Asimptot ne demek, TDK'ya göre Asimptot kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Karşımıza çıkan bazı kelimelerin anlamlarını Türk Dil Kurumunun sözlüğünden araştırırız. Asimptot sıkça olmasada bazen duyduğumuz bir kelimedir. Asimptot ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre anlamı nedir? Asimptot kelimesinin anlamını en doğru şekilde öğrenebilmeniz için bu bilgilendirici makaleyi sizler için toparladık.

Asimptot ne demek, TDK'ya göre Asimptot kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Sosyal yaşamın devinimi içinde birçok kelimeye maruz kalırız. Bazılarının anlamlarını bilirken bazılarını ilk kez duyduğumuz için akıllarımızda soru işareti belirir. Peki Asimptot ne demek? Asimptot TDK sözlük anlamı ne demektir? İşte merak ettikleriniz ve daha fazlası.

Günlük yaşantımızda bazen hiç duymadığımız, bilmediğimiz kelimelerle karşılaşabiliyoruz. Bu durumda internette kısa bir araştırma yaparak bu kelimelerle ilgili fikir ve bilgi sahibi oluyoruz. İşte o kelimelerden bir tanesi asimptot kelimesi. Peki asimptot ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre asimptot nedir, asimptot kelimesinin kaç anlamı var? İşte bu sorularınızı bu içerikte bulabilirsiniz.

ne demek

ASİMPTOT NE DEMEK, TDK'YE GÖRE ANLAMI NEDİR?

Asimptot kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir.
Asimptot kelimesi Fransızca kökenlidir.

TDK'ya göre asimptot kelimesi anlamı şu şekildedir:

- Sonuşmaz

Türk Dil kurumu anlamı kelime anlamıTDK anlamı nedir?

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡