Bankacılık ve Finans Uzmanı Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Bankacılık ve Finans Uzmanı maaşı ne kadar sorusuna yanıt mı arıyorsun? Bu içerikte Bankacılık ve Finans Uzmanı iş tanımı, aylık ortalama maaşları ve iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Bankacılık ve Finans Uzmanı Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

"2023 Bankacılık ve Finans Uzmanı maaşı ne kadar, kaç para?" diye merak mı ediyorsunuz?, Editörlerimiz sizin için detaylıca araştırıp yazdı. Sizde Bankacılık ve Finans Uzmanı pozisyonunda çalışıyorsanız veya bu meslekte kariyer planlıyorsanız bu içerikle ile birlikte; Bankacılık ve Finans Uzmanı nasıl olunur, iş imkanları nedir, bu mesleğine sahip olabilmek için ne mezunu ve hangi belgelerin gerektiğini bu makalemizden kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz.

İçeriğimize başlamadan önce her firmanın ödeme politikası ve maaş politikası farklılık gösterdiğini belirtelim. Maaş belirlemede en önemli kriter personelin niteliği ve tecrübesidir. Bu çerçevede makaledeki fiyatlar sektör de yer alan Bankacılık ve Finans Uzmanı olarak çalışan bireylerin aldıkları maaş göz önünde bulundurularak hesaplanmıştır.

Bankacılık ve Finans Uzmanı Maaşı Ne Kadar? 2023 Bankacılık ve Finans Uzmanı Maaşları

Bankacılık ve Finans Uzmanı maaşı ortalama aylık 25575 _TL’dir. En düşük Bankacılık ve Finans Uzmanı maaşı 18000 _TL, En yüksek ise 33150 _TL'dir. Eğer sizde yukarıdaki maaşlar gibi bir maaş almak istiyorsanız.. İŞKUR Bankacılık ve Finans Uzmanı iş ilanlarına bakabilir, buradan kariyer planlamanızı yapabilirsiniz.

Bankacılık ve Finans Uzmanı İş İlanları İçin Tıklayın

nekadar.jpg

Meslek Bilgileri

Meslek Kodu :

2412.09

Meslek Adı :

Bankacılık ve Finans Uzmanı

Grup Bilgileri Meslek Ana Grubu :

Profesyonel Meslek Mensupları

Meslek Alt Ana Grubu :

İş Ve Yönetim İle İlgili Profesyonel Meslek Mensupları

Meslek Grubu :

Finans İle İlgili Profesyonel Meslek Mensupları

Meslek Birim Grubu :

Finans Ve Yatırım Danışmanları

Gereken Minimum Eğitim Düzeyi :

Lisans

Meslek Detay Bilgileri Meslek Tanımı :

Fon arz eden ve fon talep edenlerin karşılaştığı aracı kurumlarda (banka ve finans şirketleri gibi) görev yapan kişidir.

Görev ve İşlem Basamakları :

Bankacılık ve Finans Uzmanı; İşletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, iş sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak

a) Müşteri isteği doğrultusunda bankada hesap açmak, hesabı kapatmak,

b) Havale ve EFT işlemlerini yapmak,

c) İthalat ve ihracatla ilgili aracılık işlemlerini yapmak,

d) Kredi isteklerini değerlendirmek, e) Kambiyo işlemleri yapmak

, f) Kefalet ve teminat mektubu vermek,

g) Müşterilere kredi ve finansal konularda danışmanlık yapmak, 

h) Müşterilere seyahat çeki ve kredi kartı düzenlenmesi ile ilgili işlemleri yapmak,

i) Bağkur, Sosyal Sigortalar Kurumu primi, vergi, elektrik, su, doğalgaz faturalarının ve ev kirası gibi birçok ödeme işlemlerini yapmak

j) Hangi alanlara yatırım yapılırsa ne ölçüde kar elde edileceğini inceler ve bu doğrultuda müşterilere önerilerde bulunmak için piyasa araştırması yapmak, vb. görev ve işlemleri yerine getirir.

YORUM KAT: Yukarıdaki Bankacılık ve Finans Uzmanı maaşlarına ek sizlerde aldığınız maaşları yorum bölümünde bizlere iletebilirsiniz. Sizlerin iletmiş olduğu bilgilerle haberimiz yeniden düzenlenebilecektir. Ayrıca yaptığınız yorumlar diğer okuyucularımızda bu bilgiden istifade edeceklerdir. Yorum bölümümüzden yorum yapmayı unutmayın.

maaşı ne kadar 2022

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN