1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Azize dizisinin konusu nedir? Oyuncuları kimler?

Azize dizisinin konusu nedir? Oyuncuları kimler?

Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği başrollerinde Buğra Gülsoy ve Hande Erçel’in yer aldığı dizi, ilk fragman yayınlanır yayınlanmaz merak konusu oldu. Peki Azize dizisinin konusu nedir? Oyuncuları kimler? Detaylar haberimizde..

Azize dizisinin konusu nedir? Oyuncuları kimler?

Başrollünde Buğra Gülsoy ve Hande Erçel'in Kanal D'de yayınlanacak olan Azize dizisinin başlaması için geri sayım başladı. Hande Erçel ve Buğra Gülsoy’u buluşturan dizide imkansızlıklarla dolu tutkulu bir aşk hikayesi anlatılacak.

AZİZE DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

İddiaya göre Azize dizisinin çekimleri 10 Ekim'de başlayacak. Azize'nin ilk bölümünün ise bu ay içinde seyircileri ile buluşması bekleniyor.

AZİZE DİZİSİ İLK FRAGMAN

 

AZİZE DİZİ OYUNCULARI KİMLER?

Azize'nin başrollerinde Buğra Gülsoy ve Hande Erçel’in yer alıyor. Yönetmen koltuğuna Volkan Kocatürk’ün oturduğu, dizinin senaryosu Emre Özdür, Başar Başaran ve Meryem Gültabak'a ait. 

Azize dizisinin konusu nedir? Oyuncuları kimler?

AZİZE DİZİSİ KONUSU NE?

İmkansızlıklarla dolu tutkulu bir aşkı konu alıyor. Daha önce 2004 yılında ekranlarda Azize isimli bir dizi yayınlanmış. 2004 yılında yayınlanan Azize dizisi yapımcıları Sinan Akad ve Sevgi Birsel’di. Azize dizisi yönetmeni de Sevgi Birsel iken oyuncuları Ediz Hun, Ruhsar Öcal, İlkay Saran ve Yeliz Akkaya idi. Yıllar önce 2004 yılında yayınlanan Azize dizisinin genel hikayesi de şöyle özetlenmiş; modern çağın acımasız, duygusuz ve çıkar ilişkilerine inat, masumiyeti ve duyguları ön plana çıkaran bir dizi.

HANDE ERÇEL KİMDİR?

Hande Erçel 24 Kasım 1993, Bandırma,Türk oyuncu ve model. Hande Erçel, 1993 yılında Balıkesir, Bandırma‘da doğmuştur. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi Türk Sanatları Bölümü’nde okumaya devam etmektedir.

2014 yılında Show Tv‘de yayına başlayan ve beş bölümde sonlanan “Çılgın Dershane Üniversitede” adlı dizide oyunculuğa başladı. Paşhan Yılmazel, Duygu Çetinkaya, Berrin Keklikler, Okan Karacan gibi oyuncularla birlikte rol aldı.

2014 yılında “Hayat Ağacı” adlı dizide (Selin Karahanlı) karakterini canlandırırken İdil Fırat, Fikret Kuşkan, Onur Saylak, Özge Özberk, Kenan Bal ile beraber oynadı.

Hande Erçel, 2015 yılında düzenlenen Miss Cilivaliton of the World yarışmasına katılıp Azerbaycan‘da düzenlenen bu yarışmada ikinci oldu.

Hande Erçel, Kanal D ekranlarında 18 Haziran 2015 tarihinde Sadullah Çelen yönetmenliğinde başlayan “Güneşin Kızları” adlı dizide “Selin Yılmaz” karakterini oynamaktadır. Dizinin oyuncu kadrosunda Emre Kınay, Evrim Alasya, Kanat Heparı, Tolga Sarıtaş, Berk Atan, Miray Akay, Sarpcan Köroğlu, Burcu Özberk, Sarper Arda, Meltem Gülenç, Teoman Kumbaracıbaşı, Funda İlhan gibi isimler yer almaktadır.

Filmografisi

2013 Dizi "Tatar Ramazan (dizi,2013)" Kendisi Yardimci oyuncu
2013 Dizi Çalıkuşu Zahide Yardımcı oyuncu
2014 Dizi Çılgın Dersane Üniversitede Meryem Yardımcı oyuncu
Dizi Hayat Ağacı Selen Karahanlı Yardımcı oyuncu
2015-2016 Dizi Güneşin Kızları Selin Yılmaz/Mertoğlu Başrol oyuncusu
2016-2017 Dizi Aşk Laftan Anlamaz Hayat Uzun/Sarsılmaz Başrol oyuncusu
2017 Dizi Siyah Inci Hazal Başrol oyuncusu

Reklam
Yıl Başlık Ürün Kaynak
2016 L'Oréal Paris Casting Creme Gloss
2017 Defacto Çuk Oturur mükemmel Durur

Ödülleri ve adaylıkları

Yıl Ödül Töreni Kategori Proje Sonuç
2012 Miss Civilization of Turkey Birincilik Kazandı
Miss Civilization of The World İkincilik Kazandı
2015 42.Pantene Altın Kelebek Ödülleri Pantene Yıldızı Parlayanlar Güneşin Kızları Kazandı
En Yakışan Çift (Selin & Ali) Adaylık
2016 23.İTÜ EMÖS Başarı Ödülleri En Başarılı Kadın Dizi Oyuncusu Kazandı
2.Türkiye Gençlik Ödülleri En İyi Kadın Dizi Oyuncusu Kazandı
7.KTÜ Medya Ödülleri En İyi Çıkış Yapan Kadın Oyuncu Kazandı
7.İMK Sosyal Medya Ödülleri En İyi Kadın Oyuncu Aşk Laftan Anlamaz Adaylık
2017 1.Müzikonair Ödülleri En İyi Kadın Dizi Oyuncusu Adaylık
8.KTÜ Medya Ödülleri En Beğenilen Dizi Çifti (Hayat & Murat) Adaylık
Yeditepe Üniversitesi 5.Dilek Ödülleri En İyi Kadın Komedi Oyuncusu Kazandı
1.Türkiye Çocuk Ödülleri En İyi Kadın Dizi Oyuncusu Adaylık
2.Türkiye Gençlik Ödulleri En İyi Kadin Dizi Oyuncusu Kazandı
İstanbul Moda Rehberi Ödülleri En İyi Kadın Oyuncu

HABERE YORUM KAT