Başakşehir, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor ve Beşiktaş'ın harcama limitleri ne kadar?

Türkiye'de transfer sezonunun resmi olarak başlamasının ardından kulüplerin harcama limitlerinin ne kadar olacağı merak konusuydu. TFF, bugün yaptığı açıklama ile Süper Lig kulüplerinin harcama limitlerini belirledi. Buna göre, Başakşehir, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor ve Beşiktaş'ın harcama limitleri ne kadar? İşte detaylar...

Başakşehir, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor ve Beşiktaş'ın harcama limitleri ne kadar?

Türkiye Futbol Federasyonu, bugün yaptığı açıklama ile Süper Lig kulüplerinin 2020-2021 sezonu harcama limitlerini duyurdu. Buna göre Süper Lig'de en yüksek harcama limitine Galatasaray sahip oldu. Peki kulüpler, bu sezon transfer döneminde ne kadar harcama yapabilecek. Başakşehir, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor ve Beşiktaş'ın harcama limitleri ne kadar? İşte detaylar...

BAŞAKŞEHİR'İN HARCAMA LİMİTİ

Medipol Başakşehir'in rakamlarında düşüş gözlendi. Şampiyon Başakşehir'in limiti 179 milyon TL'den 170 milyon TL'ye düştü. 

FENERBAHÇE'NİN HARCAMA LİMİTİ

Fenerbahçe'nin harcama limitinde de geçen sezona göre düşüş gözlendi. Buna göre, Fenerbahçe'nin limiti ise 224 milyon TL'den 177 milyon TL'ye geriledi.

GALATASARAY'IN HARCAMA LİMİTİ

Bir önceki sezona göre artış gösteren Galatasaray'ın harcama limiti, 451 milyon TL'den 493 milyon TL'ye yükseldi.

TRABZONSPOR'UN HARCAMA LİMİTİ

Galatasaray'ın olduğu gibi Trabzonspor'un da harcama limitlerinde artış gözlendi. Trabzonspor'un limiti ise 126 milyon TL'den 152 milyon TL'ye yükseldi.

BEŞİKTAŞ'IN HARCAMA LİMİTİ

Trabzonspor ve Galatasaray'da olduğu gibi Beşiktaş'ın da harcama limitinde artış oldu. Buna göre, 275 milyon TL'den 298 milyon TL'ye çıktı.

Süper Lig'de büyük takımların durumu bu şekilde gözlenirken, işte diğer kulüplerin harcama limitleri:

eekktxrwsaev-v-001.png

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡