Ankara'da yol kenarındaki TIR'a başka bir TIR çarptı: 2 ölü,1 yaralı

Ankara'da lastik değiştirmek için duran TIR'a içinde greyfurt yüklü başka bir TIR çarptı. Kazada 2 kişi hayatını kaybederken 1 kişi ise yaralanırken, TIR'da bulunan greyfurtlar etrafa saçıldı.

Ankara'da yol kenarındaki TIR'a başka bir TIR çarptı: 2 ölü,1 yaralı

Ankara'da yol kenarında duran TIR'a başka bir TIR'ın çarpması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybederken 1 kişi ise yaralandı. Kaza nedeniyle  iki TIR'da kullanılamaz hale geldi.

Kaza, saat 05.00 sıralarında Ankara Çevreyolu Eryaman mevkisinde meydana geldi. Hakan Ö. yönetimindeki 01 CAF 71 plakalı TIR, İstanbul istikametinde ilerlerken yol kenarında lastik değiştirmek için duran 33 HN 836 plakalı Greyfurt yüklü TIR’a arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle 33 HN 836 plakalı TIR’dan inerek lastik değiştirmeye çalışan 2 kişi hayatını kaybederken Hakan Ö. ise yaralandı.
İki TIR’ın da kullanılamaz hale geldiği kazada, hayatını kaybeden kişilerin kimlikleri henüz tespit edilemedi. Öte yandan 01 CAF 71 plakalı TIR’ın sürücüsü Hakan Ö., kaza esnasında su ısıtmaya çalıştığını ve park halindeki TIR’ı görmediğini söyledi. Hayatını kaybeden 2 kişinin cansız bedeni Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken polis, olaya ilişkin inceleme başlattı.

Ankara'da yol kenarındaki TIR'a başka bir TIR çarptı: 2 ölü,1 yaralıAnkara'da yol kenarındaki TIR'a başka bir TIR çarptı: 2 ölü,1 yaralı

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡