Ali Babacan'ın yeni partisinin kuruluşu yine ertelendi

AK Parti'nin kurucu üyelerinden olan eski Ekonomi Bakanı Ali Babacan, AK Parti'den ayrıldıktan sonra yeni parti kuracağını belirtmişti. Babacan'ın yeni partisinin kuruluşu yine ertelendi.

Ali Babacan'ın yeni partisinin kuruluşu yine ertelendi

Kurucusu olduğu Ak Parti'den ayrıldıktan sonra yeni parti kuracağı konuşulan eski Ekonomi Bakanı Ali Babacan'ın yeni partisinin kuruluşu yine ertelendi. Ali Babacan'ın yeni parti kuracağı haberleri eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ile aynı dönemde başladı. Bu süreçten sonra Davutoğlu Gelecek Partisi'ni hayata geçirirken, en geç 2019'un aralık ayında kurulması beklenen Babacan'ın yeni partisi hala hayata geçirilemedi. Kuruluşu ocak ayına ertelenen Babacan'ın parti kuruluşu tekrardan ertelendi.

Yeniçağ'da yer alan habere göre, Babacan'ın yeni partisinin kuruluşunun ertelenmesi, Elazığ'da meydana gelen 6.8'lik depremde 41 vatandaşın hayatını kaybetmesi ve partide yer almak için yapılan başvuru incelemesinin henüz tamamlanmamış olması olarak belirtildi.

PARTİNİN KURULUŞU ŞUBAT AYI ORTALARINA ERTELENDİ

Babacan'ın genel başkanlığını üstleneceği yeni partide yer almak için başvuruda bulunanların büyük oranda AK Parti kökenli olduğu ifade edilirken, partinin kuruluşunun ise, şubat ayının ortalarına ertelendiği belirtildi.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡