Bakan açıkladı! Buzağı destek ödemeleri o tarihte başlıyor

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli Twitter hesabından buzağı ödemeleri ile ilgili bir paylaşımda bulundu. Pakdemirli "2019 yılı 1. dönem buzağı destek ödemelerini 24 Nisan Cuma günü saat 18.00’den sonra ödemeye başlıyoruz." dedi.

Bakan açıkladı! Buzağı destek ödemeleri o tarihte başlıyor

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli  merakla beklenen buzağı ödemeleri ile ilgili bilgiyi Twitter hesabından verdi.

2019 yılı 1. dönem buzağı destek ödemelerinin 24 Nisan Cuma günü saat 18.00'dan sonra ödenmeye başlayacağını aktaran Pakdemirli, "2019 yılı 1. dönem buzağı destek ödemelerini 24 Nisan Cuma günü saat 18.00’den sonra ödemeye başlıyoruz. 701 bin 111 üreticimize 1 milyar 434 milyon liralık destek ödemesi hayırlı ve bereketli olsun." ifadesini kullandı. 

 

BEKİR PAKDEMİRLİ KİMDİR?

Bekir Pakdemirli, 1973 yılında İzmir’de dünyaya geldi. Siyasetçi Ekrem Pakdemirli‘nin oğludur. Bilkent Üniversitesi, İşletme Fakültesi’ndeki lisans eğitiminin ardından, Başkent Üniversitesi’nde İşletme Yüksek Lisans, Celal Bayar Üniversitesi İktisat Bölümü’nde doktora çalışmalarını tamamladı.

Gıda, teknoloji ve otomotiv alanında serbest girişimcilik yaptı, çeşitli şirketlerin kuruluşunda bulundu ve yöneticiliğini yaptı. Türkiye’nin ilk 500 sanayi kuruluşunda yer alan bir seramik firması ve halka açık bir gıda firmasının Genel Müdürlük görevlerini üstlendi. McCain Foods şirketinde üst düzey yöneticilik görevlerinde bulundu. McCain şirketinin danışmanlık ilişkilerini yürüttü.

Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş. ve Albaraka Türk Katılım Bankası Yönetim Kurulu Üyeliği’ni sürdürmekte olan Pakdemirli'nin Tarkem – Tarihi Kemeraltı A.Ş Yönetim Kurulu Üyeliği ile Türkiye Ruh Sağlığı Tedavi Vakfı Yönetim Kurulu Üyeliği’nin yanında, Anadolu Otizm Vakfı Mütevelli Üyeliği’ni ve Sermaye Piyasası Yatırımcıları Derneği üyeliği bulunuyor. Ege TV’de haftalık ekonomi programı yaptı.

10 Temmuz 2018 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Tarım ve Orman Bakanı olarak görevlendirildi.

Evli ve dört çocuk sahibidir.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡