Antalya'da Güney Koreli turistleri taşıyan otobüs alev alev yandı!

Antalya Tahtalı Dağını ziyaret etmek isteyen Güney Koreli turist kafilesinin bulunduğu otobüs aniden alev aldı. İtfaiye ekipleri yangının ormana sıçramaması için büyük bir gayret sarf etti.

Antalya'da Güney Koreli turistleri taşıyan otobüs alev alev yandı!

Tahtalı Dağı gezisi için Kemer'e gelen 25 kişilik Güney Koreli turist kafilesini taşıyan tur otobüsü aniden alev aldı. Araç sürücüsü ve personel de dahil 27 kişi yara almadan kurtarıldı.
Edinilen bilgilere göre, saat 10.00 sularında turistlerin Tahtalı dağı zirvesine çıkmak için teleferik istasyonuna giderken 4 kilometre kala turistleri taşıyan 19 BP 798 plakalı otobüsün motor kısmından duman çıktığının fark edilmesi üzerine sürücü S. E. aracı durdurarak yolcuları araçtan indirerek güvenli bir mesafede durmalarını sağladı.

aw814168-01.jpg

YANGIN ORMANA SIÇRAMADAN KONTROL ALTINA ALINDI

Otobüsün bir anda alevler içinde kaldığını gören Olimpos Teleferik işletmesi personeli müdahalede bulundu. Antalya Büyükşehir ve Orman itfaiye ekipleri yangını kontrol altına alarak soğutma çalışmasına başladı. Ekipler yangının ormanlık alana sıçramaması için büyük çaba sarf etti. Olay sonrası turistler başka bir araçla teleferik noktasına çıkartıldı.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN