Barış Pınarı Harekatı'na destek vermişti! Bu nedenle sözleşmesi feshedildi

St. Pauli, Barış Pınarı Harekatı'na destek veren Enver Cenk Şahin'in sözleşmesini feshetti.

Barış Pınarı Harekatı'na destek vermişti! Bu nedenle sözleşmesi feshedildi

Almanya'nın ırkçı takımlarından St. Pauli, Türk askerine destek paylaşımından dolayı Enver Cenk Şahin'in sözleşmesini feshettiğini açıkladı.

St. Pauli'nin yaptığı açıklamada, "Taraftrlarla, kulüp üyerleriyle ve Türkiye'den yakınlarıyla yapılan görüşme sonucunda, yaptığı paylaşımın farklı anlaşılabileceği ve farklı kültürlerde farklı algılanabileceği algılanabileceği fark edilmiştir. Biz her türlü savaş hareketine karşıyız." ifadelerini kullandıldı.

Alman ekibinin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada: Enver Cenk Şahin'in sözleşmesinin Barış Pınarı Harekatı ile ilgili paylaşımından dolayı kadro dışı bırakıldığını ve A takımla antrenmanlara katılamayacağını açıkladı.

25 yaşındaki futbolcunun başka kulüplerle görüşme ve tesislerde antrenman yapmasına ise izni verildiği bildirildi.

İşte Enver Cenk Şahin'in harekata destek paylaşımı

St. Pauli Enver Cenk Şahin'in sözleşmesini fesh mi etti? | Enver Cenk Şahin kimdir?

St. Pauli Enver Cenk Şahin'in sözleşmesini fesh mi etti? | Enver Cenk Şahin kimdir?

ENVER CENK ŞAHİN KİMDİR?

Enver Cenk Şahin; 22 Eylül 1994 yılında Zonguldak ilinde doğdu. Futbol hayatına Fenerspor altyapısında başlayan Enver Cenk Şahin daha sonra Büyükşehir Belediyespor U-21 takımına transfer oldu. Başakşehir'de yakaladığı çıkışla adından söz ettiren Enver Cenk Şahin, Almanya'nın FC St. Pauli takımına kiralandı, orada sergilediği performans sonucunda St. Pauli, Enver Cenk Şahin'in bonservisini aldı.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡