Aynı anda 35 kadınla ilişki yaşayan şahıs yakayı ele verdi!

Japonya'da evlilik vaadiyle kandırdığı 35 kadınla aynı anda aşk yaşayan adam, her kadına farklı doğum günü tarihi söylediğinin ortaya çıkmasıyla yakayı ele verdi. Kadınların şikayeti üzerine çalışma başlatan polis ekipleri, şahsı dolandırıcılık yapmaktan tutukladı.

Aynı anda 35 kadınla ilişki yaşayan şahıs yakayı ele verdi!

Japonya'da bir pazarlama şirketinde yarı zamanlı olarak çalışan 39 yaşındaki Takashi Miyagawa isimli şahıs akıl almaz planıyla yakayı ele verdi. 

PLANIYLA AĞIZLARI AÇIK BIRAKTI

İşi sayesinde kontak kurduğu 35 kadınla aynı anda her birine  'evlilik vaadi' vererek ilişki yaşamaya başladı. İlişki yaşadığı öne sürülen kadınlarından hediye almak ve maddi çıkar sağlamak amacıyla  her birine farklı bir doğum tarihi söylediği belirtildi.

Kadınlardan bazılarının durumu fark etmesi üzerine birbirlerine ulaşarak şikayet etmesi üzerine çalışma başlatan polis, Miyagawa'nın sabit bir adresi olmadığını belirledi.

35-kadinla-ayni-anda-iliski-yasayan-adam-dolandiricilik-sucundan-tutuklandi-h73528-e1836.jpg

Gerçek doğum tarihinin ise 13 Kasım olduğu ortaya çıkan Takashi Miyagawa'nın kadınlardan birine 22 Şubat, birine Haziran, bir başkasına ise Nisan ayında doğduğunu söyleyerek yılın farklı dönemlerinde kadınlardan pahalı hediyeler aldığı ortaya çıktı. 

SAYI ARTABİLİR

Miyagawa, şikayetlerin ardından 'dolandırıcılık' suçlamasıyla tutuklandı. Hakkındaki soruşturma sürerken, kandırdığı kadınların sayısının 35'i aşabileceği tahmin ediliyor.

0
0
0
0
0
1
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡