Anneler Günü Kampanyaları 2019

Tüm dünyada kutlanan Anneler Günü yaklaştıkça internette annelere almak için bu gün için oluşturulan kampanyalar araştırılmaya başlandı. Peki Anneler Günü kampanyaları nelerdir? Anneler Günü Kampanyaları ne zamana kadar geçerlidir? Annelere ne tür hediyeler alınabilir?Tüm cevaplar haberimizde

Anneler Günü Kampanyaları 2019

ANNELER GÜNÜ KAMPANYALARI 2019

Tüm dünyada kutlanan Anneler Günü yaklaştıkça internette annelere almak için bu gün için oluşturulan kampanyalar araştırılmaya başlandı. Peki Anneler Günü kampanyaları nelerdir? Anneler Günü Kampanyaları ne zamana kadar geçerlidir? Annelere ne tür hediyeler alınabilir?Tüm cevaplar haberimizde...

BOYNER ANNELER GÜNÜ KAMPANYASI 2019

Boyner mağazalarında 2019 anneler günü kampanyası kapsamında 1 – 12 Mayıs 2019 tarihleri arasında yapacağınız 250 TL ve üzeri alışverişlerde 100 TL değerinde hediye çeki kazanacaksınız. Kampanya Boyner, Boyner Sport, YKM Mağazalarında Boyner Anahtar/YKM Kart ile İlkbahar / Yaz sezonu koleksiyonlarında geçerli olacaktır.

Kazanılan Hediye çeki, 250 TL ve üzeri kozmetik, aksesuar, elektrikli ev aletleri dışı alışverişlerde kullanılabilecek.

Üstelik Axess, Cardfinans ve Advantage özel peşin fiyatına 9 taksit fırsatıyla.

NOT: Boyner.com.tr online alışveriş sitesinde kampanya 400 TL ve üzeri alışverişlerde 100 TL hediye çeki olarak düzenlenmektedir. Kampanyadan yararlanmak için ödeme sırasında Kupon ekle kısmından “ANNE400” kodunun girimesi gerekmektedir.

2452768-810x458.jpg

AXESS ANNELER GÜNÜ KAMPANYASI 2019

Axess kredi kartı sahipleri 2019 anneler günü kampanyası kapsamında giyim, kozmetik, çiçek, güzellik-bakım ve eğlence sektörlerinden yapacakları 150 TL ve üzeri her alışverişine 10 TL olmak üzere  toplamda 50 TL chip-para kazanacak. Kampanya 1 – 12 Mayıs 2019 tarihleri arasında geçerli olacaktır.

Axess mobil üzerinden kampanyaya katılabilirsiniz.

Kampanya Ayrıntıları

1 – 12 Mayıs 2019 tarihleri arasında kampanyaya kayıt olan giyim, kozmetik, çiçek, güzellik-bakım ve eğlence sektörlerinde yurtiçinde yapacakları her 150 TL ve üzeri alışverişe 10 TL, toplamda 50 TL chip-para verilecektir.
Kampanyadan faydalanmaya başlamak için, ilk harcamadan önce asıl kart sahibinin Axess Mobil’den “Hemen Katıl” butonuna tıklayarak kampanyaya kayıt olması gerekmektedir. Axess Mobil ile katılımda, kampanyanın profil alanındaki “Kampanyalarınız” başlığı altında görünmesinden sonra kampanyaya katılım sağlanır.
Axess Mobil ile kayıt olmayan kart sahiplerinin harcamaları kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
Kampanya müşteri bazındadır. Bir müşteri kampanya kapsamında en fazla 50 TL chip-para kazanabilir.
Hak edilen chip-para hediyesi, kampanya koşulları gerçekleştirildikten sonra karta anında yüklenecektir.
Chip-paraların kullanım süresi 7 gündür.
İptal ve iade işlemlerinde yüklenen chip-para geri alınacaktır. Chip-para’nın kullanılmış olması halinde ekstreye ilgili tutar kadar borç yansıtılacaktır.
Bireysel Axess kredi kartları ile bu kartlara bağlı ek kartlar ve sanal kartlar kampanyaya dahildir.
Wings, Ticari kartlar, Free, Neo ve Bank’O Card Axess kampanyaya dahil değildir.
Aynı gün aynı iş yerinden yapılan yalnızca 150 TL ve üzeri ilk işlem kampanyaya dahildir.
Kampanya kapsamındaki sektörlerde internet üzerinden yapılan alışverişler de kampanyaya dahildir.
Nakit çekim işlemleri, EFT/Havale, fon alım/satım, BES işlemleri, anlık/otomatik fatura, vergi ödemeleri ve chip-para ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.
Alışverişin gerçekleştirildiği iş yerinin sistemde kayıtlı sektör bilgisinin doğru olmasının sorumluluğu iş yerine aittir.
Akbank T.A.Ş. kampanyayı durdurma ve kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

ATASUN OPTİK ANNELER GÜNÜ HEDİYESİ 2019

Gittiği her yere tarzını da götüren biricik annelere özel binlerce çeşit güneş gözlükleri Atasun Optik’te sizleri bekliyor.Siz de Atasun Optik’in Anneler Gününe özel koleksiyonunda Annenizin tarzını tamamlayacak güneş gözlük modelleri ile ona unutulmaz bir hediye armağan edin Dünyaca ünlü markaların her tarza uygun güneş gözlüğü modelleri ile annenizin vazgeçilmez aksesuarı sizin hediyeniz olacak. Şık, minimalist, bohem, elegant, maskülen ya da spor gibi farklı tarz güneş gözlük modellerinden birini seçerek siz de bu sene annenize unutulmaz bir Anneler Günü hediyesi alma fırsatı yakalayabilirsiniz.

Sadeliği şıklıkla buluşturan Atasun Optik, Rayban’dan Tommy Hilfiger’e, Guess’ten Mustang’a kadar dünyaca ünlü markaları Atasun Optik ‘’Tarz Annem’’ koleksiyonunda bir araya getiriyor. 3 - 12 Mayıs tarihleri arasında tüm sezon ürünlerinde geçerli Atasun Optik Anneler Günü kampanyasında %50’ye varan indirimlere özel ekstra %10 indirim fırsatı ile bu sene siz de biricik annenize dünyaca ünlü marka güneş gözlüklerini en uygun fiyatlarla alma şansını yakalayın.

Her yüz tipine uygun formları ile annenizin kendine en uygun tarz ve stilde güneş gözlük modelleri bulmasına yardımcı olan Atasun Optik, tarz annelere özel Anneler Günü koleksiyonu ile sizlere bu sene Anneler Günü hediyesinde fark yaratmanıza da yardımcı olacak. Yaz boyunca kumsalda, yürüyüşe çıkarken ya da buluşmaya giderken annenizin her daim sizi hatırlamasına yardımcı olan dünyaca ünlü marka güneş gözlükleri ile tanışmak için siz de acele edin. Atasun Optik’in mevcut %50’ye varan indirime ek %10 indirim fırsatını kaçırmayın, bu yıl Anneler Gününü annenize unutulmaz kılın.
Kampanya Koşullar
- 3-12 mayıs tarihleri arasında güneş gözlüklerinde mevcut %50’ye varan indirimlere ek %10 indirim geçerli olacaktır.

- Fırsat reyonu hariç tüm güneş gözlüklerinde mevcut indirimlere ek 10% indirim uygulanacak.

- Kampanya süresince Osse-Polaroid ikili kampanyası geçerli olmayacaktır.

- 2. Güneş gözlüğü 40 TL indirimi devam edecektir.

- Insytle-Cline ikili alım kampanyası 3-12 Mayıs tarihleri arasında geçerli olmayacaktır.

- Personel ve OM indirimlerinden faydalanılamayacak.

- Kampanya outlet güneş gözlüklerinde geçerli olmayacaktır.

anneler-gunu-shutter-1-16-9-1556999927-880x495.jpg

MEDİA MARKT ANNELER GÜNÜ KAMPANYASI 2019

Anneler Günü, başta anneniz olmak üzere çevrenizdeki anne ya da anne adaylarına kendilerini özel hissettirebilmeniz için bir fırsat sunuyor. Bir yönüyle baharın, ısınan havanın ve uyanan çevrenin habercisi de olan gün, annelerin yüzlerine mutlu bir tebessüm taşımanıza yardım ediyor. MediaMarkt, tüm annelerin yüzü gülsün diye Anneler Günü için özel kampanyalar hazırlıyor! Annenize en güzel hediyeyi seçerken geniş ürün çeşitliliği ve uygun fiyatlarıyla MediaMarkt yanınızda olmaya devam ediyor.

Anneler Günü İndirimleri ve Kampanyaları

Şirketten yapılan açıklamaya göre, geniş ürün yelpazesiyle teknolojiseverlere konforlu alışverişin keyfini sunan MediaMarkt, avantajlı fiyatlarına ek olarak annelere hediye alacak tüm teknolojiseverlere çok özel kampanya başlattı.

Mediamarkt.com.tr ve tüm MediaMarkt mağazalarında başlayan ve 12 Mayıs'a kadar sürecek Anneler Günü kampanyası dahilinde annelerini sevindirmek isteyen teknolojiseverler, telefonlardan elektrikli süpürgelere, ütülerden beyaz eşyalara ve küçük ev aletlerine kadar seçili binlerce üründe gerçekleşecek indirimlerle bir kez daha MediaMarkt ile keyfine bakacak.

MediaMarkt, gerçekleştirdiği çılgın indirimlere ek olarak seçili ürünlerde teknolojiseverlere çeşitli hediyeler de veriyor. Anneler Günü kampanyasıyla MediaMarkt mağazalarından ve mediamarkt.com.tr’den alınacak seçili ürünlerde ütü masasından tost, kahve ve çay makinesine, doğrayıcıdan ütüye, mikrodalga fırından, kulaklığa ve cüzdana kadar çeşit çeşit hediyeler de bulunuyor.

MediaMarkt, Anneler Günü’ne özel sunduğu bol indirimli ve hediyeli kampanyasını taksit fırsatlarıyla da taçlandırıyor. Beyaz eşyalarda uzatılan ÖTV indiriminden de yararlanacak tüketiciler, aynı zamanda Paraf ve World Card’a özel peşin fiyatına 12 taksite varan fırsatından da yararlanacak.

GARANTİ ANNELER GÜNÜ HEDİYESİ 2019

3 Mayıs – 15 Mayıs 2019 tarihleri arasında, Bireysel Garanti Cep/Internet’e giriş yapan müşterilerimize özel, arzum.com.tr adresinde geçerli %40 ve lezzetlihediye.com ’da 100 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli 30 TL indirim fırsatı!

İndirimi nasıl kazanabilirsiniz?

Bireysel Garanti Cep/İnternet’e login olduğunuzda cep telefonunuza indirim kodu SMS ile gelecektir. İndirim kodunuza dilediğiniz zaman Garanti Cep/İnternet’teki “Kampanyalar” alanından ulaşabilirsiniz.

Ne zamana kadar kullanabilirsiniz?

İndirim kodunu en geç 31 Mayıs 2019 tarihine kadar kullanabilirsiniz.
Garanti İnternet'e Giriş
Garanti Cep'e Giriş

    Kampanya Detayları
        Kampanya kapsamında, 3-15 Mayıs 2019 tarihleri arasında Arzum.com.tr adresinde geçerli %40 indirim ve lezzetlihediye.com adresinde 100 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli 30 TL indirim uygulanır.
        3-15 Mayıs 2019 tarih aralığında Bireysel Garanti Cep veya Garanti İnternet’e giriş yapan müşterilerimize indirim kodları sms ile iletilecektir. İndirim kodunun iletilebilmesi için gerekli olan cep telefonu bilgisinin güncel olması katılımcıların sorumluluğundadır.
        İndirim kodları Garanti İnternet ve Garanti Cep’teki Kampanya sayfalarında da kullanıcıların erişimine sunulacaktır.
        Kişiye özel üretilen indirim kodları, en geç 31 Mayıs 2019 tarihine ve saat; 23:59’a kadar kullanılmalıdır. Bu tarihe kadar aktive edilmeyen kodlar geçerliliğini yitirir.
        SMS ile iletilen indirim kodları, Arzum.com.tr web sitesinden “Alışveriş Sepeti” adımından "İndirim Kodu" bölümüne kod girişi yapılarak hesaba tanımlanabilir.
        Arzum.com.tr içerisinde ilgili kodlar 10 TL ile 10.000 TL arasındaki sepet tutarlarında geçerlidir. Kampanya kapsamındaki %40 indirim hakkı kişiye özeldir, devredilemez.
        İndirim kampanyası sadece online alışverişlerde geçerlidir.
        Arzum.com.tr, lezzetlicicek.com adresinde bir müşteri bir kez kampanyadan faydalanabilir ve site içerisindeki kampanyalar birleştirilemez.
        Kampanya dönemi içinde 1 kişi en fazla 1 indirim kodu hakkı kazanabilir.
        İndirim kodları para ile satılamaz veya paraya çevrilemez.
        Bu kampanyadan 18 yaşından küçükler yararlanamaz.
        Ürünler stoklarla sınırlıdır.
        İndirimden yararlanılması, ürün teslimi, iadesi veya cayma hakkı talebinin yerine getirilmesi T. Garanti Bankası A.Ş. sorumluluğunda değildir.
        Kampanya kapsamında yapılacak alışverişle edinilen ürünlerde herhangi bir hata, ayıp bulunması ya da teslimat sorunları (geç teslim, yanlış ürün teslimi, stok yetersizliği) nedeniyle ürününün teslim edilmemesinden T. Garanti Bankası A.Ş. sorumlu değildir.
        T. Garanti Bankası A.Ş, Arzum Elektrikli Ev Aletleri, Favorya internet pazarlama ltd şti gerekli gördüğü durumlarda açıklama yapmadan kampanya koşullarını değiştirme veya kampanyayı iptal etme hakkını saklı tutar.
        Arzum OKKA Türk Kahvesi Makinesi, Beymen Ürünleri, Ducati by Arzum ÜRÜNLERİ,  Aquavera Nano Teknolojik Su Arıtma Cihazı ve Çeyiz Paketleri hariç tüm ürünlerde geçerli %40 direkt indirim uygulanır. OKKA Minio, Duo ve Grandio kampanya dahilindedir.
        Kampanya kapsamında olmayan ürün kodları : OK001, OK002, AR042, AR9005PRO, AR9004PRO, AR9002PRO, AR9003PRO, AR9006PRO, AR9007PRO,AR9008PRO, OK004-DSB, AR3059-DSB, AR3048-DSB, AR2040, AR1093, AR5500, AR5501, AR5502, AR5503, AR5504, AR5505

MAVİ ANNELER GÜNÜ KAMPANYASI 2019

Mavi anneler gününe özel 5-9 Mayıs arasında sadece online'da seçili kadın ürünlerinde %25 indirim imkanı sunuyor.

*Kampanya, 6 - 9 Mayıs 2019 tarihleri arası sadece mavi.com'da ve mavi app’de seçili yeni sezon kadın ürünlerinde geçerlidir, Mavi mağazalarında geçerli değildir. Başka kampanyalarla birleştirilemez. Mavi, kampanya tarihlerinde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

anneler-gunu-hediyesi-mesaji-anneme-ne-almaliyim-anneler-gunu-mesajlari-2019-far-1556624889-001.jpg

PARAF ANNELER GÜNÜ KAMPANYASI 2019

    3 - 12 Mayıs 2019 tarihleri arasında giyim, ayakkabı, aksesuar, optik, saat, kozmetik, çiçek, kuyum, elektronik sektörlerinde Paraf ile yurt içi tüm banka POS’larından yapacağınız toplamda 500 TL’lik harcamanıza 30 TL ParafPara verilecektir.Kampanyaya katılmak için harcama yapmadan önce ÖDÜL yazıp 3404’e SMS gönderilmesi gerekmektedir.
    Kampanya katılımı, belirtilen kısa mesajın Halkbank sistemine ulaşmasından ve kart sahibine Halkbank tarafından kayıt olduğu bilgisinin verilmesinden sonra sağlanır.
    Kampanya katılım SMS’i bankada kayıtlı cep telefonu numarasından gönderilmelidir.
    Katılım SMS’i ücretsiz olup; kampanyaya katılabilmek için SMS’in Turkcell, Vodafone veya Türk Telekom operatörleri üzerinden ve yurt içinden gönderilmesi gerekmektedir.
    KKTC’de kampanyadan yaralanabilmek için kampanya katılım SMS’inin KKTCELL ve KKTC TELSİM operatörleri üzerinden 3444’e gönderilmesi gerekmektedir.
    Bir kart ile kampanyaya katılım yapıldığında müşterinin tüm kartları kampanyaya dahil olur.
    Bir müşterinin asıl ve ek kartlarıyla birlikte kampanyadan kazanabileceği en fazla ParafPara tutarı 30 TL’dir.
    Hedefe ulaşılan harcama hangi kart ile yapılırsa ParafPara ödülü o karta yansıtılmaktadır.
    Alışverişin yapıldığı iş yerinin, sistemde kayıtlı sektör bilgisinin doğru olmasının sorumluluğu iş yerine aittir.
    Kazanılan ParafPara’lar, işyeri tarafından POS üzerinden yapılacak gün sonu işlemi aracılığıyla kazanım sağlanan işlemin banka sistemine ulaşmasından bir sonraki gün sistem tarafından yüklenmektedir.
    Paraf, Parafly, Parafree, Sanal kartlar ve Ek kartlar kampanyaya dahildir. Sanal POS’tan yapılan işlemler kampanyaya dahildir.
    Business kartlar, ticari kartlar ve Halkcardlar kampanyaya dahil değildir. ParafPara kullanarak yapılan işlemler, iptal ve iade işlemleri kampanyaya dahil değildir.
    Kampanyadan kazanılan ParafPara’ların son kullanım tarihi 20.05.2019’dur. Kullanılmayan ParafPara’lar 21.05.2019 tarihinde geri alınacaktır.
    ParafPara transfer işlemi ParafPara kullanımı olarak sayılmayacaktır. Transfer edilen ParafPara’lar geri alınacaktır.

UĞUR ANNELER GÜNÜ KAMPANYASI 2019

Bu yıl 12.05.2019 tarihinde kutlanacak olan Anneler gününe mahsus UED 5170 DTK A++ ürünümüzle ilgili özel kampanyamızı hizmetinize sunuyoruz.
Kampanya süresince UED 5170 DTK A++ Derin dondurucu ürünümüzün perakende ürün satış fiyatı KDV dahil 1.400 TL olarak ve tavsiye edilen perakende fiyat olacaktır.

Anneler gününe özel UĞUR UED 5170 DTK A++ indirim kampanyası 27.04.2019 – 12.05.2019 tarihleri arasında Uğur yetkili bayilerinden veya www.ugur.com.tr adresinden yapılacak UED 5170 DTK A++ alışverişlerinde geçerlidir. Uğur Soğutma Makinaları Sanayi ve Ticaret A.Ş. kampanya süre ve koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

ANNELER GÜNÜ 2019 NE ZAMAN?

Anneler Günü, besleyip büyüttükleri evlatlarını her koşulda seven, onların mutluluğu için her şeylerini feda etmeye hazır olan anneler için bu sene de önemli bir boyut taşıyacak. Anneler Günü her sene olduğu gibi bu yıl da mayıs ayının ikinci pazarında, yani 12 Mayıs Pazar günü kutlanacak.

Her ülkede farklı tarihlerde kutlanılan Anneler Günü, Rusya'da Kasım'ın son günü, ABD'de Mayıs'ın ikinci pazar günü, Arjantin'de Ekim ayının üçüncü haftasında Çin'de ise 21 Nisan'da kutlanmaktadır.

2019 resimli anneler günü mesajları

ANNELER GÜNÜ NASIL ORTAYA ÇIKTI?

ABD’li Anna Jarvis, çok sevdiği annesinin ölümü üzerine 1908’de tüm arkadaşlarını çağırarak bir anma günü düzenlendi. Bir çığ gibi yayılan kutlama 1914’te ABD Kongresi’nin onayıyla ülke çapında “Anneler Günü”ne dönüştü.

ABD’nin Philedelphia Eyaleti’nde 9 Mayıs 1966 günü Anna Jarvis’in annesi  öldü. Annesini çok seven Anna Jarvis’in üzüntüsü aylarca sürdü. Hayatta kimsesi kalmayan Anna Jarvis yaşama küstü. Yemedi, içmedi bir ara ölmeyi bile düşündü. Jarvis’in bu durumunu yakından izleyen komşusu onunla arkadaş oldu.

Bir gün yaşlı komşusu söyleşi sırasında Jarvis’e “İnsanlar doğar, yaşar, ölür. Bu bir doğa kanunudur” dedi. Jarvis bu sözlerden çok etkilendi. Ancak bunu duymak Jarvis’in annesine olan sevgisini azaltmadı. Aradan geçen süre içinde ölüm sözcüğünün soğukluğu gitti, yerine anne sevgisinin sıcaklığı geldi.

Artık Jarvis annesini gözyaşları ile değil, severek anmaya başladı. Jarvis’in annesinin ölüm yıl dönümünde bütün arkadaşları eve geldi. O gün Jarvis arkadaşlarına, “Yılın bir gününü annelere ayıralım. O günü annelerimizle ilgili anılarla dolduralım. Böylece annelerimize olan sevgi borcumuzu ödeyelim” dedi.

2019 resimli anneler günü mesajları 

ANNELER GÜNÜ HEDİYE ÖNERİLERİ

Buket Çicek
 Kutu Çikolata (özel çikolatalı, çiçek mevyeler)
  Küçük Ev Aletleri
 Züccaciye, Mutfak Eşyaları
 Giyim Eşyası
 Takılar (Kolye, Küpe, Saat.. vb.)
 Fotoğraf Çerçevesi
 Duvar Saati
 Annelere Özel Ödül Plaketleri (yılın annesi, yıldızım sensin vb.)
  Küçük Ev Aletleri
Züccaciye, Mutfak Eşyaları
Giyim Eşyası6) Takılar (Kolye, Küpe, Saat.. vb.)
Fotoğraf Çerçevesi8) Duvar Saati
Annelere Özel Ödül Plaketleri (yılın annesi, yıldızım sensin vb.)
iPhone 6 Cep Telefonu
Mutfak Önlüğü
Laptop
Kişiye Özel Kare Taş Baskı
Çamaşır Makinesi
Kişiye Özel Havan Seti
Kol Çantası
My Name is – Üç İsimli Kolye
Ayakkabı
Kol Saati
El Yapımı Hediyeler
Anneye Özel Kaseli Salata Kesme Tahtası
En Şık Yüzük Modelleri Kozmetik Ürünü
Alternatifleri Kişiye Özel Mutfak Seti
Pratik Mutfak Eşyaları
Kanvas Tablolar
Anneler Günü Hediyesi
Kare Yastık Tencere Setleri
El Yapımı Ayakkabı
Kişiye Özel En İyi Anne Kupa Bardak
El Yapımı Bileklik
En Şık Elbiseler
Kişiye Özel Çiçekli Anneler Günü – Beyaz Kupa
Fincan Takımları
El Yapımı Kolye Fikri
Yılın Annesi Tişörtü
El Yapımı Gece Lambası

2019 resimli anneler günü mesajları

2019 RESİMLİ ANNELER GÜNÜ MESAJLARI

2019 Resimli anneler günü mesajları2019 Resimli anneler günü mesajları2019 Resimli anneler günü mesajları2019 Resimli anneler günü mesajları

2019 Resimli anneler günü mesajları2019 Resimli anneler günü mesajları2019 Resimli anneler günü mesajları2019 Resimli anneler günü mesajları2019 Resimli anneler günü mesajları2019 Resimli anneler günü mesajları2019 Resimli anneler günü mesajları2019 Resimli anneler günü mesajları2019 Resimli anneler günü mesajları2019 Resimli anneler günü mesajları2019 Resimli anneler günü mesajları2019 Resimli anneler günü mesajları2019 Resimli anneler günü mesajları2019 Resimli anneler günü mesajları2019 Resimli anneler günü mesajları2019 Resimli anneler günü mesajları2019 Resimli anneler günü mesajları2019 Resimli anneler günü mesajları2019 Resimli anneler günü mesajları2019 Resimli anneler günü mesajları2019 Resimli anneler günü mesajları2019 Resimli anneler günü mesajları

ANNELER GÜNÜ MESAJLARI 2019

- Meğer dilimdeki ve beynimdeki en güzel kelime senin adınmış. Sana her seslenişimde ya acım diniyor ya da sevgim coşuyor. Anneler günü kutlu olsun.

- Anne senin yüreğin taş olsa dayanır mı, kuş olsa, çiçek olsa, gündüz olsa, kırılmaz mı? Acıdan bir sap menekşenin boynu bu kez dağlar doğursun beni anne. Sen de ılık bir yağmur ol durmadan yağ kanayan yerlerime. Anneler günün kutlu olsun canım annem.
- Benim için herşeye katlanan, her zaman yanımda olan, değeri biçilemeyen dünyanın en güzel annesine.. Anneler günün kutlu olsun Anneciğim.

- Penceresiz odamda, ışıkların en nadidesiydin. Akıl hocam, hayat danışmanımdın. Yollar ayrıldı ama kalpler asla. Seni seven yavrun anneler gününü unutmadı. İyi ki varsın annem.

- Resimli Anneler günü mesajları Sen hayatımın kutup yıldızı oldun. Nereye gidersem gideyim ışığının altında sevginle uyudum. Doğru yolu buldum. Seni seviyorum annem.

- Fedakârlık, sevgi, sabır ve güzellik ne demek tarif et derlerse; annem derdim canım annem seni bir gün değil her gün çok seviyorum. Anneler günün kutlu olsun.

- Biraz şans, biraz sevgi ve sabır, birer parça zaman, başarı ve memnuniyeti de eklersek malzemelere, hepsini karıştırıp senin için uzun ve dileklerinin

- Anne gökte bir ışık, anne parlak bir yıldız anne yoklukta bir düş, ayda bir yaldız anne tutunulan bir dal, dertlerin garip çizgisi anne gözümdeki yaşların bir virane dizgisi. Anneler günün kutlu olsun canım anam.

-Meğer dilimdeki ve beynimdeki en güzel kelime senin adınmış. Sana her seslenişimde ya acım dinmiyor ya da sevgim coşuyor… Anneler günün kutlu olsun Anneciğim.

2019 resimli anneler günü mesajları

-Gökyüzünden bir yıldız kayar, dilek tutarız. Annem gözlerini kapar bütün dilekleri benim içindir. Ellerinden öperim.

-Sen evimizin kraliçesi, başımızın tacısın.. en aziz varlığımız. Anneler günün kutlu olsun annem.

-Senin kucağın, senin merhametin beni yaşama bağlıyor sevgili anneciğim. Anneler günün kutlu olsun..

-Kuzey rüzgarı da esse, kopsa da fırtına, sığınacağım tek liman sensin annem. Hakkını nasıl öderim.. Başımı dizlerine koymaya geldim.

-Karşılıksız tek sevgi ananın çocuğuna duyduğu sevgidir. Ben kendi çocuklarımda senin sevgini buldum. Ve seni ne çok sevdiğimi bir daha anladım. İyi ki seninle varım annem. Ellerinden öperim.

-Kuzey rüzgarı da esse, kopsa da fırtına, sığınacağım tek liman sensin annem. Hakkını nasıl öderim… Başımı dizlerine koymaya geldim.

-Bana hayat veren ve hayatı öğreten biricik anneme sevgilerimle..

-Dünyada kimseyi seni sevdiğim kadar sevemem, bağlanamam. Anneler günün kutlu olsun canım annem.gerçekleştiği bir "hayat pastası" yapabiliriz sanırım… Anneler günün kutlu olsun canım annem!

-Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Anneler günün kutlu olsun benim melek annem.

-Sen hayatımın kutup yıldızı oldun. Nereye gidersem gideyim ışığının altında sevginle uyudum. Doğru yolu buldum. Seni seviyorum annem.

-Dün sana kızdıklarımı bugün ben yapıyorum anne. Çünkü aslında senin küçük bir kopyanım. Umarım senin kadar sevgi dolu olurum Annem.

-Sınırsız bir sevgi, anlatılmaz bir sevgiyle beni seven annem, sana layık olmak için yaşıyorum. Anneler günün kutlu olsun.

2019 resimli anneler günü mesajları

ANNELER GÜNÜ ŞİİRLERİ

  

CANIM ANNEM

Yemeyip de yediren,
Giymeyip de giydiren,
Her an bizi düşünen
Canım annem, gül annem.

Kol açıp, kanat geren,
Ömrünü bize veren,
Biz gülünce sevinen
Canım annem, gül annem.

ANNEM

Annemi ben çok severim,
Melek annem, güzel annem,
Üzülmesin sakın derim
Melek annem, güzel annem.

İyi doğru sözler onda,
Şefkat dolu gözler onda,
Sevgi, ışık var yolunda,
Melek annem, güzel annem.

Anne yüzü ne asil yüz,
Anne gözü ne derin göz,
Anne özü, pırlanta öz,
Melek annem, güzel annem.

O gülerse çağlayanım,
O ağlarsa ağlayanım,
Ona gönül bağlayanım;
Melek annem, güzel annem

ANNECİĞİM

Anneciğim bugün sen dur
Ben bakayım sana ne olur
Ne istersen pişireyim
Evi silip devrişeyim

Ben doldurdum aklarını
Ödeyemem haklarını
Bugün senin günün anne
Bak kendini yordun gene
Canım kadar sevdiğim kim

ANNE

Ağaç olsan
Dal olurum anne
Yaprak olurum
Sana gelirim

Deniz olsan
Sel olurum anne
Irmak olurum
Sana gelirim

Bahçe olsan
Gül olurum anne
Toprak olurum
Sana gelirim

Güneş olsan
Yol olurum anne
Bayrak olurum
Sana gelirim

SAKLA BENİ ANNE

Sen ninni söylerken anne
Ak güvercinler evimize
Gelinböcekleri konuyor
Saçımın tellerine
Sen masal söylerken anne
Mor menekşeler açıyor sesinde
Yüzünden kalkan kelebekler
Yavaşça konuyor kirpiklerime
Sen ninni söylerken anne
Başucumda mı uykum
Yastığımın altında mı
Söyle girsinler gözlerime
Söyle şu kedilere anne
Miyavlamasınlar eğri büğrü
Oyuncağımı korkutmasınlar
Girmesinler düşüne
Yumuyor gözlerimi gizli bir el
Yüzünü göremiyorum anne
Sar beni sakla beni
Sıcak sevgiler içine
Tavan nere gitti anne
Nere gitti evimizin duvarları
Daya ellerini anneciğim
Kediler düşmesin üstüme

Ali YÜCE

DÜNYADAKİ MELEĞİM

Dünya ya gelmeden önce,
Yalvardım Yaradan'a.
Ağladım hıçkıra, hıçkıra
Nasıl yaşarım Dünya'da?

Ulu Yaradan buyurdu:
Gönderdim bir melek Dünya'ya
O yemez, seni yedirir.
O giymez, seni giydirir
Ben onu nasıl bilicem?
Sen ona anne diyecen.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡