Anestezi Teknisyeni Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Anestezi Teknisyeni maaşı ne kadar sorusuna yanıt mı arıyorsun? Bu içerikte Anestezi Teknisyeni iş tanımı, aylık ortalama maaşları ve iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Anestezi Teknisyeni Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

"2023 Anestezi Teknisyeni maaşı ne kadar, kaç para?" diye merak mı ediyorsunuz?, Editörlerimiz sizin için detaylıca araştırıp yazdı. Sizde Anestezi Teknisyeni pozisyonunda çalışıyorsanız veya bu meslekte kariyer planlıyorsanız bu içerikle ile birlikte; Anestezi Teknisyeni nasıl olunur, iş imkanları nedir, bu mesleğine sahip olabilmek için ne mezunu ve hangi belgelerin gerektiğini bu makalemizden kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz.

İçeriğimize başlamadan önce her firmanın ödeme politikası ve maaş politikası farklılık gösterdiğini belirtelim. Maaş belirlemede en önemli kriter personelin niteliği ve tecrübesidir. Bu çerçevede makaledeki fiyatlar sektör de yer alan Anestezi Teknisyeni olarak çalışan bireylerin aldıkları maaş göz önünde bulundurularak hesaplanmıştır.

Anestezi Teknisyeni Maaşı Ne Kadar? 2023 Anestezi Teknisyeni Maaşları

Anestezi Teknisyeni maaşı ortalama aylık 10298 _TL’dir. En düşük Anestezi Teknisyeni maaşı 8506 _TL, En yüksek ise 12090 _TL'dir. Eğer sizde yukarıdaki maaşlar gibi bir maaş almak istiyorsanız.. İŞKUR Anestezi Teknisyeni iş ilanlarına bakabilir, buradan kariyer planlamanızı yapabilirsiniz.

Anestezi Teknisyeni İş İlanları İçin Tıklayın

nekadar.jpg

Meslek Bilgileri

Meslek Kodu :

3259.05

Meslek Adı :

Anestezi Teknisyeni

Grup Bilgileri Meslek Ana Grubu :

Teknisyenler, Teknikerler Ve Yardımcı Profesyonel Meslek Mensupları

Meslek Alt Ana Grubu :

Sağlık İle İlgili Yardımcı Profesyonel Meslek Mensupları

Meslek Grubu :

Sağlık İle İlgili Diğer Yardımcı Profesyonel Meslek Mensupları

Meslek Birim Grubu

: Başka Yerde Sınıflandırılmamış Sağlıkla İlgili Yardımcı Profesyonel Meslek Mensupları

Gereken Minimum Eğitim Düzeyi :

Ortaöğretim (Lise ve Dengi)

Meslek Detay Bilgileri Meslek Tanımı :

-Her türlü ameliyatta hastanın uyutulması (anestezi) ile ilgili tıbbi yöntemleri anestezi uzmanı hekimin talimatına göre uygulama, anestezi işlerinde hekime yardımcı olma bilgi ve becerisine sahip nitelikli kişidir. Görev ve İşlem Basamakları : Anestezi Teknisyeni; işletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak:

a) Anestezide kullanılacak araç-gereci hazırlamak,

b) Hastanın ameliyathaneye alınmasını sağlamak,

c) Hastayı ameliyata hazırlamak, gerekirse uyutmadan önce cesaret iğnesi yapmak,

d) Anestezi uzmanı veya cerrahın kontrolünde hastanın yaşına, kilosuna ve sağlık durumuna göre uyutucu madde (narkoz) vererek hastayı uyutmak,

e) Bütün cerrahi vakalarda hastaya genel anestezi yönünden gerekli tüm yöntemleri doktorun kontrolünde uygulamak,

f) Ameliyat boyunca hastanın durumunu izlemek, herhangi bir beklenmedik sorun karşısında doktorla birlikte müdahale etmek,

g) Ameliyat sonrası hastanın ameliyathaneden yoğun bakım ünitesine, usulüne uygun olarak, naklini sağlamak ve hasta kendine gelene kadar onu gözlem altında tutmak, vb. görev ve işlemleri yerine getirir.

Güncel Meslek : EVET

YORUM KAT: Yukarıdaki Anestezi Teknisyeni maaşlarına ek sizlerde aldığınız maaşları yorum bölümünde bizlere iletebilirsiniz. Sizlerin iletmiş olduğu bilgilerle haberimiz yeniden düzenlenebilecektir. Ayrıca yaptığınız yorumlar diğer okuyucularımızda bu bilgiden istifade edeceklerdir. Yorum bölümümüzden yorum yapmayı unutmayın.

maaşı ne kadar 2022

0
0
1
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN