Ankaralılara müjdeli haber! Tüm bayramlarda geçerli olacak

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın 'Vatandaşlar, dini ve milli bayramlarda toplu taşıma araçlarından ücretsiz yararlansın' teklifi AK Parti'nin büyük çoğunluğunu oluşturduğu Belediye Meclisi'nde kabul edildi. Bundan böyle Ankara'da tüm bayramlarda ulaşım ücretsiz olacak.

Ankaralılara müjdeli haber! Tüm bayramlarda geçerli olacak

Büyükşehir Belediye Meclisi, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş başkanlığında toplandı ve EGO otobüslerinin, metroların ve teleferik hatlarının hem dini hem de milli bayramlarda ücretsiz olmasını kararlaştırdı.

İlk olarak 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda uygulanması planlanan ücretsiz toplu taşıma hizmetine ilişkin teklif Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş tarafından Belediye Meclisi’ne sunuldu.

Yavaş’ın, 'Vatandaşlar, dini ve milli bayramlarda toplu taşıma araçlarından ücretsiz yararlansın' teklifi çoğunluğunu AK Parti'li üyelerin oluşturduğu Belediye Meclisi’nde kabul edildi.

Kararla birlikte Ankaralıların tüm dini ve milli bayramlarda metro, teleferik ve EGO otobüslerinden ücretsiz yararlanması kararlaştırıldı.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡