Aleyna Çakır davasında yeni gelişme! Aile yeni rapor talep etti

Ankara Keçiören’deki evinde ölü bulun 21 yaşındaki Aleyna Çakır için açılan davada aile yeni rapor talebinde bulundu., Genç kızın ailesi olaya ilişkin “elektronik delil toplama sürecinin usule uygun yapılmadığı” iddiasıyla savcılığa başvuruda bulundu.

Aleyna Çakır davasında yeni gelişme! Aile yeni rapor talep etti

Kamoyunda Aleyna Çakır olarak bilinen Sema Esen 3 Haziran tarihinde evinde bornoz kemeriyle kapıya asılı halde ölü bulunmuştu. İntihar ettiği iddia edilen genç kızın ölümünde aile sevgilisi olduğu öne sürülen Ümitcan Uygun'u suçlamıştı. 

Sema Esen'in şüpheli ölümüne ilişkin açılan davada yeni bir gelişme yaşandı. Esen'in ailesi yeni rapor talebi için savcılığa başvuruda bulundu.

Aleyna Çakır cinayetinde yeni rapor talebi!.

Başvuruda Ümitcan ile Sema'nın sık kullandığı Instagram ve Tik Tok benzeri uygulama verilerinin hazırlanan, "Mobil Cihaz İmaj Alma ve İnceleme Raporu"nda yer almadığı belirtilerek, "fiziksel" yerine "mantıksal" imaj alma metodunun uygulanması nedeniyle geçmişe yönelik mevcut ya da silinmiş bir çok verinin rapora yansıtılamadığına yer verildi. 

Aleyna Çakır cinayetinde yeni rapor talebi!.

Taleplerin yer aldığı dilekçede ayrıca Uygun'un Çakır'ı öldürdüğünü iddia eden E. Ç.'nin de bilgisine başvurulması, olay yerinde yeni bir keşif yapılması istendi. 

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡