Ali Babacan, BAYKAR'dan sonra SİHA'ları hedef aldı: Kusura bakmayın, biz dokunacağız

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, BAYKAR'ı eleştirmesinin ardından SİHA'larla ilgili olarak, "Bu proje öyle bir hale getirildi ki çok bu kutsal çok dokunulmaz, dokunanı mahvederiz falan. Kusura bakmayın, biz dokunacağız. Doğruya doğru, yanlışa yanlış diyeceğiz" dedi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, FOX TV'de İlker Karagöz'ün sunumuyla ekrana gelen Çalar Saat programına konuk oldu.

Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir yayında BAYKAR'ı hedef alan Ali Babacan bu kez de İHA ve SİHA'ları seçim propaganda aracı olarak tanımladı.

iha-siha-aa-1806407.jpg

Babacan, BAYKAR'ın önemli bir mesafe kat ettiğini ifade ederken, "Kaç tane ülkeye ihracat yapıyorlar. Bu projeler bizim gururumuzdur dedim" dedi.

BABACAN'DAN SİHA SÖZLERİ

Sözlerine devam eden Babacan, SİHA'lara ilişkin olarak şunları söyledi:

"Seçim yaklaşıyor. Hükümetin en önemli propaganda araçlarından bir tanesi bu. Bu proje öyle bir hale getirildi ki çok bu kutsal çok dokunulmaz, dokunanı mahvederiz falan. Kusura bakmayın, biz dokunacağız. Doğruya doğru, yanlışa yanlış diyeceğiz.

Projelerle ilgili şunları söylüyorum, doğru olan ne varsa devam ettiririz. Yanlışları düzeltiriz, eksikleri de tamamlarız. Bu söylediklerimden niye korkuyorlar. Nedir bu fırtına? Yaptığınız iş doğruysa korkmayın."

Ali Babacan, BAYKAR'dan sonra SİHA'ları hedef aldı: Kusura bakmayın, biz dokunacağızAli Babacan, BAYKAR'dan sonra SİHA'ları hedef aldı: Kusura bakmayın, biz dokunacağız

İlgili Haberler
2
0
0
0
0
1
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN