Barzagli sahalara veda etti

İtalya'nın büyük takımı Juventus'un defans oyuncusu Andrea Barzagli, Atalanta maçıyla takımına ve taraftarlara veda etmiş oldu.

Barzagli sahalara veda etti

İtalya'dan bir Andrea Barzagli kaydı gitti. Juventus'un 38 yaşındaki oyuncusu Andrea Barzagli, Atalanta ile oynanan ve 1-1 sonuçlanan lig maçında son kez taraftarıyla bir araya geldi.

Sezon sonu emekli olacağını açıklayan italyan stoper, maçın 60. dakikasında oyundan alınırken gözyaşlarına hakim olamadı.

Torino ekibi, maçın sonunda da oyuncusu için veda etkinliği düzenledi. Barzagli'ye futbolcular ve taraftarın önünde plaket takdim edildi.

2011 yılından bu yana Juventus forması giyen Barzagli takımıyla 8 lig ve 4 İtayla Süper Kupası şampiyonluğu yaşadı.

ANDREA BARZAGLI KİMDİR

Andrea Barzagli (d. 8 Mayıs 1981), İtalyan futbolcudur. Serie A takımlarından Juventus'da oynamaktadır.

Barzagli sahalara veda etti

Barzagli ilk olarak 2004 yılında çağrıldığı millî takımda şu ana kadar 60 kez forma şansı buldu. Profesyonel sporculuk kariyerinde 2004 Yaz Olimpiyatları futbol müsabakalarında bronz madalya kazanmıştır. 2 FIFA Dünya Kupası'nda, 3 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda ve 2013 FIFA Konfederasyonlar Kupası'nda görev almıştır.

Barzagli sahalara veda etti

Barzagli bir dönem VfL Wolfsburg'da görev aldı. 2008-2009 sezonunda Vfl Wolfsburg takımda şampiyonluk yaşamıştır. 2011 yılından bu yana Juventus'da forma giymektedir.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡