Almanya 3-3 İsviçre | MAÇ SONUCU

UEFA Uluslar Ligi'nde A Ligi 4. Grup'ta yer alan Almanya, gol düellosu şeklinde geçen maçta İsviçre ile 3-3 berabere kaldı.

Almanya 3-3 İsviçre | MAÇ SONUCU

UEFA'nın milli takım düzeyindeki organizasyonunun dördüncü haftasında A, C ve D liglerinde 7 karşılaşma oynandı. Günün öne çıkan A Ligi 4. Grup maçında Almanya ile İsviçre 3-3 berabere kaldı.
Almanya'nın gollerini 28. dakikada Timo Werner, 55. dakikada Kai Havertz, 60. dakikada Serge Gnabry attı. İsviçre'nin gollerini 5 ve 57. dakikalarda Mario Gavranovic, 26. dakikada Remo Freuler kaydetti.
Grubun diğer karşılaşmasında ise Ukrayna, İspanya'yı 76. dakikada Viktor Tsygankov'un golüyle 1-0 yendi.

NE ZAMAN? SAAT KAÇTA?

Almanya ile İsviçre arasında oynanacak Uluslar A Ligi 4. Grup maçı, Almanya'da RheinEnergie Stadı'nda oynanacak. Zorlu mücadele, bu akşam saat 21.45'te başlayacak. Karşılaşmayı Fransız hakem Ruddy Buquet yönetecek. Ruddy Buquet'in yardımcılıklarını ise Guillaume Debart ve Benjamin Pages üstlenecek. 

HANGİ KANALDA?

Futbolseverler tarafından en çok merak edilen ve takip edilecek olan Almanya - İsviçre maçı, bu akşam saat 21.45'de S Sport 2'den naklen yayınlanacak. Karşılaşma, Türkiye'de şifresiz kanallardan yayınlanmayacak.

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡