Antalya'da kuyumcuda koronavirüs önlemi

Antalya'da bir kuyumcu tezgahlarının önüne şeffaf branda çekerek koronavirüs salgınına karşı hem kendi hem de müşteriler için önlem aldı.

Antalya'da kuyumcuda koronavirüs önlemi

Antalya Keşan'da bir kuyumcu koronavirüs salgını için tedbir almak amacıyla tezgahla müşterilerin bulunduğu alanı şeffaf naylonla yapılan pravanla ayırdı. Müşteriler de yapılan bu uygulamadan memnun olduklarını dile getirdi.

Keşan'ın Büyük Cami Mahallesi Kunduracılar Caddesi'ndeki bur kuyumcu dükkanında çalışanlar, koronavirüse karşı hem kendilerini, hem de müşterileri korumak amacıyla tezgah ile müşterilerin bulunduğu alanı şeffaf naylonla yapılan paravanla ayırdı. Çalışanlar, altın ve para alışverişini de naylonda açtıkları pencereden yaptı. İş yerine gelenlerin birçoğu da bu uygulamadan memnun kaldıklarını söyledi. Çalışanlar ayrıca müşterilere işlerinin bitmesinin ardından kolonya ya da el dezenfektanı da tutuyor.

Antalya'da kuyumcuda koronavirüs önlemi

SAĞLIK İÇİN GÜVENLİ MESAFE 

Kuyumcuda çalışan Özgür Taşkıran, müşterilerle çalışanlar arasındaki alanı ayıran tezgah üzerine naylon paravanla koronavirüs salgınına karşı tedbir aldıklarını belirterek, "Koronavirüs salgınının yayılmaya başlamasının ardından bu önlemi aldık. Hem bizim hem de müşterilerin sağlığı için güvenli mesafe oluşturmak istedik. Biz de böyle bir önlem aldık. Müşterilerimiz de gayet iyi karşılıyor. Kendileri de memnun oldu. Para veya altın alışverişi bittikten sonra müşterilerimize kolonya ya da el dezenfektanı da tutuyoruz" dedi.

Antalya'da kuyumcuda koronavirüs önlemi

ALIŞVERİŞE GELEN MÜŞTERİLER MEMNUN

Kuyumcuda alışveriş yapan Nurettin Arslan, "Çok güzel bir önlem. Gerekliydi. Ben pazarcıyım. Pazarda bizde eldivenlerimizi takıyoruz" dedi.

Lütfü Balaban da hem çalışan, hem de müşteri sağlığı açısından iyi bir önlem alındığını ifade ederek, "Başarılı bir düşünce olmuş. Takdir ediyoruz. Dünya genelinde virüs bir sorun olduğu için böyle önlemler alınıyor. Bu önlem de yerinde olmuş" dedi.

Öte yandan şehirdeki kuyumcuların 23 Mart Pazartesi gününden itibaren koronavirüs tedbirleri kapsamında 11.00-15.00 saatleri arasında hizmet verecekleri bildirildi.

Antalya'da kuyumcuda koronavirüs önlemi

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡