Arkadaşa samimi doğum günü mesajı kısa, komik, anlamlı 2023 | Yakın arkadaşa en içten doğum günü mesajları 2023

Arkadaş insanın ailesinden sonra en yakın olan kişidir. Bazen çok sır olup ta paylaşamadıklarımızı arkadaşımızla paylaşırız. Samimi arkadaşlarımızı hep hatırladığımız gibi özellikle de doğum günlerinde hatırlar, doğum günü mesajları göndeririz. İşte Arkadaşa samimi doğum günü mesajı kısa, komik, anlamlı 2023 | Yakın arkadaşa en içten doğum günü mesajları 2023

Arkadaş bazen candır, bazen kardeş kadar yakındır. Hatta bazı arkadaşlarımızı kardeşimizden daha çok severiz. Onun için Hayatımızda değer verdiğimiz sevdiğimiz dostlarımıza doğum günlerinde onları ne kadar çok sevdiğimizi göstermek için en içten doğum günü mesajlarını sunmak isteriz. Onları değerli hissettirmek için tüm içtenliğimizle bunları yazıya dökeriz. Arkadaşınızın doğum günü için en içten en samimi doğum günü mesajlarını haberimizde bulabilirsiniz. İşte, Arkadaşa samimi doğum günü mesajı 2023 | Yakın arkadaşa en içten doğum günü mesajları 2023

Arkadaşa samimi doğum günü mesajı kısa, komik, anlamlı 2023 | Yakın arkadaşa en içten doğum günü mesajları 2023

ARKADAŞA DOĞUM GÜNÜ MESAJI 2023

İçinde öyle bir umut taşı ki onu senden kimse almasın. Gözlerin hep gülsün, mutluluğu sende arasınlar, ama onu öyle bir yere sakla ki gerçekten isteyen bulsun. Doğum günün kutlu olsun canım arkadaşım.

Hayatı yenecek kadar güçlü, hayattan beklentilerini alacak kadar umutlu, umudunu yitirmeyecek kadar inançlı, mutlu ve sevgi dolu günler senin olsun arkadaşım. Doğum günün kutlu olsun.

Dikkat! Bu mesaj sevgi, neşe ve iyi dilek içermektedir. Bir dakika için yaşamın ve seni düşünen birinin olduğunun sevincini hisset ve mutlu ol! Bu mutluluğun her zaman sürsün. İyi ki doğdun. Nice mutlu yaşlara…

Tonton bir nine olduğunda bahçendeki sandalyene oturup eski günlerine daldığında hatırlamak istediğin kadar güzel günler seninle olsun arkadaşım. Doğum günün kutlu olsun.

Bir yıl daha bitti, ama sakin üzülme zaman çabuk geçiyor diye. Unutma ki herkes ayni şeyi yaşıyor. Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım harika bir yıldı dersin. Tüm dileklerinin gerçekleşmesi dileğimle… Nice yaşlara.

Arkadaşa samimi doğum günü mesajı kısa, komik, anlamlı 2023 | Yakın arkadaşa en içten doğum günü mesajları 2023

Dost vurulunca değil unutulunca kahrından ölürmüş. Biz dostlarımızı kır çiçekleri gibi avucumuzda değil, kurşun yarası gibi yüreğimizde saklarız. Doğum günün kutlu olsun.

Gelemedik ama unutmadık da; doğum günün kutlu olsun, tüm güzellikler seni bulsun! Nice yıllara. Sağlık başarı, mutluluk, aşk seninle olsun, sende hep benimle ol arkadaşım! Doğum günün kutlu olsun.

Dünyada eşsiz bir güzellik varsa o da kalbindedir. Hayatinin bundan sonrası kalbinin güzelliği gibi geçsin. İyi ki varsın ve iyi ki doğdun!

Biraz şans, biraz sevgi ve sabır, birer parça zaman, başarı ve memnuniyeti de eklersek malzemelere, hepsini karıştırıp senin için uzun ve dileklerinin gerçekleştiği bir “hayat pastası” yapabiliriz sanırım… Nice yaşlara!

Dostluk ağlamaksa, yüreğindeki acıyı paylaşmaksa, üzüldüğünde sıcacık bir kucaksa ve dostun için ateşe atılmaksa dünya durana dek dostumsun. Doğum günün kutlu olsun dostum, iyi ki doğdun.

Duygular vardır anlatılamayan, sevgiler vardır kalplere sığmayan, dostluklar vardır hiçbir şekilde yıkılmayan, bazı insanlar vardır asla unutulmayan sen de onlardan birisin arkadaşım. Doğum günün kutlu olsun.

Gönüller birdir dünyalar ayrı olsa da. Arkadaşlıklar, sevgiler, aşklar yalan olsa da umurumda değil dünya yansa da biz dostu unutmayız dost uzakta olsa da. Doğum günün kutlu olsun.

Rüya; biz uyurken kalbimizin tuttuğu bir dilektir. Arkadaş; uçmayı unuttuğumuzda bize kanatlarını açan bir melektir. Hayal gücü; bizi bilmediğimiz yerlere uçuran bir rüzgârdır ve hayat; içinden ne çıkacağını bilmesek de açmamız gereken bir zarftır. Açtığın zarflardan hep güzel şeyler çıkması dileğiyle. Sevgili arkadaşım doğum günün kutlu olsun.

Arkadaşa samimi doğum günü mesajı kısa, komik, anlamlı 2023 | Yakın arkadaşa en içten doğum günü mesajları 2023

Arkadaşlık ağlamaksa, yüreğindeki acıyı paylaşmaksa, üzüldüğünde sıcacık bir kucaksa ve arkadaşın için ateşe atılmaksa dünya durana dek arkadaşımsın. Doğum gününü en içten dileklerimle kutlarım.

Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman göremezsin ama senin için her zaman var olduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin. Bugün beni göremesen de bil ki yanındayım… Senin gibi dosta sahip olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Hayatın tüm kötülüklerinin senden uzak olmasını dilerim. İyi ki varsın ve iyi ki dostumsun! Hep birlikte nice senelere… Doğum günün kutlu olsun arkadaşım!

Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, başarı merdivenlerini rahatlıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin. Sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle… Doğum günün kutlu olsun!

Senin gibi bir arkadaşım olduğu için çok şanslıyım. İyi günde kötü günde birlik olduk. Geçirdiğimiz tüm güzel günlere yenilerini de eklememiz dileğiyle. Doğum günün kutlu olsun.

Sağlıktan öte güzelliğin olmadığı şu dünyada sana yaşamların en sıhhatlisini diliyorum. Doğum günün kutlu olsun.

Seni tanıdığım ilk gün dün gibi aklımda. O günden bu yana hayatıma kattıkların için sana kocaman teşekkür ederim. İyi ki seni tanımışım. Doğum günün kutlu olsun.

Geçmişinde de hep mutluydun, geleceğinde de hep mutlu olman, bizleri de mutlu etmen ve güldürebilmen dileğiyle. Doğum gününü tüm içtenlikle kutlarım.

Ne dersin bugünü en güzel günlerin başlangıcı yapalım ve bugün en kötü günün olsun! Doğum günün kutlu olsun.

Arkadaşa samimi doğum günü mesajı kısa, komik, anlamlı 2023 | Yakın arkadaşa en içten doğum günü mesajları 2023

ARKADAŞA EN GÜZEL DOĞUM GÜNÜ MESAJLARI 2023

”Gerçek arkadaşı olmamak, yalnızlığın en kötüsüdür. İyi ki varsın arkadaşım, iyi ki doğdun nice yaşlara…”

”Yeni yaşının sana sağlık, mutluluk ve huzur vermesi dileğiyle. Doğum günün kutlu olsun canım arkadaşım.”

”Canım arkadaşım iyi ki doğdun. Sağlık, başarı, aşk, mutluluk kısacası hak ettiğin her şey yeni yaşında seninle olsun.”

Arkadaşa samimi doğum günü mesajı kısa, komik, anlamlı 2023 | Yakın arkadaşa en içten doğum günü mesajları 2023

YAKIN ARKADAŞA DOĞUM GÜNÜ MESAJI 2023

”Her mum hayatının ışığıdır, pastandaki mumlar çoğaldıkça yaşamın daha çok aydınlanacaktır. Yeni yaşın kutlu olsun.”

”Yeni yaşında da, hep olduğun gibi, sevgi dolu, mutlu ve neşeli kal.Her şey gönlünce olsun doğum günün kutlu olsun.”

”Acı ve hüzün yıldızlar kadar uzak, mutluluk göz bebeğin kadar yakın, umutların gerçek, mutlulukların sonsuz, doğum günün kutlu olsun…”

”Dünyada eşsiz bir güzellik varsa o da kalbindedir. Hayatının bundan sonrası kalbinin güzelliği gibi geçsin. İyi ki varsın ve iyi ki doğdun.”

”Dileğim bugün dilediğin tüm dileklerin gerçek olması. Belki yanında değilim ama bil ki kalbimin en derin yerinde seninle kutluyorum. Nice yaşlara…”

”Süslü sözler söyleyemem, göstermelik olsun diye hediye alıp gelemem. Uzaktasın diye unuttum diyemem. Doğum günün kutlu olsun hatırlanmak olsun bu seneki hediyen.”

”Gökyüzünde yıldızlar gök kuşağındaki renkler gerçek bir dost kadar değerli olamaz, bütün yıldızlar dostum olsa senin gibi bir dost karşısında parlak kalamaz. İyi ki doğdun güzel arkadaşım.”

Arkadaşa samimi doğum günü mesajı kısa, komik, anlamlı 2022 | Yakın arkadaşa en içten doğum günü mesajları 2022

DOSTA DOĞUM GÜNÜ MESAJI 2023

”Hep zamana yenik düştük esiri olduk anlamsız koşuşturmaların. Ama bir kez adını yüreğimize kazıdığımız dostlarımızı hiçbir zaman unutmadık. Doğum günün kutlu olsun.”

”Hayatı yenecek kadar güçlü, hayattan beklentilerini alacak kadar umutlu, umudunu yitirmeyecek kadar inançlı, mutlu ve sevgi dolu günler seninle olsun.”

”Bir umut serpilsin yüreğine, bin tatlı mutluluk doğsun günlerine, bin bir hayalin gelecekle buluşsun, her şey kendin gibi güzel olsun. Nice mutlu yıllara.”

”Dünyada yüz tane arkadaşın vardır, doksan dokuz tanesi kötüdür. Bir tane arkadaş seç kendine hem arkadaş hem karındaş olsun sana. İyi ki doğdun kardeşim.”

”Güller, laleler, bütün çiçekler solar. Çelik ve demir kırılır ama sağlam arkadaşlık ne solar ne de kırılır. Doğum gününü kutlarım canım arkadaşım.”

”Hep zamana yenik düştük esiri olduk anlamsız koşuşturmaların. Ama bir kez adını yüreğimize kazıdığımız dostlarımızı hiçbir zaman unutmadık. Doğum günün kutlu olsun.”

”Arkadaş kış ortasında yaz getiren, dost çöl ortasında suyunu paylaşandır. Sen benim canım dostumsun. İyi ki doğdun, nice mutlu yıllara.”

Arkadaşa samimi doğum günü mesajı kısa, komik, anlamlı 2023 | Yakın arkadaşa en içten doğum günü mesajları 2023

”Dost dediğin yürekten sever, sermayesini dostluğa sarf eder, böyle güzel sevgiler dünyalara değer, dünyalara değecek dostuma yürekten sevgiler. Nice mutlu yıllara.”

”Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsa da dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz. Doğum günün kutlu olsun canım arkadaşım.”

”Sıradan bir arkadaş, sizi asla ağlarken görmez. Gerçek arkadaşın omuzları, sizin gözyaşlarınızdan sırılsıklam olmuştur. Doğum günün kutlu olsun canım arkadaşım.”

”Tonton bir nine olduğunda bahçendeki sandalyene oturup eski günlerine daldığında hatırlamak istediğin kadar güzel günler seninle olsun. Doğum günün kutlu olsun.”

”Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Nice seneler.”

”Dost deniz kenarındaki taşlara benzer. Önce tek, tek toplarsın sonra birer, birer denize atarsın ancak bazılarına kıyamazsın. İşte sen o kıyamadıklarımdansın. Mutlu yıllara, nice güzel yaşlara…”

ARKADAŞA KOMİK, KISA DOĞUM GÜNÜ MESAJLARI 2023

Pastan süslü, mumun alevli, doğum günün kutlu olsun arkadaşım. Nice mutlu yaşların olsun.

Bugün mutlu olursun, tüm dertlerini unutursun. Doğum günün bugün senin, daha ne diye somurtup durursun!

Bir seni bir de boş geçen dersleri sevdim. Doğum günü kutlu olsun, tüm dileklerin kabul olsun.

Yaşanmışlıklar güzeldir, geçmişte kalsa da. Doğum günün özeldir bir ben hatırlasam da.

Bu doğum gününde bir yıl daha yaşlanmış olmanı kutluyoruz. Sahi kaç oldun sen? Doğum günün kutlu olsun canım arkadaşım, birlikte yaşlanmak dileğiyle.

Minareden atlarım doğum gününü kutlarım. Canım arkadaşım nice nice mutlu yıllara. İyi ki varsın.

Ay inanmıyorum o kadar oldun mu sen? Ama üzülme canım her yaşın güzelliği bir başka. Doğum günün kutlu olsun arkadaşım, sağlıklı ve mutlu nice yaşların olsun.

Kanka ortam varsa gelelim yoksa doğum günün kutlu olsun. Gözlerinden öperim canım benim.

Beni çözen alim olur, seni çözen şair olur. Doğum günü ya bugün güzel dilekler seni bulur.

Yeni yaşını kutlarım, eski yaşını şutlarım. Yeni yaşın mutlu doğum günün kutlu olsun.

378
2060
1103
564
561
770
1013
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN
14 Yorum
Son Haberler
Erdoğan müjdeyi verdi: Emekliye ek zam kapıda
Erdoğan müjdeyi verdi: Emekliye ek zam kapıda
Borcu olana 200 bin lira müjdesi! Borç kapatma kredisinde şartlar kaldırıldı
Borcu olana 200 bin lira müjdesi! Borç kapatma kredisinde şartlar kaldırıldı
Savcı, Mehmet Selim Kiraz’ın şehit oluşunun 9’uncu yıl dönümünde İstanbul Adalet Sarayında tören düzenlendi
Savcı, Mehmet Selim Kiraz’ın şehit oluşunun 9’uncu yıl dönümünde İstanbul Adalet Sarayında tören düzenlendi
12 yaşındaki çocuğu taciz ettiği iddia edilen şahısa işte böyle meydan dayağı attılar!
12 yaşındaki çocuğu taciz ettiği iddia edilen şahısa işte böyle meydan dayağı attılar!
Çok Okunanlar
28 Mart 2024 Perşembe günlük Burç Yorumları |Bugün burç yorumları nasıl?.
28 Mart 2024 Perşembe günlük Burç Yorumları |Bugün burç yorumları nasıl?.
PENDEF'in memleketleri buluşturan geleneksel iftar programına yoğun katılım
PENDEF'in memleketleri buluşturan geleneksel iftar programına yoğun katılım
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bursa'daki konuşmasında emeklilere müjde verdi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bursa'daki konuşmasında emeklilere müjde verdi!
İsmail ağa cemaati resmi siteden duyurdu! (Cübbeli Ahmet hoca} Ahmet Mahmut Ünlü'nün cemaatle ilişkği kesildi
İsmail ağa cemaati resmi siteden duyurdu! (Cübbeli Ahmet hoca} Ahmet Mahmut Ünlü'nün cemaatle ilişkği kesildi
Yorumlananlar
Bedavadan biraz daha pahalı uçak bileti! Ajet uçak bileti kampanyası
Bedavadan biraz daha pahalı uçak bileti! Ajet uçak bileti kampanyası
Cumhurbaşkanı meydanlardan seslendi: “Emeklilerin yanındayım”
Cumhurbaşkanı meydanlardan seslendi: “Emeklilerin yanındayım”
Emekli 25 martta bayram yapacak! O banka promosyonu iki katına çıkardı
Emekli 25 martta bayram yapacak! O banka promosyonu iki katına çıkardı
Sağlıkta yeni dönem başlıyor! Fahrettin Koca açıkladı
Sağlıkta yeni dönem başlıyor! Fahrettin Koca açıkladı