Ameliyathane Hizmetleri Sağlık Teknikeri Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Ameliyathane Hizmetleri Sağlık Teknikeri maaşı ne kadar sorusuna yanıt mı arıyorsun? Bu içerikte Ameliyathane Hizmetleri Sağlık Teknikeri iş tanımı, aylık ortalama maaşları ve iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Ameliyathane Hizmetleri Sağlık Teknikeri Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

"2023 Ameliyathane Hizmetleri Sağlık Teknikeri maaşı ne kadar, kaç para?" diye merak mı ediyorsunuz?, Editörlerimiz sizin için detaylıca araştırıp yazdı. Sizde Ameliyathane Hizmetleri Sağlık Teknikeri pozisyonunda çalışıyorsanız veya bu meslekte kariyer planlıyorsanız bu içerikle ile birlikte; Ameliyathane Hizmetleri Sağlık Teknikeri nasıl olunur, iş imkanları nedir, bu mesleğine sahip olabilmek için ne mezunu ve hangi belgelerin gerektiğini bu makalemizden kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz.

İçeriğimize başlamadan önce her firmanın ödeme politikası ve maaş politikası farklılık gösterdiğini belirtelim. Maaş belirlemede en önemli kriter personelin niteliği ve tecrübesidir. Bu çerçevede makaledeki fiyatlar sektör de yer alan Ameliyathane Hizmetleri Sağlık Teknikeri olarak çalışan bireylerin aldıkları maaş göz önünde bulundurularak hesaplanmıştır.

Ameliyathane Hizmetleri Sağlık Teknikeri Maaşı Ne Kadar? 2023 Ameliyathane Hizmetleri Sağlık Teknikeri Maaşları

Ameliyathane Hizmetleri Sağlık Teknikeri maaşı ortalama aylık 10912,5 _TL’dir. En düşük Ameliyathane Hizmetleri Sağlık Teknikeri maaşı 8775 _TL, En yüksek ise 13050 _TL'dir. Eğer sizde yukarıdaki maaşlar gibi bir maaş almak istiyorsanız.. İŞKUR Ameliyathane Hizmetleri Sağlık Teknikeri iş ilanlarına bakabilir, buradan kariyer planlamanızı yapabilirsiniz.

Ameliyathane Hizmetleri Sağlık Teknikeri İş İlanları İçin Tıklayın

nekadar.jpg

Meslek Bilgileri

Meslek Kodu :

3256.03

Meslek Adı :

Ameliyathane Hizmetleri Sağlık Teknikeri

Grup Bilgileri Meslek Ana Grubu :

Teknisyenler, Teknikerler Ve Yardımcı Profesyonel Meslek Mensupları

Meslek Alt Ana Grubu :

Sağlık İle İlgili Yardımcı Profesyonel Meslek Mensupları

Meslek Grubu :

Sağlık İle İlgili Diğer Yardımcı Profesyonel Meslek Mensupları

Meslek Birim Grubu :

Tıp Yardımcıları

Gereken Minimum Eğitim Düzeyi :

Önlisans

Meslek Detay Bilgileri Meslek Tanımı :

Ameliyathanede bulunan tüm alet ve cihazları kullanabilen, ameliyathaneyi ameliyata hazırlayan ve ameliyata giren ekipte yer alan yardımcı sağlık personelidir.

Görev ve İşlem Basamakları :

Ameliyathane Hizmetleri Sağlık Teknikeri; işletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak:

a) Ameliyathane sorumlu uzmanı veya uzman bulunmadığı takdirde ameliyatı yapan uzmanın sorumluluğu altında ameliyat öncesi ameliyat masasını ve aletlerini hazırlamak

b) Ameliyat sırasında ameliyat ekibine yardımcı olmak,

c) Ameliyat sonrasında kullanılan aletlerin mikroptan arındırma işlemlerini yapmak, muhafazasını sağlamak,

d) Ameliyathanedeki cihaz ve aletlerin bakımını, temizliğini, muhafazasını ve tedarik edilmesini sağlamak,

e) Ameliyathane sterilizasyonunun korunmasını sağlamak,

f) İşiyle ilgili kayıtların tutulmasını sağlamak ve kontrol etmek, vb. görev ve işlemleri yerine getirir

Güncel Meslek : EVET

YORUM KAT: Yukarıdaki Ameliyathane Hizmetleri Sağlık Teknikeri maaşlarına ek sizlerde aldığınız maaşları yorum bölümünde bizlere iletebilirsiniz. Sizlerin iletmiş olduğu bilgilerle haberimiz yeniden düzenlenebilecektir. Ayrıca yaptığınız yorumlar diğer okuyucularımızda bu bilgiden istifade edeceklerdir. Yorum bölümümüzden yorum yapmayı unutmayın.

maaşı ne kadar 2022

1
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN