Alev Lambası ne demek, TDK'ya göre Alev Lambası kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Günlük hayatımızda duyduğumuz kelimelerin manasını merak ederiz. Alev Lambası duyduğumuz bu kelimelerdendir. Alev Lambası ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre anlamı nedir? Alev Lambası kelimesinin anlamını kolayca öğrenmeniz için bu bilgilendirici makaleyi hazırladık.

Alev Lambası ne demek, TDK'ya göre Alev Lambası kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Gündelik hayatımızda Türkçe'de olan bazı kelimeleri ilk kez duyarız ve anlamını çok merak ederiz. Alev Lambası ne demek? Alev Lambası TDK'ye göre sözlük anlamı nedir? Detayları sizin için araştırdık..

Günlük yaşantımızda bazen hiç duymadığımız, bilmediğimiz kelimelerle karşılaşabiliyoruz. Bu durumda internette kısa bir araştırma yaparak bu kelimelerle ilgili fikir ve bilgi sahibi oluyoruz. İşte o kelimelerden bir tanesi alev lambası kelimesi. Peki alev lambası ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre alev lambası nedir, alev lambası kelimesinin kaç anlamı var? İşte bu sorularınızı bu içerikte bulabilirsiniz.

ne demek

ALEV LAMBASI NE DEMEK, TDK'YE GÖRE ANLAMI NEDİR?

Alev lambası kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir.

TDK'ya göre alev lambası kelimesi anlamı şu şekildedir:

- Gaz veya benzinle çalışan, ucundan bir alev püskürterek yanan metalleri lehimlemede kullanılan bir araç, pürmüz lambası

Türk Dil kurumu anlamı kelime anlamıTDK anlamı nedir?

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡