Babil final mi yapıyor? Babil final tarihi ne zaman? Bitiyor mu?

Kanal D ekranlarının yayınlandığı ilk bölümlerde büyük ilgi gören ancak ilerleyen zamanlarda performansını koruyamayan 'Babil' için final kararı alındı. Dizinin sevenleri Babil final mi yapıyor? Babil final tarihi ne zaman? Bitiyor mu? sorularını araştırmaya başladı.

Babil final mi yapıyor? Babil final tarihi ne zaman? Bitiyor mu?

Babil final mi yapıyor? Baş rollerinde Halit Ergenç, Aslı Enver ve Birce Akalay gibi güçlü isimlerin yer aldığı 'Babil' reytinglere takıldı. Korona virüs salgını sürecinde çekimlerine ara verdikten sonra ekranlara 2. sezon ile dönüş yapan 'Babil' dizisi beklenen performansı veremeyince final kararı alındı. Dizinin takipçileri Babil final mi yapıyor? Babil final tarihi ne zaman? Bitiyor mu? sorularını araştırmaya başladı.

Babil final mi yapıyor? Babil final tarihi ne zaman? Bitiyor mu?

BABİL FİNAL Mİ YAPIYOR? FİNAL TARİHİ NE ZAMAN?

Babil 20 Kasım akşamı ekrana gelen 20. bölümü ile final yapıyor.

BABİL 20. FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK?

İrfan, Deniz’le arasındaki tüm engelleri kaldırdığını düşünürken, Egemen’in hesap sormaya gelmesi ile planları suya düşüyor. Ayşe, Süleyman ve Egemen’i her yerde ararken, İlay temiz bir sayfa açmak için, kalan hesaplarını kapatıyor. Eda, Deniz’in mutluluğu için çırpınmaya devam ederken, Süleyman, kaybettiklerinin intikamını en acı veren yoldan almak için İrfan’ı çıkışı olmayan bir tünele sokuyor.

Babil final mi yapıyor? Babil final tarihi ne zaman? Bitiyor mu?

BABİL 19. BÖLÜMDE NELER OLDU?

İrfan’ın yaktığı intikam ateşi düşmanlarını kavururken, Ayşe ile arasındaki kıvılcım da alev alıyor. Egemen ve Süleyman saplandıkları bataklıktan çıkmak için beklenmedik kapılar çalıyor. Eda Deniz’in geleceği, İlay da hayatı için ayakta kalmanın yollarını arıyor. İrfan’a karşı yapılan intikam hamlesinin Cihan’ın hayatının kararmasına yol açması, İrfan’ı düşmanları ile olan hesabını ebediyen kapatmaya itiyor.

BABİL KONUSU

İdealist bir ekonomi profesörü olan İrfan’ın (Halit Ergenç) hayatı, haksız yere işten atılması ve 7 yaşındaki oğlu Deniz’in hastalanmasıyla alt üst olur. Kapılar birer birer yüzüne kapanırken karısı Eda’nın (Nur Fettahoğlu) çocukluk arkadaşları Egemen’den (Ozan Güven) yardım istemesiyle İrfan kendisini hayal bile edemeyeceği karanlık bir maceranın içinde bulur. Evlenmek üzereyken ayrıldığı büyük aşkı İlay’ın (Birce Akalay) tehlikeli iş adamı Süleyman’ın (Mesut Akusta) sevgilisi olarak ortaya çıkmasıyla birlikte, İrfan bu macerada aşması gereken birçok sınavla karşı karşıya kalacaktır. Bu macerada karşısına çıkan idealist genç kız Ayşe (Aslı Enver), onun kurtarıcısı olabilecek mi?

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡