AÖF yaz okulu sınavı nasıl olacak? AÖF yaz okulu sınavı online mi yapılacak 2020?

Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim İktisat ve İşletme Fakültesi öğrenciler için yaz okulu açılacağını duyurdu. Öğrenciler yaz okulu sonunda aldıkları derslerden sınava tabii tutulacak. Peki AÖF yaz okulu sınavı nasıl olacak? AÖF yaz okulu sınavı online mi yapılacak 2020?

AÖF yaz okulu sınavı nasıl olacak? AÖF yaz okulu sınavı online mi yapılacak 2020?

AÖF yaz okulu başlıyor. Açıköğretim fakültesi öğrencileri yaz okulu kayıt işlemlerini 20 Temmuz-28 Temmuz Salı günü saat 23.00'e kadar tamamlayabilir. Anadolu Üniversitesinden (AÜ) tarafından yapılan açıklamaya göre, yaz okulu kayıt işleminin, ders seçimi ve kayıt bedelinin ödenmesiyle gerçekleşecek. Eğitimlerin açıktan devam eden binlerce öğrenci kaldıkları dersleri bu yaz verebilecek. Koronavirüs salgını nedeniyle yaz okulu sınavlarının nasıl yapılacağı da merak konusu oldu. İşte AÖF yaz okulu sınavı nasıl olacak? AÖF yaz okulu sınavı online mi yapılacak 2020? sorularına ilişkin yanıtlar haberimizde....

AÖF YAZ OKULU SINAVI NASIL OLACAK?

2019-2020 eğitim-öğretim yılı açıköğretim sistemi yaz okulu sınavlarının çevrimiçi (online) olarak yapılmasına karar verildi. Yaz okulu sınavları 5 Eylül 2020 tarihinde çevrimiçi olarak başlayacak ve  9 Eylül Çarşamba saat 23.59'a (TSİ) kadar açık tutulacaktır.

YAZ OKULU KAYIT İÇİN TIKLAYINIZ

AÖF yaz okulu sınavı nasıl olacak? AÖF yaz okulu sınavı online mi yapılacak 2020?

AÖF YAZ OKULU SINAVI ONLİNE Mİ YAPILACAK?

Beklenen yanıt Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal'dan geldi. Erdal, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, ''Değerli Açıköğretim Öğrencilerimiz, aldığımız her kararda önceliğimiz sizin sağlığınız ve geleceğiniz olmuştur. Bu doğrultuda yürüttüğümüz yoğun çalışmalar sonucunda yaz okulu sınavlarının online yapılması kararını aldık. Hepinize sağlıklı günler ve başarılar diliyorum.'' ifadelerini kullandı.

AÖF YAZ OKULU DERS SEÇİMİ NASIL YAPILIR?

Ders seçimi aof.anadolu.edu.tr adresi Kayıt Otomasyonu bağlantısı Yaz Okulu linkinden yapılacaktır. Öğrenciler, ödeme yapmadığı sürece ders seçimi yapabilir. Ödeme yapıldıktan sonra ders seçiminin yeniden yapılması mümkün değildir.

AÖF yaz okulu sınavı nasıl olacak? AÖF yaz okulu sınavı online mi yapılacak 2020?

AÖF YAZ OKULU ÜCRETİ NEREYE ÖDENİR?

Ders seçimi işlemini yapan öğrenciler 2019-2020 Öğretim Yılı Yaz Okulu Öğretim Gideri ödemelerini yukarıda belirtilen tarihler arasında; Kredi Kartı/Banka Kartıyla, Ziraat Bankası ATM’lerinden (kartlı veya kartsız), Mobil Bankacılık veya İnternet Bankacılığından gerçekleştirebilir. Yaz okulu kayıt tarihinin son günü olan 28 Temmuz 2020 tarihinde İnternet, ATM ve Mobil Bankacılığından saat 23:59’a kadar ödeme yapılabilecektir. Ancak, yaz okulu kayıt tarihinin son günü provizyon işlemleri nedeni ile kredi kartıyla ödeme yapılamayabilir. Öğrenciler ödeme yaptıktan sonra aldıkları belgenin, 2019-2020 Öğretim Yılı Yaz Okulu Öğretim Gideri ödemesine ait olup olmadığını mutlaka kontrol etmelidir. Sadece eski borcunu ödeyen, ancak 2019-2020 Öğretim Yılı Yaz Okulu ders seçimine göre belirlenen kayıt bedelini ödemeyen öğrencilerin yaz okulu kayıtları yapılmaz.

AÖF ŞİFRESİ NASIL ALIR?

Şifreniz yoksa ya da unuttuysanız yeni şifrenizi; www.anadolu.edu.tr/acikogretim adresinin “Şifre İşlemleri” bağlantısından, 0850 200 46 10 numaralı AOSDESTEK İletişim ve Çözüm Masasını sistemimizde kayıtlı cep telefonu numaranızla arayarak veya size en yakın AÖF bürolarına şahsen giderek alabilirsiniz.

AÖF yaz okulu sınavı nasıl olacak? AÖF yaz okulu sınavı online mi yapılacak 2020?

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡