Almanya'nın Maestro'su kornerden avladı, Real turladı!

Suudi Arabistan'da düzenlenen İspanya Süper Kupası'nın yarı final mücadelesinde Valenciya'yı 3-1 mağlup eden Real Madrid, finale yükselirken Toni Kroos'un kornerden attığı gol ise çok konuşuldu.

Almanya'nın Maestro'su kornerden avladı, Real turladı!

İspanya Süper Kupası Yarı Final mücadelesinde Real Madrid ile Valencia karşı karşıya geldi. Karşılaşmadan Madrid temsilcisi 3-1 galip ayrıldı ve adını finale yazdırdı. Alman yıldız Toni Kroos'un attığı jeneriklik gol ise maça damga vurdu.

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

Maçın 15. dakikasında korner kullanmak için topun başına geçen Alman Maestro, Valencia kalecisi Jeume Domenech'in önde olduğunu görünce klasını konuşturup müthiş bir gole imza atarak takımını 1-0 öne geçiren golü attı.

Real Madrid'in maçtaki diğer gollerini 39. dakikada Isco, 65. dakikada Luka Modric kaydederken Valencia'nın tek golüsü ise 90+2'de ie Daniel Parejo'nun penaltı golü ile geldi. 

real-madrid-valencia-yi-3-1-yenerek-super-kupa-12798552-8585-amp.jpg

DEV MADRİD DÜELLOSU

Bu skor ile finalde Real Madrid'in rakibi ise, bir diğer Madrid temsilcisi Atletico Madrid oldu. Maçın galibi şampiyonluğunu tayin edecek. Mücadele 12 Ocak saat 21:00'da oynanacak. 

 

 

 

 

1
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡