Aytemiz Alanyaspor - Fenerbahçe maçı ilk 11'leri belli oldu

Süper Lig’teki son 2 karşılaşmadan beraberlikle ayrılan Fenerbahçe, Aytemiz Alanyaspor ekibine konuk olacak. Peki Aytemiz Alanyaspor ve Fenerbahçe'nin ilk 11'inde hangi oyucular var. Detaylar haberimizde.

Aytemiz Alanyaspor - Fenerbahçe maçı ilk 11'leri belli oldu

Aytemiz Alanyaspor  - Fenerbahçe maçı bu akşam Bahçeşehir Okulları Stadı’nda oynanacak ve saat 19.00’da başlayacak. Fenerbahçe ile Aytemiz Alanyaspor, Süper Lig’de bugün 6. kez karşılaşacak. Aytemiz Alanyaspor ve Fenerbahçe arasında geride kalan 5 maçtan ilki berabere sonuçlandı, son dördünü Fenerbahçe kazandı. Fenerbahçe’nin 13 golüne, Alanyaspor 4 golle yanıt verdi.  Peki, Aytemiz Alanyaspor - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Detaylar haberimizde.

AYTEMİZ ALANYASPOR - FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Bahçeşehir Okulları Stadı’nda oynanacak ve saat 19.00’da başlayacak mücadeleyi hakem Suat Arslanboğa yönetecek. Süper Lig’in 29. Haftasında gerçekleşen karşılşama beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak.

ALANYASPOR İLK 11'LER

Haydar,Nsakala, Welinton, Caulker, Baiano, Sackey, Ozan, Villafanez, Efecan, Campos, Cisse

FENERBAHÇE İLK 11'LER

Harun, Isla, Skrtel, Serdar Aziz, İsmail, Mehmet Topal, Tolgay, Eljif, Dirar, Valbuena, Ayew

EKSİK VE CEZALI OYUNCULAR

Fenerbahçe’de kırmızı kart cezalıları Mehmet Ekici ve Hasan Ali Kaldırım ile sarı kart cezalısı Roberto Soldado, maçta forma giyemeyecek. Kasığında kısmi yırtık bulunan Victor Moses da sakatlığı sebebiyle Aytemiz Alanyaspor mücadelesinde takımındaki yerini alamayacak.

Sarı-lacivertlilerde Martin Skrtel, İsmail Köybaşı, Eljif Elmas, Nabil Dirar, Harun Tekin, Roman Neustaedter ve Tolgay Arslan, sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bu oyuncular, Aytemiz Alanyaspor maçında sarı kart görmeleri durumunda 30. haftada Trabzonspor ile yapılacak karşılaşmada forma giyemeyecek.

Fenerbahçe’nin önümüzdeki hafta rakibi Trabzonspor. Bu zorlu maç öncesinde Harun Tekin, Martin Skrtel, Roman Neustadter, İsmail Köybaşı, Eljif Elmas, Tolgay Arslan ve Nabil Dirar ceza sınırında. Bu kadar fazla ismin sınırda olması, teknik patron Ersun Yanal’ı endişelendiriyor. Yanal, gereksiz kart gören oyuncuya para cezası verilmesini isteyecek.

Kaynak: Ajanslar

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡