Apple, Tiktok'u satın alacağı iddiaları ile ilgili açıklama yaptı

Son dönemde gündemden düşmeyen Tiktok uygulamasına ilişkin, bir haber de Apple cephesinden geldi. Dünya devi teknoloji şirketlerinden biri olan Apple, Tiktok'u satın almayı düşünmediğini açıkladı.

Apple, Tiktok'u satın alacağı iddiaları ile ilgili açıklama yaptı

Apple ve TikTok arasındaki satın alma iddiaları için Apple’dan bir açıklama geldi. ABD Başkanı Donald Trump’ın, sosyal medya platformunun ABD’de faaliyet göstermesi için bir ABD’li firmaya satılması gerektiğini duyurmuştu.

Öne sürülen bu şarttan sonra Microsoft’un ve Apple’ın  satın alma işlemlerine başlayacağı haberlere yansımıştı. Ancak Apple, konuyla ilgili açıklamayı beklemeden yaptı. Apple sözcüsü olaya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Apple, Tiktok'u satın alacağı ile ilgili açıklama yaptı

Ortaya çıkan dünya devi teknoloji firmasının, milyonlarca kullanıcısı bulunan sosyal medya uygulamasını satın alacağı söylenmişti. Çünkü Başkan Trump, uygulamanın bir ABD firmasına satılmazsa 15 Eylül tarihinde kapatılacağını duyurmuştu. Uygulamanın ismi, sık şekilde Microsoft ile anılmaya başlandı.

Bir başka iddia ise Apple tarafından TikTok satın alma işleminin gerçekleştirileceğiydi. Ancak Apple sözcüsü bugün yaptığı açıklamayla bu iddiayı yalanladı. Böylelikle ortaya çıkan haberler için kesin bilgi gelmiş oldu. Apple, sosyal medya uygulamasını satın almayı düşünmediğini açıkladı.

Apple, Tiktok'u satın alacağı ile ilgili açıklama yaptı

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡