BB Erzurumspor-Trabzonspor maçının ilk 11'leri belli oldu

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş karşılaşması olan, bugün saat 17:00'da oynanacak olan BB Erzurumspor-Trabzonspor karşılaşmasının ilk 11'leri belli oldu.

BB Erzurumspor-Trabzonspor maçının ilk 11'leri belli oldu

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanç maçında Trabzonspor ile BB Erzurumspor karşı karşıya gelecek. Erzurum Kazım Karabekir Stadı'nda saat 17:00'da başlayacak karşılaşma hakem Erkan Özdamar tarafından yönetilecek. Mücadele ise ASpor'dan naklen yayınlanacak. 

MÜCADELENİN İLK 11'LERİ

Erzurumspor: Kayacan Erdoğan; Cenk Ahmet, Merthan Açıl, Osman Çelik, Yusuf Acer; Scuk, Batuhan Artarslan; Rashad Muhammed, Ba, Hasan Ayaroğlu; Pote

Trabzonspor: Arda, Serkan Asan, Da Costa, Messias, Abdurrahim, Hosseini, K. Ahmet, Doğan, A. Parmak, Guilherme, Bilal

ROTASYON BEKLENİYOR

Karadeniz devinde Abdülkadir, Ahmet Canbaz, Ekuban, Yusuf ve Erce sakatlıkları nedeniyle bugün yok. Ayrıca Sörloth da cezalı. Sturridge de kadroda yok. Teknik direktör Hüseyin Çimşir'in, 5-0'ın da avantajıyla bu maçta ligde az forma şansı bulan oyuncuları tercih edebileceği öğrenildi. 

298 HAFTA SONRA LİDER OLACAK

21. hafta sonunda bir maçı eksik 41 puanla 2. sırada yer alan bordo-mavililer, pazar günü Sivas'ı yenerse 298 hafta sonra lider olacak.Fırtına 2012-13'ten bu yana kupada yarı finali göremiyor. Son olarak 2012-13 sezonunda finalde Türkiye Kupası'nı F.Bahçe'ye kaptırmıştı.

RAKİP FENERBAHÇE

Bugün oynanacak Erzurumspor-Trabzonspor mücadelesinde turu geçen taraf, yarı finalde Fenerbahçe ile karşılaşacak. Yarı final ilk karşılaşmaları 3, 4 veya 5 Mart'ta, rövanş maçları ise 21, 22 veya 23 Nisan'da oynanacak..

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡