Ali Ay kimdir? Kaç yaşında? Neden ihraç edildi?

Bursaspor Kulüp Başkanı Ali Ay hakkında görevini kötüye kullanmak suçundan soruşturma başlatıldı. Peki Ali Ay kimdir? Kaç yaşında?

Ali Ay kimdir? Kaç yaşında? Neden ihraç edildi?

Bursa Spor Başkanı Ali Ay kimdir? Neden ihraç edildi? Soruları merak edilmeye başlandı. Bursaspor Kulüp Başkanı Ali Ay, satılığa çıkarıldığı halde alıcı bulamayan Bursaspor Kulübü’ne ait 2 araziyi borcuna karşılık olarak üzerine aldı. Ali Ay hakkında, güveni kötüye kullanmak suçundan soruşturma başlatıldı.

ALİ AY KİMDİR?

Almanya Krefeld Üniversitesi Yüksek Tekstil Kimya Mühendisliği bölümü mezunu Ali Ay İlköğretim Ortaöğretim ve Lise eğitimini doğup büyüdüğü yer Bursa'da tamamlamıştır. İlay Tekstil'in kurucusu Ali Ay evli ve 2 çocuk babası aynı zamanda 1 torun sahibidir. İyi derecede İngilizce ve Almanca bilen Ali Ay aslen Bursa'lıdır. Bursaspor Başkanı olarak'ta aktif olarak spor dünyasında yer almaktadır.

ALİ AY HAKKINDA NEDEN SORUŞTURMA BAŞLATILDI?

Bursaspor Kulüp Başkanı Ali Ay, satılığa çıkarıldığı halde alıcı bulamayan Bursaspor Kulübü’ne ait 2 araziyi borcuna karşılık olarak üzerine aldı. Konuyla ilgili kulüp tarafından yapılan açıklamada ihale yoluyla satılığa çıkarılan fakat alıcı bulamayan arazilerin kulüpten alacaklı olan Ali Ay’ın üzerine geçirildiği ve Ay’ın fazla olan parayı kulübe geri iade edeceği belirtilmişti. Olaydan sonra Bursaspor taraftarları harekete geçti ve Ali Ay hakkında suç duyurusunda bulundu.

Suç duyurularını değerlendiren Cumhuriyet Savcılığı Ali Ay hakkında, söz konusu olay ile ilgili güveni kötüye kullanmak suçundan soruşturma başlattı.

0
0
1
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡