sağlık çalışanlarımızla ilgili en üst düzey dikkat sahibinin sayın Cumhurbaşkanımız olduğunu özenle belirtmek istiyorum. Kendisine ve Maliye Bakanımıza hassasiyetten ötürü teşekkürlerimi arz ediyorum. Çalışan sağlık personelimizin ek ödemelerinin üç aylık zaman diliminde tavan yüzde 100 oranında olacağını ayrıca buradan ifade etmek istiyorum." demişti.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡