Bay Yanlış dizisindeki ev kimin?

Bay Yanlış dizisindeki ev kimin? Yaz aylarında başlayan ve başrollerini Can Yaman ve Özge Gürel'in paylaştığı Bay Yanlış dizisine ilişkin internette araştırma yapılıyor. Bay Yanlış dizisinin çekildiği ev dikkatleri çekiyor. Peki Bay Yanlış dizisindeki ev kimin? İşte detaylar.

Bay Yanlış dizisindeki ev kimin?

Bay Yanlış dizisindeki ev kimin? Yaz aylarına adeta damga vuran Bay Yanlış dizisini izleyenler dizinin nerede çekildiğini ve yeni sezonda devam edip etmeyeceğini merak ediyor. Aynı zamanda dizinin geçtiği evin gerçekte kim ait olduğu da merak konusu oldu. Can Yaman ve Özge Gürel'in başrollerini paylaştığı Bay Yanlış dizisi konuşulmaya devam ediyor. Peki Bay Yanlış dizisindeki ev kimin? Ayrıntılar haberimizde...

Bay Yanlış dizisindeki ev kimin?

BAY YANLIŞ DİZİSİNDEKİ EV KİMİN?

Bay Yanlış dizisinde Özgür Atasoy karakterini oynayan Can Yaman’ın dizideki evi gerçekte ünlü şarkıcı Linet'indir.

Dubleks süper lüks evin fiyatının 1 milyon 250 bin dolar olduğu öğrenildi.

Bay Yanlış dizisindeki ev kimin?

BAY YANLIŞ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Bay Yanlış dizisinin çekimleri Bodrum, Göcek ve Fethiye'de yapıldı. Dizinin devamı ise İstanbul'da çekildi.

Dizinin çekimleri İstanbul’da başlayan ve başrollerini Can Yaman ile Özge Gürel’in paylaştığı romantik komedi türündeki dizide ikiliye; Gürgen Öz, Fatma Toptaş, Sarpcan Köroğlu gibi isimler eşlik ediyor.

Bay Yanlış dizisindeki ev kimin?

BAY YANLIŞ KONUSU NE?

Bay Yanlış dizisinde Can Yaman; Özgür isimli bir karakteri canlandırıyor.

Özgür, zengin fakat rahatına düşkün, aşka inancı 0 olan bir restoran-bar sahibidir. Özge Gürel'in canlandırdığı Ezgi ise; artık yanlış gönül ilişkilerinden bıkmış ve artık düzgün bir ilişki yaşayıp, evlenmek istemektedir.

Bay Yanlış dizisindeki ev kimin?

Ezgi'nin ilişki konularında başarısız olduğunu gören Özgür, kendisine ilişkiler konusunda mentorluk yapmaya ve Ezgi'nin hoşlandığı erkeği elde etmesi için ona taktikler vermeye başlar.

Komşu evlerde yaşayan Özgür ile Ezgi zaman içerisinde neler yaşayacak?

Bay Yanlış dizisindeki ev kimin?

BAY YANLIŞ YENİ SEZONDA DEVAM EDECEK Mİ?

Yeni yayın sezonuna hazırlanan Fox TV dizi seçimlerinde zorlanıyor. Yayın sezonunda devam edecek olan 8 dizinin olması, yaz döneminde başlayan Sen Çal Kapımı ve Bay Yanlış gibi dizilerin yayınlanacağı günün olmamasına neden oluyor. Bu konu hakkında çalışmalar yürüten kanalda Savaşçı dizisinin bitmesi diğer dizilere göre daha yüksek ihtimal olarak görünüyor. Ancak bu dizinin bitmesi halinde dahi Sen Çal Kapımı dizisinin reytingleri Bay Yanlış dizisinden daha yüksek olduğu için Bay Yanlış’ın devam etmesinin zor olduğu belirtiliyor.

Dizi hakkında nihai kararı Eylül ayına bırakan kanal yönetimi, diğer diziler ile Bay Yanlış dizisinin rekabetine bakara ona göre dizinin devam edip etmeyeceğine karar kılacak.
Cuma akşamı yayınlanan Babil, Payitaht Abdülhamid, Hercai ve Arka Sokaklar gibi diziler ile mücadele edemeyeceği konuşulan Bay Yanlış dizisinin bu nedenle erken bitmesine kesin gözüyle bakılıyor. Ancak kanal bu diziler ile olan reyting sonuçlarına göre karar vermeyi planlıyor.

BAY YANLIŞ OYUNCULARI

Bay Yanlış dizisindeki ev kimin?

CAN YAMAN KİMDİR? (Özgür Atasoy)

Can Yaman, 8 Kasım 1989 tarihinde İstanbul’un Suadiye semtinde dünyaya gelmiştir. Aslen Yugoslav kökenlidir. Ailenin tek çocuğudur. İstanbul Yeditepe Üniversitesi Hukuk Bölümünden mezun olan Can Yaman avukatlık yaparken, hobi olsun diye oyunculuk dersleri almıştır. Can Yaman ilk olarak kamera karşısına 2014 yılında Gönül İşleri dizisi ile geçti. Sinem Kobal ile rol aldığı dizide beğenilen oyuncu Can Yaman bu dizinin final yapması ile yeni projeleri kabul etmeye başladı. 2015 yılında yayınlanan İnadına Aşk dizisinde ilk kez başrol olan Can Yaman televizyon dünyasında dikkat çekmeyi başardı.

Can Yaman TRT ekranlarında 2016 yılında ekrana gelen Hangimiz Sevmedik dizinde Altan Erkekli, Gül Onat, Cengiz Bozkurt ile birlikte rol aldı. Dizide Tarık karakterini canlandıran Can Yaman sonrasında ise 2017 yılında Dolunay isimli dizide rol aldı. Şimdilerde Star TV ekranlarında yayınlanan Erkenci Kuş dizisinde son derece maceracı bir ruha sahip, şehir hayatınından uzak, doğa ile iç içe olmayı seven sportmen bir genç olan Can Divit karekterine hayat veren Can Yaman 1.83 metre boyunda, 70 kilo ve Akrep burcudur.

Can Yaman Ödülleri

Altın Kelebek / En İyi Romantik Komedi Erkek Oyuncu Ödülü / 2018
GQ Men of the Year / Yılın Yükselen Oyuncu Ödülü / 2019
Murex D’Or & Beyrut / Lübnan / En İyi Erkek Oyuncu Ödülü / 2019

Can Yaman'ın Oynadığı Diziler

Gönül İşleri / Bedir / 2014 - 2015
İnadına Aşk / Yalın / 2015 - 2016
Hangimiz Sevmedik / Tarık / 2016 - 2017
Dolunay / Ferit / 2017 - 2018
Erkenci Kuş / Can / 2018 - 2019
Bay Yanlış / Özgür / 2020

Özgür  Atasoy Kimdir? 

Özgür,  otuzlu yaşlarının başında , aşka ve kadınlara olan inancını yitirmiş, günü birlik ilişkiler yaşayan, adı gibi özgürlüğüne düşkün, ele avuca sığmayan, adrenalin düşkünü, zengin, iyi eğitim görmüş, yakışıklı bir erkektir. İstanbul’da popüler bir restaurant barın işletmecisi ve sahibidir. Kova burcudur. Seçimlerinde mantığı ön plandadır.

Bay Yanlış dizisindeki ev kimin?

ÖZGE GÜREL KİMDİR? (Ezgi İnal)

Özge Gürel 5 Şubat 1987 yılında İstanbul ‘da doğdu. Silivrili bir ailenin kızıdır. Anne tarafı Selanik göçmeni, baba tarafı ise Çerkes kökenlidir. Özge Gürel liseyi bitirene kadar Silivri'de yaşadı. Beykent Üniversitesi Uluslararası Ticaret bölümünü yarıda bıraktı.

İlk deneyimini “Kızım Nerede” dizisindeki “Zeynep” karakteriyle edinen oyuncu böylece televizyon dünyasına adım atmış olur. Daha sonra “Huzur Sokağı”nda “Melisa” ve “Muhteşem Yüzyıl”da “Rana Hatun” rolleriyle yer almıştır.

Özge Gürel bu sezon ekranlara gelen Muhteşem İkili dizisinde rol alıyor.

2014 yılında Medcezir dizisinde Ada karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran Özge Gürel şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanan Muhteşem İkili dizisinde Nilüfer karakterine hayat vermektedir. Özge Gürel 1.70 metre boyunda, 56 kilo ve Kova burcudur.

Özge Gürel’in rol aldığı diziler ve filmler:

2018 – Muhteşem İkili (Nilüfer) (TV Dizisi)
2018 – Börü (Gökçe)
2017 – Dolunay (Nazlı) (TV Dizisi)
2017 – Yıldızlar Şahidim (Haziran) (TV Dizisi)
2015 – Kiraz Mevsimi (Öykü) (TV Dizisi)
2014 – Muhteşem Yüzyıl (Rana Hatun) (TV Dizisi)
2014 – Medcezir (Ada) (TV Dizisi)
2012 – Huzur Sokağı (Melisa) (TV Dizisi)
2011 – Kızım Nerede? (Zeynep) (TV Dizisi)

Ezgi İnal Kimdir?

Ezgi, otuzlu yaşların başında, iddiasız, sıradan bir hayat yaşamayı seven, kendi halinde doğal, güzel bir kızdır. Ufak bir şehirde büyüyüp üniversite öğrenimi için İstanbul’a gelmiş bir daha da geri dönememiştir. Halkla ilişkiler bölümünden mezun olmuştur. Ezgi çevresindeki herkese yardım etmeye çalışan, dürüstlükten yana, fedakar biridir. Mantığından çok duygularıyla hareket eden hayalperest bir kızdır. Boğa burcudur.

Bay Yanlış dizisindeki ev kimin?

SARPCAN KÖROĞLU KİMDİR? (Serdar Öztürk)

Sarpcan Köroğlu, 23 Eylül 1990 yılında Bolu’da dünyaya gelmiştir. Liseyi Bolu’da okuduktan sonra İstanbul’a yerleşen Sarpcan Köroğlu, Mimar Sinan Üniversitesi Arkeoloji Bölümü’nden mezundur. Akademi 35 Buçuk Sanatevi’nde kısa süreli oyunculuk eğitimi almıştır. 2010 yılında Elde Var Hayat dizisi ile oyunculuk kariyerine adım atan Sarpcan Köroğlu, Adını Feriha Koydum, Kurt Seyit ve Şura, Güneşin Kızları ve Paramparça dizilerinde rol almıştır.

Sarpcan Köroğlu Paramparça dizisinde de rol alıyordu.

Sarpcan Köroğlu, şimdilerde Fox TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinin oyuncu kadrosuna dahil olmuş ve Kemal karakterine hayat vermektedir. 1.90 metre boyunda ve 85 kilo olan Sarpcan Köroğlu Terazi burcudur.

Sarpcan Köroğlu’nun rol aldığı diziler ve filmler:

2010 – Elde Var Hayat (Öğrenci) (TV Dizisi)
2012 – Adını Feriha Koydum (Bülent) (TV Dizisi)
2014 – Kurt Seyit ve Şura (TV Dizisi)
2015 – Güneşin Kızları (Emre) (TV Dizisi)
2016 – Hayatımın Aşkı (Hakan) (TV Dizisi)
2016 – Paramparça (Pars) (TV Dizisi)
2017 – Damat Takımı (Yiğit) (Sinema Filmi)
2018 – Yasak Elma (Kemal) (TV Dizisi)

Serdar Öztürk Kimdir?

30’lu yaşların başında yakışıklı, başarılı bir kadın doğum uzmanıdır. Kariyer sahibi ve zengin bir ailenin oğludur. Hırslı, kafasına koyduğunu yapan, rekabetçi biridir. Detaylara takılan ve her zaman her konuda en iyisine sahip olmak isteyen, zaman zaman da kibirli olabilen ve gerekirse yalan söyleyen biridir. Aşka inansa da mantığını her zaman önde tutan, çıkarlarını gözeten bir karaktere sahiptir. Oğlak burcudur. Önceliği her zaman kendi olan, rahatına düşkün, eli sıkı biridir.

Bay Yanlış dizisindeki ev kimin?

FATMA TOPTAŞ KİMDİR? (Cansu Akman)

Fatma Toptaş, 25 Kasım 1982, Mersin’de doğmuştur. Sinema ve dizi oyuncusudur.

Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde tiyatro bölümünde eğitim aldı. 2007’de Kanal D’nin Bıçak Sırtı ve Show TV’nin Doktorlar adlı televizyon dizilerinde konuk oyuncu olarak yer aldı. 2008’de Recep İvedik sinema filminde Şahan Gökbakar’ın çocukluk aşkı Sibel rolünde oynamıştır. Aynı yılda Avanak Kuzenler adlı komedi filminde yer aldı. TRT’de yayınlanan ‘Başrolde Aşk’ adlı dizide ve 2011’de atv’de yayına giren ‘Hayat Devam Ediyor’ dizisinde de oynamıştır. Daha sonra atv’nin yeni dizisi Cesur Hemşire’de Serpil karakterini canlandırdı. Son olarak Fox TV’de yayınlanan Kiraz Mevsimi’nde Sibel karakterini canlandırmıştır fakat dizi final olmuştur. Haziran 2016’dan itibaren Fox TV’de yayınlanmaya başlayan NO:309 adlı dizide Nilüfer karakterini canlandırmaktadır.

Cansu Akman Kimdir?

Ezgi’nin kuzenidir. 35 yaşlarında bakımlı, dış görünüşüne önem veren hoş bir kadındır. Bir hastanenin Halkla İlişkiler Sorumlusudur. İşinde başarılı, iletişimi güçlü, sosyal biridir. Çalıştığı hastanenin ortaklarından doktor Levent ile birliktedir. Koç burcudur.

Bay Yanlış dizisindeki ev kimin?

GÜRGEN ÖZ KİMDİR? (Levent Yazman)

Gürgen Öz 1978 yılında Zonguldak'ta doğdu. TED Zonguldak Koleji'nin ardından İstanbul Üniversitesinde bir yıl Sanat Tarihi okudu. Daha sonra bu bölümden ayrılıp Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Tiyatro Bölümünün Oyunculuk Ana Sanat Dalı sınavlarına girdi ve 4 yıllık eğitimini burda tamamladı. 2001 yılında mezuniyet sonrası bir süre yüksek lisansa devam etti ve Davranış Psikolojisi ile Farkındalık Teknikleri üzerine çalıştı.
Devlet Tiyatroları ve Bakırköy Belediye Tiyatrolarında görev aldı. Bağımsız ekiplerle, Yurtiçi ve Yurtdışında çeşitli Uluslararası Tiyatro festivallerine katıldı. 2005-2007 yılları arasında, 'Makina' Programında, aralıksız olarak Türk Televizyonlarında ilk kez, canlı yayında doğaçlama performansları gerçekleştirdi. Ardından birçok projede yer aldı. 2008 yılında mimari ve çarpık kentleşme üstüne 'Neden Böyle?' isimli kısa bir belgesel çekti. 2009 yılından itibaren, birçok konsept kitap projesinde öykü ve yazılarıyla yer almaya başladı. 2013 yılında ilk kitabı 'Nevrotik' yayımlandı. İstanbul'da yaşayan oyuncu, sinema tiyatro ve yazı kariyerine devam etmektedir.

Levent Yazman Kimdir?

Cansu’nun erkek arkadaşıdır. 40’lı yaşlarında işinde son derece başarılı bir estetik cerrahıdır. Çalıştığı hastanenin aynı zamanda ortağıdır. Bakımlı, titiz ve mükemmelliyetçi biridir. İlk evliliğinden 9 yaşında Zeynep adında bir kızı vardır. İlk evliliğinde yaşadığı olumsuzluklar ve kızına olan düşkünlüğü tekrar evlenmesine engeldir. Aslan burcudur.

Bay Yanlış dizisindeki ev kimin?

SERKAY TÜTÜNCÜ KİMDİR?(Ozan Dinçer)

Serkay Tütüncü, 7 Şubat 1991 tarihinde İzmir’de doğdu. Eğitimini Celal Bayar Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu bölümünden mezun olarak tamamladı.

2016 yılında TV 8’de yayınlanan Para Bende programının sunuculuğunu üstlendi. 2018 yılında ‘İnsanlık Suçu’ dizisiyle birlikte oyunculuğa başladı.
2019 yılında da Afili Aşk dizisindeki Volkan karakterine hayat verdi.

Ozan Dinçer Kimdir?

30’lu yaşlarının başında yakışıklı, güler yüzlü pozitif biridir. Özgür’ün sahibi olduğu restaurantın başarılı şefidir aynı zamanda Özgür’ün yakın dostudur. Özel hayatında şanssız ilişkiler Ozan, aşka inancını kaybetmez. Güvenilir, eğlenceli, sosyal ve duygusal biridir. Yengeç burcudur.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Son Haberler
2 şartla dev destek! 70 bin TL destek başvurusu başladı
2 şartla dev destek! 70 bin TL destek başvurusu başladı
YÖK’ten önemli yabancı öğrenci açıklaması: “Türk öğrencilerin hakları kayba uğramıyor”
YÖK’ten önemli yabancı öğrenci açıklaması: “Türk öğrencilerin hakları kayba uğramıyor”
Bakan Şimşek, Amerika’dan seslendi: Güçlü ekonomi ve OVP mesajı dikkat çekti…
Bakan Şimşek, Amerika’dan seslendi: Güçlü ekonomi ve OVP mesajı dikkat çekti…
Tokat’taki depremle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı: Gece iki artçı sarsıntı yaşanmış…
Tokat’taki depremle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı: Gece iki artçı sarsıntı yaşanmış…
Çok Okunanlar
2 şartla dev destek! 70 bin TL destek başvurusu başladı
2 şartla dev destek! 70 bin TL destek başvurusu başladı
18 Nisan 2024 Perşembe Günlük burç yorumları| Özgüveniniz tüm kapıları sizin için açabilir
18 Nisan 2024 Perşembe Günlük burç yorumları| Özgüveniniz tüm kapıları sizin için açabilir
Mehmet Şimşek, ekonomi ile ilgili tarih verdi çok net açıklamalarda bulundu!
Mehmet Şimşek, ekonomi ile ilgili tarih verdi çok net açıklamalarda bulundu!
18 Nisan 2024 Perşembe hava durumu nasıl olacak, yağmur yağacak mı sıcaklıklar kaç derece olacak?
18 Nisan 2024 Perşembe hava durumu nasıl olacak, yağmur yağacak mı sıcaklıklar kaç derece olacak?
Yorumlananlar
Emekli maaşına iki yeni düzenleme geliyor! Hem zam gelecek, hem de taban aylıkları artacak, refah payı da masada
Emekli maaşına iki yeni düzenleme geliyor! Hem zam gelecek, hem de taban aylıkları artacak, refah payı da masada
Bakan Tunç duyurdu! Teleferik faciasında yeni gelişme! CHP'li başkan ve 5 kişi tutuklandı
Bakan Tunç duyurdu! Teleferik faciasında yeni gelişme! CHP'li başkan ve 5 kişi tutuklandı
CHP listelerinden seçime giren DEM Parti ilk defa İBB meclisinde temsil edilecek
CHP listelerinden seçime giren DEM Parti ilk defa İBB meclisinde temsil edilecek
Sıcak Haber: İran’dan İsrail’e misillime! Drone ve seyir füzeleri ile saldırıyor…
Sıcak Haber: İran’dan İsrail’e misillime! Drone ve seyir füzeleri ile saldırıyor…