Amblem ne demek, TDK'ya göre Amblem kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Televizyon izlerken bazen tv yorumcuları hiç duymadığımız bir kelime kullanır ve bu kelimenin anlamını merak ederiz. Amblem nadiren de olsa duyduğumuz bu kelimelerdendir. Amblem ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre anlamı nedir? Amblem kelimesinin anlamını en düzgün şekilde öğrenebilmeniz için bu açıklayıcı makaleyi sizler için düzenledik.

Amblem ne demek, TDK'ya göre Amblem kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Türkçe zengin dil çeşitliliğine sahip olmasından dolayı günlük hayatta anlamını bilmediğimiz kelimeleri sık sık cümle içinde kullanırız. Kullandığı kelimelerin anlamlarını merak edenler meraklarını gidermek için araştırma yapıyor. Amblem ne demek? Amblem TDK sözlük anlamı ne demektir? sizler için araştırdık….

Günlük yaşantımızda bazen hiç duymadığımız, bilmediğimiz kelimelerle karşılaşabiliyoruz. Bu durumda internette kısa bir araştırma yaparak bu kelimelerle ilgili fikir ve bilgi sahibi oluyoruz. İşte o kelimelerden bir tanesi amblem kelimesi. Peki amblem ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre amblem nedir, amblem kelimesinin kaç anlamı var? İşte bu sorularınızı bu içerikte bulabilirsiniz.

ne demek

AMBLEM NE DEMEK, TDK'YE GÖRE ANLAMI NEDİR?

Amblem kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir.
Amblem kelimesi Fransızca kökenlidir.

TDK'ya göre amblem kelimesi anlamı şu şekildedir:

- Belirtke

Türk Dil kurumu anlamı kelime anlamıTDK anlamı nedir?

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡