BB Erzurumspor'da 5 gün önce göreve getirilen İsmail Kartal'la yollar ayrıldı!

Son dakika haberi... Spor Toto Süper Lig ekibi BB Erzurumspor'da 5 gün önce teknik direktörlük görevine getirilen İsmail Kartal ile yolların ayrıldığı açıklandı.

BB Erzurumspor'da 5 gün önce göreve getirilen İsmail Kartal'la yollar ayrıldı!

Son dakika haberi... beIN Sports'ta yer alan haberine göre, Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da göreve yeni getirilen teknik direktör İsmail Kartal ile yollar ayrıldı.

İsmail Kartal'ın göreve getirilmesinin ardından daha hiç maça çıkılmamıştı.

BB Erzrumspor ile geçen hafta sözleşme imzalayan İsmail Kartal, yeni takımıyla birlikte resmi maça çıkmadan görevinden ayrıldı.

"ENERJİM, MOTİVASYONUM YOK"

Sözleşme imzalamasının ardından BB Erzurumspor Antalya kampına katılan İsmail Kartal,  5 gün boyunca takımı çalıştırdı. Fakat Kartal, bugün yönetime istifasını sundu.

Takımdan önce Erzurum'a gelerek kulüp tesislerinde başkan Ömer Düzgün ile görüşen Kartal, "Enerjim, motivasyonum yok" gerekçesiyle görevinden ayrılmak istediğini bildirdi.

İsmail Kartal'dan gelen 'şok talep' karşısında şaşıran ve nedenlerini sorgulayan başkan Düzgün, tecrübeli teknik adamdan tatmin edici bir cevap alamasa da, Kartal'ı kararından geri döndüremedi. Mavi beyazlı yönetim kurulu da ayrılığı doğruladı.

RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

İşte BB Erzurumspor tarafından yapılan resmi açıklama:

BB Erzurumspor'da 5 gün önce göreve getirilen İsmail Kartal'la yollar ayrıldı!

İSMAİL KARTAL KİMDİR?

İsmail Kartal, 5 gün önce BB Erzurumspor'da teknik direktörlük görevine getirilmişti.

İsmail Kartal hakkında daha detaylı bilgiye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz...

 

1
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡