Atış Nezaretçisi Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Atış Nezaretçisi maaşı ne kadar sorusuna yanıt mı arıyorsun? Bu içerikte Atış Nezaretçisi iş tanımı, aylık ortalama maaşları, Atış Nezaretçisi iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Atış Nezaretçisi Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Atış Nezaretçisi görev tanımı nedir, Atış Nezaretçisi ne iş yapar, Atış Nezaretçisi olmak için hangi bölümü okumak gerekir? Atış Nezaretçisi mesleğine sahip olabilmek için hangi belgeler gerekmektedir. Tüm bu bilgileri makalemizde sizler için bir araya topladık.

Atış Nezaretçisi Tanımı;

Atış eğitimlerinde ( atış eğitimi yapılan kapalı-açık veya yarı açık alan ve bunların müştemilatlarında) görevlendirilen ve temel atış eğitimi kursunu almış kişidir.

Atış Nezaretçisi Maaşı Ne Kadar? 2023 Atış Nezaretçisi Maaşları

Atış Nezaretçisi maaşı ortalama aylık 9128 _TL’dir. En düşük Atış Nezaretçisi maaşı 8506 _TL, En yüksek ise 9750 _TL'dir. Eğer sizde yukarıdaki maaşlar gibi bir maaş almak istiyorsanız. İŞKUR Atış Nezaretçisi iş ilanlarına bakabilir, buradan kariyer planlamanızı yapabilirsiniz.

İşkur Atış Nezaretçisi İş İlanları İçin Tıklayın

kac-para.jpg

Meslek Bilgileri

Meslek Kodu :

5419.10

Meslek Adı :

Atış Nezaretçisi

Grup Bilgileri Meslek Ana Grubu :

Profesyonel Meslek Mensupları

Meslek Alt Ana Grubu :

Hukuk, Sosyal Ve Kültür İle İlgili Profesyonel Meslek Mensupları

Meslek Grubu :

Sosyal Ve Din İle İlgili Profesyonel Meslek Mensupları

Meslek Birim Grubu :

Başka Yerde Sınıflandırılmamış Koruma Hizmetleri Veren Elemanlar

Gereken Minimum Eğitim Düzeyi :

Ortaöğretim (Lise ve Dengi)

Görev ve İşlem Basamakları :

Atış Nezaretçisi, işletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak: vb. görev ve işlemleri yerine getirir

Güncel Meslek : EVET

YORUM KAT: Yukarıdaki Atış Nezaretçisi maaşlarına ek olarak sizlerde Atış Nezaretçisi mesleğinde aldığınız maaşları yorum bölümünde bizlere  iletebilirsiniz. Sizlerin iletmiş olduğu bilgilerle haberimiz yeniden düzenlenebilecektir. Ayrıca yaptığınız yorumlar diğer okuyucularımızda bu bilgiden istifade edeceklerdir. Yorum bölümümüzden yorum yapmayı unutmayın.

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN