Arda Turan'ın yeni takımı belli oldu!

Transferi uzun süredir konuşulan Arda Turan'ın Galatasaray ile anlaştığı öğrenildi. Ayrıca tecrübeli oyuncu bugün Türk Telekom Stadyumundan çıkarken görüntülendi.

Arda Turan'ın yeni takımı belli oldu!

Galatasaray'da uzun süredir konuşulan transfer Arda Turan, sarı-kırmızılı ekiple anlaşmaya vardı.

Bein Sports'un son dakika haberine göre Arda Turan, Galatasaray ile anlaştı. 33 yaşındaki futbolcu eski takımı Galatasaray ile sözleşme görüşmeleri için Türk Telekom Arena stadında görüntülendi. 

Galatasaray’la 1+1 yıllığına anlaşmaya varan Arda Turan, 66 numaralı formayı giyecek. Arda'nın boş mukaveleye imza attığı söyleniyor. 

Türk Telekom Stadyumu'nda Galatasaraylı yöneticiler Abdurrahim Albayrak, Yusuf Günay ve Kaan Kançarl ile bir görüşme gerçekleştirdi. Bu görüşmenin ardından Arda Turan yöneticilerle birlikte Başkan Mustafa Cengiz'in evine geçti.

MUSTAFA CENGİZ'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Transferin ardından DHA'nın geçtiği son dakikaya göre Mustafa Cengiz, "Teknik ekibin yazılı ve ısrarlı isteği üzerine Arda Turan ile anlaşmaya vardık." dedi. Cengiz, "Bizi 2 yıl üst üste şampiyon yapan teknik direktörümüz ve ekibinin isteği üzerine eski futbolcumuz ile yeniden bir aradayız. Her açıdan hayırlı olacağına inanıyorum. Herkes hata yapabilir, önemli olan bunlardan dönmektir. Geçmiş, geçmişte kalmıştır." diye açıklamalarını sürdürdü.

Transferin kısa sürecede resmi olarak açıklanması bekleniyor.

İşte Arda Turan'ın Türk Telekom Stadyumundan çıkarken yakalanan görüntüsü:

ard.jpg

Galatasaray altyapısından yetişen tecrübeli futbolcu 9 yıl sonra çıkış yaptığı takımına geri dönüyor. 2011 yazında o dönem için 12 milyon euro'luk rekor bedelle Atletico Madrid'e transfer olan Turan, İspanya'da geçirdiği yılların arasından son iki sezondur Başakşehir'de kiralık olarak forma giyiyordu. 

0x0-arda-turan-icin-flas-iddia-galatasaray-ile-anlasti-1594580734744.jpeg

ARDA TURAN'IN GALATASARAY PERFORMANSI

33 yaşındaki yıldız futbolcu, Galatasaray kariyerine 2005 yılında başlamıştı. 6 sezon boyunca sarı-kırmızılı formayı terleten Arda Turan, toplamda 191 maça çıktı. Galatasaray forması altında 1 Süper Lig şampiyonluğu yaşayan Turan, 44 kez gol sevinci yaşadı, 76 kez ise arkadaşlarına gol pası verdi. 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡