Azerbaycan Futbol Federasyonu Abdullah Avcı iddialarını doğruladı

Geçtiğimiz gün gündeme gelen haberlerde, Azerbaycan milli takımı teknik direktörlüğü için Abdullah Avcı'nın düşünüldüğü iddia edildi. Azerbaycan Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamada bu iddialar doğrulandı.

Azerbaycan Futbol Federasyonu Abdullah Avcı iddialarını doğruladı

Sezon başında Beşiktaş'ın başına geçen ve kısa süre içerisinde istenilen performansı gösteremeyen Abdullah Avcı ile yollar ayrılmıştı. Bu gelişmeden kısa bir süre sonra Avcı'nın Azerbaycan milli takımı için düşünüldüğü iddia edildi. 

Dün basında yer alan haberlerin ardından bugün Azerbaycanlı yetkililerden açıklama geldi. Azerbaycan Futbol Federasyonu Medya ve Halkla İlişkiler Departmanı Başkanı Firuz Abdulla, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Abdullah Avcı, listemizde yer alan teknik direktör adaylarından birisi. Ancak şu ana kadar federasyon, kendisiyle bir görüşme gerçekleştirmedi." ifadelerine yer verdi.

ABDULLAH AVCI TRANSFERİNİ BEŞİKTAŞ DA BEKLİYOR

Olası bir anlaşma sonrası en çok sevinecek taraflardan biri de Beşiktaş olacak. Siyah beyazlı ekibin Abdullah Avcı ile uzlaşmaya vardığı fesih şartlarına göre; Beşiktaş, yeni bir takımla anlaşana dek Abdullah Avcı'ya her ay 1 milyon TL ödemekle yükümlü.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡