Bana Masal Anlatma oyuncu kadrosu? Nerede çekildi?

Bana Masal Anlatma son zamanlarda en çok aranan konular arasına girmeye başladı. Başrollerinde Hande Doğandemir, Fatih Artman, Cengiz Bozkurt gibi başarılı isimlerin yer aldığı film trend listelerinde ön sıralara ismini yazdırdı. Peki Bana Masal Anlatma konusu nedir? Oyuncu kadrosu? Nerede çekildi?

Bana Masal Anlatma oyuncu kadrosu? Nerede çekildi?

Bana Masal Anlatma filmi nerede çekildi,oyuncular kimdir,konusu ne? soruları vatandaşlar tarafından araştırılan konular arasına girmeyi başardı. Bana Masal Anlatma sinema macerasının ardından televizyonda da büyük beğeni topladı. Peki Bana Masal Anlatma filmi oyuncuları ve konusu nedir? Bana Masal Anlatma nerede çekildi?

Yönetmenliğini Burak Aksak'ın üstlendiği komedi türündeki sinema filmi izleyiciden tam not aldı ve bugün google'da en çok aranan konular arasına girdi. Televizyon ekranlarında yayınlanmasının ardından sinema severler Bana Masal Anlatma filmi oyuncuları ve konusu nedir? Bana Masal Anlatma nerede çekildi? sorularını araştırdı. Bizde sizler için bu konu hakkında detaylı bir araştırma yaptık merak ettiğiniz tüm sorular haberimizde..

bana-masal-anlatma-nerede-cekildi.jpg

BANA MASAL ANLATMA KONUSU

Delikanlı, kalbi iyilikle dolu, kızlar konusunda şeytanın bacağını kıramamış, çekingen dolmuş şoförü Rıza, doğup büyüdüğü mahallede, esnafın ve mahallelinin göz bebeği olan bir gençtir. Bir gün Rıza’ya bildiği her şeyi unutturup ezber bozduran Ayperi hayatına girer. Sıradan bir mahallede, eskimeyen dostlukların kanatları altındaki iki gencin hikâyesi.

BANA MASAL ANLATMA NEREDE ÇEKİLDİ?

Bana Masal Anlatma, tamamen betonlaşan İstanbul'un henüz el değmemiş eski havasını yaşayan bir semti Suriçi’nde çekildi.

OYUNCU KADROSU

    Fatih Artman - Rıza
    Hande Doğandemir - Ayperi
    Devrim Yakut - Selma
    Erdal Tosun - Cemal
    Tarık Ünlüoğlu - Timur
    Gürkan Uygun - Jilet Ali
    Cihan Ercan - Kubilay
    Burcu Biricik - Ezgi
    Cengiz Bozkurt - Nafi
    Berat Yenilmez - Yaşar
    Ani İpekkaya - Madam
    Sadi Celil Cengiz - Haktan
    Neslihan Aker - Nalan
    Gökçe Bahadır - Neriman
    Yılmaz Erdoğan - Rıza'nın Babası
    Çağlar Ertuğrul - Haşmet

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡